Liquid Series® van PCSpecialist

Watergekoelde systemen van PCSpecialist


De Liquid Series® is een assortiment hoogwaardige watergekoelde pc's voor de ultieme liefhebber. Onze deskundige technici ontwerpen deze systemen met de hand, met behulp van 's werelds meest krachtige onderdelen van Intel, NVIDIA, AMD en ASUS.

Alle Liquid Series®-systemen zijn ontworpen en gebouwd met één missie in het achterhoofd: maximale computer-prestaties leveren en toch koel en stil functioneren. En dat in combinatie met een schitterend uiterlijk.

Neem een pc die laat zien wie u bent!

Breed scala van aanpassingsmogelijkheden


Bij PCSpecialist hebben wij altijd geloofd dat onze klanten de pc van hun dromen moeten kunnen bestellen, en met de Liquid Series® komt dit concept beter dan ooit tot uitdrukking.

Stem uw pc af op uw persoonlijkheid. Onze Liquid Series® biedt u de vrijheid om uw systeem naar uw wens aan te passen - met een brede selectie van kleuren voor de koeling, verlichting en kabels! Ongeacht de keuzes die u maakt, zal uw pc ongetwijfeld een geweldig pronkstuk binnen uw gaming-configuratie zijn.

 • 1. Buizen van topniveau

  Twee configuraties beschikbaar: met heldere flexibele of heldere stugge acrylaatbuizen.
 • 2. GPU-blok

  Dit blok zorgt ervoor dat water direct over de kritische gebieden van de GPU vloeit, voor optimale koeling.
 • 3. CPU-blok

  Ultieme koeling voor uw CPU zodat overklokken op topniveau mogelijk wordt en de CPU toch koel blijft.
 • 4. Radiator

  Zorgt ervoor dat vloeistof in het circuit voldoende wordt gekoeld.
 • 5. Liquid Series®-ventilatoren

  Zeer stille ventilatoren die topprestaties leveren, speciaal geselecteerd door PCSpecialist.
 • 6. Gevlochten kabels

  Kan worden geconfigureerd met een breed assortiment aan kleuren.
 • 7. Reservoir

  Efficiënte koeling zorgt ervoor dat luchtbellen tijdens het circuleren langzaam door vloeistof worden vervangen.
 • 8. Pomp

  Het hart van het vloeistofkoelcircuit - zorgt ervoor dat vloeistof op efficiëntie wijze door het systeem wordt gepompt.

Bij onze Liquid Series® hebt u de keuze uit rechte acrylaatbuizen en standaard flexibele buizen. Als u voor rechte acrylaatbuizen kiest, geven deze uw configuratie een geweldig uniform uiterlijk. Met de volledige rechte hoeken, geflankeerd door EK-fittings, en randen die ook helemaal recht zijn, geeft u uw systeem een strakke industriële uitstraling.

Overzicht Liquid Series®-kits

Entry Kit • Mid Kit • High Kit • Extreme Kit


Met onze pc's kunt u kiezen hoe uw nieuwe Liquid Series®-systeem eruit komt te zien! Kies de kit die bij u past, met opties om de GPU in het circuit op te nemen en de kleur van de gevlochten kabels, koelvloeistof en verlichting te personaliseren!

We hebben vijf verschillende Liquid Series®-kits samengesteld waaruit u kunt kiezen; Entry, Mid, High, Extreme. Of u nu een verwoed gamer bent, een professional of een liefhebber van techniek, we weten zeker dat u een pc vindt waarmee u uw persoonlijkheid tot uitdrukking kunt brengen.

Kom hieronder meer te weten over de Liquid Series®-kits

Entry Kit
 • Radiator

  EK-CoolStream SE 240

 • Pomp

  EK-XTOP SPC-60 - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-blok

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU-blok (optioneel)

  EK-FC Nickel

Entry Kit

Prestaties en uiterlijk


De ‘Entry Kit' uit ons assortiment Liquid Series®-systemen levert superieure prestaties vergeleken met de koeling van een alles-in-één-pc of luchtkoeling. De kit is vrijwel geruisloos en ziet er mooier uit dan een systeem met een circuit dat niet op maat is gemaakt. De ‘Entry Kit' is een geweldige eerste kennismaking met de wereld van vloeistofkoeling. Net als bij alle andere Liquid Series®-systemen kunt u uw pc's een persoonlijk tintje geven met onze grote keuze aan kleuren.

Mid Kit
 • Radiator

  EK-CoolStream PE 360

 • Pomp

  EK-XTOP Revo D5 - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-blok

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU-blok (optioneel)

  EK-FC Nickel

Mid Kit

Neem uw grafische kaart op in het circuit


Bij de ‘Mid Kit' uit ons assortiment Liquid Series®-systemen is de GPU in het circuit geïntegreerd voor een superieure koeling en overklokmogelijkheden voor de grafische kaart. De kit bestaat uit een dikkere radiator, groter reservoir en een krachtiger pomp om de stroomsnelheid te vergroten. Net als bij alle andere Liquid Series®-systemen kunt u uw pc een persoonlijk tintje geven met onze grote keuze aan kleuren.

High Kit
 • Radiator #1

  EK-CoolStream PE 280

 • Radiator #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Pomp

  EK-XTOP Revo D5 - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-blok

  EK-Supremacy EVO - Nickel

 • GPU-blok (optioneel)

  EK-FC Nickel

High Kit

Prestaties van het allerhoogste niveau


De 'High Kit' in ons Liquid Series®-systeemgamma is de perfecte set voor de gameliefhebber. In staat om meerdere GPU's te koelen en met meerdere radiatoren, kunt u erop vertrouwen dat uw Liquid Series®-temperaturen laag blijven terwijl u uw frames hoog houdt. De 'High Kit' is de go-to-kit voor high-end gaming en kan alles doorgeven wat je maar wilt. Zoals met al onze Liquid Series®-systemen, kunt u uw pc aanpassen met ons uitgebreide kleurenpalet.

Extreme Kit
 • Radiator #1

  EK-CoolStream PE 360

 • Radiator #2

  EK-CoolStream CE 420

 • Pomp

  EK-XTOP Revo Dual D5

 • Reservoir

  EK-RES X3 250

 • GPU-blok (optioneel)

  EK-FC Nickel

Extreme Kit

Prestaties van het allerhoogste niveau


De ‘Extreme Kit' uit ons assortiment Liquid Series®-systemen maakt gebruik van het ultieme watergekoelde systeem. Deze kit beschikt over twee radiatoren voor optimale koelmogelijkheden. De ‘Extreme Kit' is voor de extreme gamer die alleen genoegen neemt met het allerbeste. Net als bij alle andere Liquid Series®-systemen kunt u uw pc een persoonlijk tintje geven met onze grote keuze aan kleuren.

Waarom zou u voor Liquid Series® kiezen?

Koeling voor topprestaties

Efficiënt, betrouwbaar en stijlvol


Het is cruciaal dat uw systeem op de juiste, koele temperatuur draait en ons Liquid Series®-productassortiment biedt hiervoor de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat elke systeem onze strikte en veeleisende testprocedures doorstaat om u ongeëvenaarde prestaties en stabiliteit te leveren!

Liquid Series®-ventilatoren

Zorgvuldig geselecteerd voor topprestaties


We hebben al onze Liquid Series®-systemen inmiddels uitgerust met Liquid Series®-ventilatoren: een ventilator van 120 mm die topprestaties levert en dankzij de S-FLOW-bladen 30% meer luchtstroom afgeeft dan een standaardventilator op dezelfde snelheid.

De betere koelprestaties zorgen er in combinatie met de toerentalregeling van de ventilator op basis van PWM voor dat het lawaai van de ventilator tot een minimum wordt beperkt.

Overklokprestaties

Perfect afgestemd om supersnelheden te bieden


Onze technici werken zeer nauw samen met belangrijke hardwarefabrikanten om te garanderen dat elk onderdeel in onze Liquid Series®-systemen goed is afgestemd en maximale prestaties kan leveren. We hebben ontelbare uren geïnvesteerd in BIOS-analyses en betrouwbaarheidstesten op componenten om extreme prestaties direct uit de doos te garanderen.

CPU Temperatures

(Realbench - belasting van 100%)

Intel™ Core® i5-8600K

Liquid Series®-circuit
41°C
Corsair H100i-koeling
60°C

Intel™ Core® i7-8700K

Liquid Series®-circuit
40°C
Corsair H100i-koeling
62°C

Intel™ Core® i7-7800X

Liquid Series®-circuit
52°C
Corsair H100i-koeling
65°C

GPU-temperaturen

(Unigine Superposition)

NVIDIA GeForce GTX 1070

Liquid Series®-circuit
30°C
Corsair H100i-koeling
66°C

NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Liquid Series®-circuit
35°C
Corsair H100i-koeling
73°C

Kwalitatief hoogwaardige onderdelen


Onze Liquid Series®-systemen zijn voorzien van de beste waterblokken, radiatoren, reservoirs, accessoires, buizen en pompen. Wij hebben elk onderdeel zorgvuldig geselecteerd en gebruiken toonaangevende merken als EKWB en Mayhems.

U kunt uit een breed assortiment onderdelen kiezen, met bekende kwaliteitsmerken die razendsnelle prestaties en gemoedsrust bieden.

Onderdelen van topmerken als...

...en veel meer

Uitgebreide testprocedure


Alle Liquid Series®-pc's ondergaan een lek- en druktest van 24 uur voordat de stroom wordt aangesloten. Als de pc voor de test is geslaagd, doen onze technici eventuele noodzakelijke aanpassingen aan de BIOS en worden de onderdelen overgeklokt. Na installatie van Windows en de drivers ondergaan de systemen een 48-uurs inbrandtest op volle snelheid.

Al onze Liquid Series®-systemen zijn overgeklokt voor maximale en stabiele prestaties.

ASUS ROG STRIX grafische kaarten


Met het oog op betrouwbaarheid, prestaties en topkwaliteit gebruiken we uitsluitend ASUS RoG STRIX-graphics voor onze Liquid Series®-systemen. De GPU's van de serie 10 van ASUS RoG STRIX GeForce GTX worden aangedreven door NVIDIA® Pascal-architectuur, die twee keer zo sterk presteert als de grafische kaarten van de vorige generatie, plus innovatieve nieuwe gamingtechnologie en baanbrekende VR-ervaringen.

Configureer uw Liquid Series®-systeem

Selecteer een van de onderstaande opties om vandaag nog uw nieuwe Liquid Series®-systeem samen te stellen!

* Houd er rekening mee dat alle productafbeeldingen alleen ter illustratie dienen. Het werkelijke product kan variëren wat kleur, componenten en oriëntatie betreft. PCSpecialist behoudt zich het recht voor om productafbeeldingen en specificaties te allen tijde zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen. Als u vragen hebt over het weergegeven product, neem dan contact met ons op via [email protected]

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.