Wij staan klaar om u te helpen met al uw vragen op het gebied van ondersteuning en producten voor zakelijke, onderwijs- of entertainmentdoeleinden. U betaalt alleen het goedkope gesprekstarief!


Aarzel niet om contact met ons op te nemen op een van de onderstaande manieren. Als u ons een e-mail stuurt, proberen wij daar binnen 24 - 48 uur op te reageren of zo snel mogelijk in drukke perioden. U kunt 24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar online bestellingen plaatsen.

We gebruiken geen telefoonnummers met hoge tarieven voor verkoop- of technische ondersteuning. Als u ons belt, geldt het standaard nationale tarief en als u belt met een mobiele telefoon, zitten deze kosten mogelijk in uw abonnement inbegrepen.

We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur.

Wie is PCSpecialist?


PC Specialist Ltd werd in 2003 opgericht en inmiddels zijn we al weer 18 jaar actief.

Wij fabriceren en bieden service voor alle bestellingen vanuit onze vestiging in Wakefield, Verenigd Koninkrijk en bezorgen in heel Europa. We zijn een van de weinige bedrijven die officieel Intel® Premier Provider zijn, waaruit blijkt dat we een van de grotere computerfabrikanten in Europa zijn en heel wat meer te bieden hebben dan alleen maar een leuke website. Wilt u meer weten? Klik hier

Bedrijfsnummer: 4777867

Btw-nummer: NL 824371483B01

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.