Hier vindt u de meest recente opmerkingen van enkele van onze klanten. Dit zijn authentieke opmerkingen en we hebben toestemming van de klant gekregen om deze opmerkingen op onze website te plaatsen. Als u ervoor kiest om een e-mail naar één van onze klanten te sturen, doe dit dan op respectvolle wijze. Wij zijn erg dankbaar dat zij referenties over ons willen geven.

Nr.: 3140
Naam: Chrisje
E-mail: [email protected]

Datum: 06-12-2018

Helaas spendeer ik voor school, werk, fotografie en ontspanning veel te veel tijd achter de pc. Na Lenovo gehad te hebben, die gewoon goed was, geupgrade naar een Dell Inspiron, later een zelf samengestelde Lenovo Thinkpad, maar pas toen ik bij PCspecialist kwam, kreeg ik eindelijk echt wat ik wilde!
Wat een machtig apparaat, voor een goede prijs. Geweldig samenstellingssysteem, niks te klagen over de leveringstijd (wel over DPD die tweemaal 'langs geweest' schijnt te zijn, en met mijn vol verwachting kloppende hartje voor het raam zittend, had ik ze echt wel opgemerkt...). De laptop was puntgaaf geleverd, veilig verpakt en met handige software maar zonder nonsense. Vooral de service echter, die krijgt echt een 11 uit 10 want niet alleen werd alles wat ik vroeg of verzocht binnen korte tijd afgehandeld, er werd zelfs extra handige info verstrekt die me hielpen met problemen waarvan ik nog niet wist dat ik ze had! Topbedrijf, jullie zijn vanaf nu mijn standaard!
Nr.: 3139
Naam: Dennis van Dok
E-mail: [email protected]

Datum: 08-11-2018

Nieuwe PC voor grafisch thuiswerk samengesteld; ik had enkele technische vragen die prompt en kundig werden beantwoord. Bij de samenstelling gekozen voor een zwaardere, modulaire voeding; de apllicatie waarschuwde dat deze krachtiger was dan noodzakelijk voor de gekozen configuratie en dat is heel netjes.

Bij levering waren alle restmaterialen (schroefjes, voedingskabels e.d.) die overgebleven waren bij montage keurig bijgesloten zoals gevraagd. Een beschermend zelfvormend schuimblok was binnen in de kast geplaatst om componenten bij transport te beschermen.

Enige kanttekening die ik moet plaatsen, onder voorbehoud, is dat de voedingskabels in de kast wat ongelukkig geplaatst lijken te zijn voor wat betreft de airflow. Het heeft waarschijnlijk geen impact op de prestaties of het geluid, maar ik ga nog wel even kijken of dat beter kan.

Conclusie is dat ik goed geholpen ben, dat er geleverd is wat ik wilde en dat de kwaliteit van het geleverde hoog is. Ik zou in de toekomst weer een PC bestellen bij deze winkel.
Nr.: 3138
Naam: Johan
E-mail: [email protected]

Datum: 24-10-2018

Ik ben erg tevreden over hoe er met mijn pakket is omgegaan, zat heel veilig verpakt. Verder was alles startklaar ingesteld maar er was een fout gemaakt met de verlichting van de case.
Nr.: 3137
Naam: RemPro.NL - Remco de Hundt
E-mail: [email protected]

Datum: 12-10-2018

Bestelling van 5 machines heeft wat tijd nodig gehad, maar resultaat is fantastisch.

Goede machines die zonder 'rommel' geinstalleerd worden afgeleverd.

Goede communicartie over de voorgang en stevig verpakt geleverd.

Zeer tevreden !!!
Nr.: 3136
Naam: Mitch
E-mail: [email protected]

Datum: 25-08-2018

Top quality off service, build time is a bit longer then expected, DPD shipping was fast to the Netherlands
Nr.: 3135
Naam: Djurre jagersma
E-mail: [email protected]

Datum: 16-08-2018

Mooie goeie laptop super snel en groot maar wel compactven de
Laptop heeft een super scherp beeld dat is alrijd een leuke bijkomstigheid als je gaat gamen
Nr.: 3134
Naam: Rick
E-mail: [email protected]

Datum: 13-08-2018

Ik heb de Vyper gehaald en hij werkt best goed, het enige nadeel is dat je (na mijn weten) het RGB toetsenbord niet kan veranderen.
Over het algemeen een goede laptop
Nr.: 3133
Naam: Petra
E-mail: [email protected]

Datum: 13-07-2018

Al de voorbereiding (het configureren v/d computer) vond ik erg makkelijk en prettig. Dat je goed kon bijhouden, wat ze daar in Engeland met je toekomstig computer doen, was erg handig. Het heeft 2 weken geduurd tot die bij mij in huis was, wat ik niet overdreven lang vond. Prima en stevig verpakt en binnenin heel netjes en overzichtelijk verwerkt. Knop aan ... en daar liep die! Inmiddels heb ik hem zonder problemen met wat extra hard- en software uitgebreid en het is een plezier, om ermee te werken.
Nr.: 3132
Naam: Cees Maas
E-mail: [email protected]

Datum: 13-07-2018

Zware game-PC gekocht. Zeer tevreden. Heldere, snelle en vriendelijke service met een buitengewoon goeie website. De kwaliteit van de PC is ook erg goed.
Nr.: 3131
Naam: Laurens Descamps
E-mail: [email protected]

Datum: 05-07-2018

Apparaat werkt perfect zoals het moet. Zeer snelle levering. Zeer tevreden van PCspecialist, nog geen klachten gehad dus over klantenservice kan ik weinig vertellen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.