Gaming PC-prestaties met Intel®-technologie

SPELEN + OPNEMEN + STREAMEN
ZONDER COMPROMISSEN

De nieuwste Intel® Core™-processors bieden de serieuze computerkracht die nodig is om zonder problemen de topgames van dit moment te spelen terwijl je de ervaring met anderen deelt.

De Intel® Core™-processors van de 9de generatie, de allernieuwste generatie processoren van Intel, beschikken over geweldige functies en verbeteringen. Of het nu een fantastische ervaring tijdens het gamen is, met live streaming en ononderbroken opnames van de hoogtepunten, of het maken en delen van bestanden met kortere wachttijden: de nieuwe generatie van processors tilt alles naar het volgende niveau.

Meer informatie

Prestatievermogen van desktop-kaliber voor de beste game-ervaring bij de nieuwste AAA-titels. Gamen, opnemen en streamen op je laptop zonder compromissen te sluiten - nu op laptops die op 9de gen Intel® Core™-processoren draaien.

Meer informatie

De processoren uit de Intel® Core™ X-serie beschikken over maximaal 18 kernen, 36 threads en maximaal 4,5 GHz aan processorfrequentie. Ze zijn ontworpen om te kunnen opnemen, animeren, ontwerpen, coderen en streamen.

Meer informatie

Voldoe aan de opslageisen van tegenwoordig en bereid je voor op de groeiende eisen van morgen met de Intel® SSD 760p en 660p-series. Kies de jouwe in jouw volgende PCSpecialist-systeem

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.