Hier vindt u de meest recente opmerkingen van enkele van onze klanten. Dit zijn authentieke opmerkingen en we hebben toestemming van de klant gekregen om deze opmerkingen op onze website te plaatsen. Als u ervoor kiest om een e-mail naar één van onze klanten te sturen, doe dit dan op respectvolle wijze. Wij zijn erg dankbaar dat zij referenties over ons willen geven.

Nr.: 4021
Naam: Ger Yntema
E-mail: [email protected]

Datum: 08-08-2021

Ondanks het feit dat de grafische kaart RTX3080 slecht leverbaar/verkrijgbaar was werd mijn PC met enkele maanden vertraging geleverd met de RTX3080. PC werd precies volgens mijn vraag gebouwd. Bij het openen van de kast zag ik dat alle kabels netjes waren verwerkt, heb dit zelden zo keurig gezien. Opstarten ging erg snel en ja alles werkt zoals verwacht. Ik ben tevreden. Ook het contact met de helpdesk verliep snel/ vlot en naar tevredenheid.
Nr.: 4020
Naam: maxim
E-mail: [email protected]

Datum: 01-08-2021

de pc die ik heb gekocht vind ik zeer goed hij is makkelijk aan te sluiten en hij werkt zeer goed
Nr.: 4019
Naam: Arjan Schrauwen
E-mail: [email protected]

Datum: 08-03-2021

Heel erg klantvriendelijk. Het duurde een tijdje voordat mijn pc geleverd werd, maar gezien de krapte op de markt mbt grafische kaarten en processoren begrijpelijk. Ik wilde dan ook een RTX 3090 met AMD 5950X die momenteel moeilijk te leveren zijn. Verzending van de pc duurde ca. een week vanuit de UK en liet wat te wensen over. Fedex gaf eerst een leveringsdatum aan die vijf minuten voor de eindtijd werd omgezet naar 'onbekend'. Daarna werd op de leveringsdag zelf pas bekend gemaakt hoe laat de pc geleverd werd. Dit is wel vervelend als je vrij moet nemen om de PC aan te nemen. Het opstarten van de pc werkte in eerste instantie niet omdat er een kabeltje van het moederbord losgeschoten was (tijdens transport?). Nu werkt de pc naar behoren.
Nr.: 4018
Naam: Levi Parent
E-mail: [email protected]

Datum: 26-02-2021

Gebruiksvriendelijke website, eenvoudig besteld en duidelijk op te volgen.

Ik zal hier zeker opnieuw bestellen.
Nr.: 4017
Naam: Sil Vos
E-mail: [email protected]

Datum: 17-02-2021

Geen bijzonderheden. Zat mooi in de verpakking, stevig en met een mooi welkomspakket erbij. Erg blij
Nr.: 4016
Naam: Martijn
E-mail: [email protected]

Datum: 09-11-2020

In september een order geplaatst voor een high-end gaming pc. Tussentijds goed op de hoogte gehouden middels email over de voortgang van de productie en test-fase. Het uiteindelijke product valt goed in de smaak.
Nr.: 4015
Naam: Chris Borra
E-mail: [email protected]

Datum: 21-09-2020

Uitstekende en snelle adviezen bij het samenstellen van mijn bestelling.
Keurige aflevering.
Nr.: 4014
Naam: Malgorzata Januszkiewicz
E-mail: [email protected]

Datum: 03-09-2020

Heel tevreden
Nr.: 4013
Naam: perry walinga
E-mail: [email protected]

Datum: 10-08-2020

De PC werkt super render tijd is veel kleiner geworden....thanks !!
Nr.: 4012
Naam: Ann
E-mail: [email protected]

Datum: 07-08-2020

Goede ervaring van bestelling tot levering. Zeer uitgebreide keuze voor samenstelling. De initiele keuze tussen de verschillende systemen is soms wel verwarrend. Je weet niet welke opties je later in de gedetailleerde samenstelling zal krijgen en het is dus vrij veel heen en weer navigeren tussen basiskeuze en detail keuze.
Eens het systeem samengesteld is, is er een uitvoerige check dat alles compatibel is en de site laat eventuele problemen duidelijk zien voordat je besteld.
Bouwtijd en levertijd is wel vrij lang (20 tal dagen) maar dat is heel duidelijk vanaf het begin (vooraleer je besteld) aangegeven, dus geen verrassingen. Tijdens de bouwtijd wordt je regelmatig op de hoogte gehouden.
Levering zeer goed, maar met het bericht dat je kan doorsturen naar de transporteur ('plaats het pakje daar indien we niet thuis zijn') werd geen rekening gehouden: we moesten thuis zijn om te tekenen.
Inhoud van de doos goed ingepakt en je krijgt alle documentatie van de onderdelen, extra kabeltjes en vijsjes etc mooi mee samen met een uitgebreide handleiding.
Alles samen dus heel goede ervaring.