Hier vindt u de meest recente opmerkingen van enkele van onze klanten. Dit zijn authentieke opmerkingen en we hebben toestemming van de klant gekregen om deze opmerkingen op onze website te plaatsen. Als u ervoor kiest om een e-mail naar één van onze klanten te sturen, doe dit dan op respectvolle wijze. Wij zijn erg dankbaar dat zij referenties over ons willen geven.

Nr.: 3057
Naam: Djurre jagersma
E-mail: [email protected]

Datum: 16-08-2018

Mooie goeie laptop super snel en groot maar wel compactven de
Laptop heeft een super scherp beeld dat is alrijd een leuke bijkomstigheid als je gaat gamen
Nr.: 3056
Naam: Rick
E-mail: [email protected]

Datum: 13-08-2018

Ik heb de Vyper gehaald en hij werkt best goed, het enige nadeel is dat je (na mijn weten) het RGB toetsenbord niet kan veranderen.
Over het algemeen een goede laptop
Nr.: 3055
Naam: Petra
E-mail: [email protected]

Datum: 13-07-2018

Al de voorbereiding (het configureren v/d computer) vond ik erg makkelijk en prettig. Dat je goed kon bijhouden, wat ze daar in Engeland met je toekomstig computer doen, was erg handig. Het heeft 2 weken geduurd tot die bij mij in huis was, wat ik niet overdreven lang vond. Prima en stevig verpakt en binnenin heel netjes en overzichtelijk verwerkt. Knop aan ... en daar liep die! Inmiddels heb ik hem zonder problemen met wat extra hard- en software uitgebreid en het is een plezier, om ermee te werken.
Nr.: 3054
Naam: Cees Maas
E-mail: [email protected]

Datum: 13-07-2018

Zware game-PC gekocht. Zeer tevreden. Heldere, snelle en vriendelijke service met een buitengewoon goeie website. De kwaliteit van de PC is ook erg goed.
Nr.: 3053
Naam: Laurens Descamps
E-mail: [email protected]

Datum: 05-07-2018

Apparaat werkt perfect zoals het moet. Zeer snelle levering. Zeer tevreden van PCspecialist, nog geen klachten gehad dus over klantenservice kan ik weinig vertellen.
Nr.: 3052
Naam: Stef Blommaert
E-mail: [email protected]

Datum: 31-05-2018

Bestellling 1369960
Een geoede thuis PC voor alledaags standaard gebruik.

Machine ; Ok maar nog niet volledig beoordeeld
snelheid van levering ; Ok

SERVICE :
duidelijke informatie (misschien een mailtje mbt procedurestatus teveel)
up to date informatie
persoonlijke aanpak

Ik kon bij PCspecialist de pc die ik niet in de winkels kon kopen zelf samenstellen. Het betrof een vrij gewoon systeem voor standaard thuisgebruik, maar je hebt meer controle over de prijs. Je koopt precies de dingen die je wil en niet meer. De samenstelling zelf doen is duidelijk en eenvoudig , zelfs voor iemand een beperkte technische kennis van pc's. Veel duidelijker dan andere stel-je-pc-zelf -same,n sites.
De informatie over de bestelleing en levering is duidelijk en de communicatie snel en persoonlijk. Het is duidelijk dat jullie inzetten op service en gebruiksgemak en de klant centraal stellen. Ik ga ervan uit dat jullie deze hoge standaard aan houden bij de service na verkoop.

Met vriendelijke groeten
Stef Blommaert
Nr.: 3051
Naam: Jorgo De Groof
E-mail: [email protected]

Datum: 11-05-2018

Positieve punten: heel veel keuze en makkelijk te gebruiken configurator. Zeer scherpe prijzen! Ook leuk dat je de configuraties kan bewaren. Zeer vlotte levering volgens afgesproken schema. Zeer goed verpakt. Computer kwam in uitmuntende staat aan en werkt prima.

Werkpunten: Nederlandse support was meestal niet bereikbaar en ging direct over naar een automatisch bericht dat de support niet bereikbaar was. Of ik bleef maar wachten ... Dus ik heb enkele keren de Franstalige support gekozen bij de keuzemenu. Die waren altijd bereikbaar en ik spreek wel een beetje Frans, dus dat was voor mij geen probleem. Maar voor iemand anders zou dit wel echt heel frustrerend kunnen zijn.

Globale indruk en oordeel: Ik vond het wel eventjes spannend om te bestellen bij een firma die in de UK zit. Maar het is wel degelijk een écht bedrijf met echte mensen en echte producten ;-) Prijs/kwaliteit een echte aanrader. Ik zou dit bedrijf zeker aanbevelen.
Nr.: 3050
Naam: Marco Esposito
E-mail: [email protected]

Datum: 13-08-2018

I have just spoken to Andrew K about a problem i had and he was really nice and very helpful, he help me solve my problem, he was also very knowledgeable on what he was doing. Thank you for you help.
Marco
Nr.: 3049
Naam: Tony Neville
E-mail: [email protected]

Datum: 06-08-2018

This is the 4th PC I have bought from this company. This most recent purchase, as always, was a fantastic experience. I made a very late amendment when the order was in 'awaiting dispatch' and they still managed to make the change and also dispatch on the same day. Very pleased with the entire experience and will definitely return when it's time to buy my next machine.
Nr.: 3048
Naam: daniel rule
E-mail: [email protected]

Datum: 06-08-2018

I would like to say a massive thank you to Mustafa Ramzan for sorting out my laptop when the new windows update came out and broke my graphics driver. Mustafa Ramzan was brilliant on the phone and talked me through step by step. we got it working in the end and now i can enjoy playing some PUBG again.

PC Specialist never let him go he is 10/10. i think you should give him a cheeky bonus on his pay ;)

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.