Wij zijn:PCSpecialist B.V. - registratienummer van het bedrijf KVK 81373643
Ons adres is:Trompenburgstraat 4, 6412 ZH, Heerlen, Nederland
U kunt contact met ons opnemen via:Per post naar ons adres
per e-mail naar - [email protected]
of per telefoon - 010 798 0007
U bent:een koper van onze goederen en/of diensten


Dit document bevat veel informatie en een deel daarvan is van juridische aard. We hebben geprobeerd zo duidelijk mogelijk te zijn en raden u aan deze informatie zorgvuldig te lezen voordat u enige goederen en/of diensten bij ons bestelt. Als u goederen op deze website bestelt, dan gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden.

1
Betekenissen van de door ons gebruikte woorden
1.1"Overeenkomst" is een verwijzing naar deze algemene voorwaarden, het retourbeleid, het privacybeleid en eventuele bestelformulieren en betalingsinstructies die aan u worden verstrekt;
1.2"Klant", "u", "uw" en "van u" heeft betrekking op de persoon die deze website gebruikt voor het bestellen van goederen of diensten;
1.3"Goederen" of "Producten" betekent de computer of laptop die u bij ons hebt besteld en eventuele andere hardware- of softwareproducten die door u zijn besteld en die worden vermeld op uw bestelformulier;
1.4"Dienst" of "Diensten" betekent de dienst van installatie bij u thuis die wij onze klanten aanbieden. De precieze details daarvan zijn afhankelijk van het niveau van de dienst die wordt geselecteerd;
1.5"Algemene voorwaarden" betekent dit document en eventuele updates van dit document die worden weergegeven op onze website;
1.6"wij", "ons" en "onze" zijn verwijzingen naar PCSpecialist B.V..
1.7"Website" is een verwijzing naar de website, www.pcspecialist.nl die wordt geëxploiteerd door ons en waarop deze voorwaarden worden weergegeven.


2
Bestellen bij ons
2.1Wanneer je Goederen en/of Diensten bij ons bestelt, ga je met ons een overeenkomst aan voor de aankoop van de Goederen en/of Dienstverlening. Wees uiterst zorgvuldig wanneer je tijdens het bestellen je gegevens aan ons verstrekt. Het is erg belangrijk dat alle gegevens kloppen en volledig zijn.
2.2Ledere bestelling die je bij ons plaatst, is onder voorbehoud van beschikbaarheid van producten en onze goedkeuring. Wanneer je online een bestelling plaatst, ontvang je van ons per e-mail een bevestiging van je bestelling (de Opdrachtbevestiging). Zijn de Goederen niet leverbaar, dan nemen we telefonisch of per e-mail contact met je op om je een alternatief Product voor te stellen of de mogelijkheid te bieden je bestelling te annuleren.
2.3Goederen en Diensten die worden afgenomen via onze Website zijn alleen bedoeld voor persoonlijk gebruik en je garandeert dat Goederen die jij aanschaft niet worden doorverkocht, tenzij je bij ons staat geregistreerd als wederverkoper.
2.4Wanneer je een bestelling plaatst op deze Website, kun je om een gebruikersnaam en wachtwoord worden gevraagd. Zorg ervoor dat je deze gegevens veilig bewaart en verstrek deze informatie nooit aan derden.
2.5Voor zover dit binnen ons vermogen ligt, doen we er alles aan om de gegevens van jouw bestelling en betaling te beschermen, maar wanneer er geen sprake is van nalatigheid aan onze zijde, kunnen we niet aansprakelijk worden gesteld voor enig verlies dat je lijdt wanneer een derde onbevoegd toegang krijgt tot gegevens die jij verstrekt wanneer je toegang krijgt tot of bestellingen plaatst via de Website.
2.6De beschrijving en prijs van goederen die je bestelt, worden op onze website getoond op het moment dat je jouw bestelling plaatst.
2.7Na het plaatsen van een bestelling ontvang je van ons een e-mailbericht, waarmee we bevestigen dat we jouw bestelling hebben ontvangen (de Opdrachtbevestiging). De overeenkomst die je met ons aangaat (Overeenkomst) wordt pas van kracht op het moment dat we jou de Opdrachtbevestiging toesturen.
2.8Bestel je een Home Installation Service, dan is deze exclusief het volgende:

 • E-mail- / internetabonnement, en dit abonnement moet al zijn geactiveerd en ingesteld.
 • We kunnen niet garanderen dat jouw bestaande randapparatuur (printers, scanners, enz.) kan worden gecombineerd met de nieuwe computer. Er kunnen bijvoorbeeld compatibiliteitsproblemen ontstaan of misschien zijn de juiste drivers niet beschikbaar.
 • Kabels en/of onderdelen.

 • Een back-up van je gegevens of het verwijderen van virussen (houd er rekening mee dat virussen ervoor kunnen zorgen dat deze service niet kan worden verleend).
 • Installatie van applicatiesoftware.
 • Overdracht van bestanden van machines ouder dan 5 jaar oud waarop een besturingssysteem draait dat ouder is dan Windows 98 of met een processor lager dan Intel 386 of het equivalent daarvan.
 • 2.9Als de thuisinstallatieservice binnen 24 uur na de oorspronkelijke bevestiging wordt geannuleerd en u de afspraak wilt verzetten, dient u de voorrijkosten van €36 opnieuw te betalen.
  2.10We gebruiken geen telefoonnummers met hoge tarieven voor verkoop- of technische ondersteuning. Als u ons belt, geldt het standaard nationale tarief en als u belt met een mobiele telefoon, zitten deze kosten mogelijk in uw abonnement inbegrepen.
  Verdiep je in de tarieven van jouw telefoonaanbieder voordat je telefonisch contact met ons opneemt.
  2.11Als u een betaling met SEPA (Single Euro Payments Area) direkte afschrijving uitvoert, zullen we het bedrag binnen 1-2 werkdagen van uw bank afschrijven.
  2.12Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele bankoverschrijvingskosten of -heffingen die door de bank van de Klant of een tussenliggende financiële instelling kunnen worden opgelegd bij het uitvoeren van een internationale bankoverschrijving.


  3
  Prijzen
  3.1Alle Prijzen die op de website worden getoond zijn inclusief btw (indien van toepassing), maar exclusief bezorgkosten.
  3.2De Prijzen kunnen op elk moment worden gewijzigd, maar wijzigingen hebben geen invloed op bestellingen waarvoor wij reeds een Opdrachtbevestiging naar je hebben verzonden.
  3.3De totaalprijs van de bestelde Goederen of Diensten, met inbegrip van eventuele bezorgkosten, wordt op de Website getoond op het moment dat je jouw bestelling plaatst. Betaal je met een creditkaart of betaalpas, dan wordt de betaling voltooid op het moment dat je de bestelling plaatst en niet wanneer deze wordt verzonden.
  3.4Betaal je met bankoverschrijving, dan sturen we de Producten pas naar jou toe als het bedrag van je bestelling op onze rekening is bijgeboekt. Een betaling wordt door ons pas geacht te zijn ontvangen, wanneer het bedrag van de bestelling is bijgeboekt op onze rekening.
  3.5Wordt een bestelling geplaatst waarvoor de goederen worden gefinancierd, dan dient de bestelling te worden bezorgd op het adres dat is opgegeven in de financieringsaanvraag.
  3.6Onze Website toont een groot aantal Producten en ondanks al onze inspanningen is het altijd mogelijk dat de prijs vermeld op onze Website voor bepaalde Producten onjuist is. Ontdekken wij een fout in onze prijsstelling, dan zijn we op geen enkele manier verplicht het Product aan je te verstrekken tegen de vermelde onjuiste prijs, zelfs nadat we je een Opdrachtbevestiging hebben gestuurd. De prijs wordt geverifieerd, nadat je bestelling is samengesteld.
  3.7Als wij een fout in onze prijsstelling constateren, brengen we je hier telefonisch of per e-mail zo snel mogelijk van op de hoogte en bieden we je de mogelijkheid jouw bestelling opnieuw te bevestigen op basis van de juiste prijs of ervoor te kiezen je bestelling te annuleren. Kies je ervoor je bestelling te annuleren, dan storten we eventuele bedragen die je reeds hebt voldaan terug op je rekening. We vragen je binnen 3 werkdagen na onze mededeling de bestelling opnieuw te bevestigen of te annuleren. Doe je dit niet, dan gaan we ervan uit dat je de bestelling geen doorgang wenst te verlenen en annuleren we je bestelling.
  3.8In sommige gevallen en ter voorkoming van fraude, zijn we genoodzaakt je om meer informatie te verzoeken teneinde de gegevens van de rekeninghouder te kunnen controleren voor de betalingen die we ontvangen. Dit is in het belang van alle rekeninghouders. Ben je niet in staat op ons verzoek verdere informatie te verstrekken, dan kan de bestelling worden geannuleerd of het bezorgadres worden gewijzigd in het geregistreerde adres van de rekeninghouder, naar onze keuze.


  4
  Aanbiedingen
  4.1Promotieartikelen, zoals game-codes, tegoedbonnen, gratis producten en afgeprijsde artikelen zijn onder voorbehoud van beschikbaarheid. Aanbiedingen kunnen op ieder moment zonder voorafgaande kennisgeving worden beëindigd.
  4.2We doen er alles aan om alle aanbiedingen te honoreren, maar kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor verlopen, gestaakte of beëindigde aanbiedingen of aanbiedingen die niet langer beschikbaar zijn.
  4.3In zeldzame gevallen kunnen aanbiedingen verlopen nadat je een bestelling hebt geplaatst maar nog vóór de bestelling naar jou is verzonden. Dit valt buiten onze verantwoordelijkheid.
  4.4Promotieartikelen hebben een contante waarde van €0,01.


  5
  Bezorging
  5.1Bezorgtermijnen die worden vermeld ten tijde van je bestelling zijn slechts geschatte bezorgtermijnen en kunnen afwijken. De Goederen worden bezorgd op het adres dat je hebt opgegeven tijdens je bestelling.
  5.2Je bestelling wordt zo spoedig mogelijk na het verzenden van jouw Opdrachtbevestiging afgerond en in ieder geval binnen 30 dagen na de dag van het verzenden van de Opdrachtbevestiging, tenzij zich onvoorziene omstandigheden voordoen.
  5.3Zorg ervoor dat er iemand aanwezig is op het adres om de Goederen aan te nemen en dat hij of zij gemachtigd is namens jou voor ontvangst te tekenen. Wanneer je een bezorging aanvaardt, controleer het pakket dan zorgvuldig op zichtbare beschadigingen. Is je pakket beschadigd, dan kun je de bezorging weigeren of het pakket aannemen en bij het ondertekenen aangeven dat het pakket beschadigd is.
  5.4Vanaf het moment van bezorging zijn de Producten voor jouw eigen risico.
  5.5Je kunt er ook voor kiezen de Goederen bij ons op te halen, mits je dit van te voren met ons afspreekt. Zorg ervoor dat je een geldig legitimatiebewijs bij je hebt wanneer je de Goederen komt ophalen, zodat we je naam en besteladres kunnen controleren.
  5.6Heb je tijdens het bestellen gekozen voor een versnelde bezorging ("Fast-Track”), dan proberen we jouw bestelling binnen de gestelde tijdsperiode te bezorgen. Deze versnelde bezorging is niet gegarandeerd. Mochten we niet in staat zijn jouw goederen binnen de gestelde periode te bezorgen, dan vervalt de versnelde bezorgservice en wordt jouw bestelling bezorgd overeenkomstig de standaard bezorgtijden. Het verschil in bezorgkosten wordt in dat geval aan je terugbetaald. De versnelde bezorging wordt in gang gezet op het moment dat jouw betaling op onze rekening is bijgeboekt (of op het moment dat onze financieringspartner bevestigt dat jouw bestelling kan worden verwerkt) en we brengen je ervan op de hoogte dat je bestelling wordt verwerkt. De versnelde bezorging wordt geacht te zijn afgerond op het moment dat de bestelling door ons aan jou is verzonden en er wordt geen rekening gehouden met eventuele daaropvolgende vertragingen in het bezorgproces.
  5.7Bestel je Producten op onze Website met een bezorgadres buiten het Verenigd Koninkrijk, dan kunnen invoerrechten van toepassing zijn en ben je mogelijk invoerbelastingen verschuldigd op het moment dat de bestelling wordt bezorgd op de aangegeven bestemming. Dergelijke invoerrechten en -belastingen zijn voor jouw rekening. Houd er rekening mee dat we deze kosten niet kunnen beïnvloeden en geen inschatting kunnen maken van het bedrag. Neem voordat je een bestelling plaatst contact op met een douanekantoor bij jou in de buurt voor meer informatie.
  5.8Houd er rekening mee dat Goederen die buiten het Verenigd Koninkrijk worden bezorgd, kunnen worden geïnspecteerd door jouw plaatselijke douanekantoor.


  6
  Annuleringen en retourzendingen
  6.1Ga je als consument een Overeenkomst met ons aan, dan ben je gerechtigd deze Overeenkomst op ieder moment binnen 14 kalenderdagen, geteld vanaf de dag waarop je de Producten hebt ontvangen, te annuleren. Je bent verplicht ons hiervan op de hoogte te stellen middels een duurzame gegevensdrager (e-mail/brief) en jouw bestelnummer te vermelden in iedere vorm van correspondentie. Kennisgeving per telefoon is niet voldoende.
  6.2Als je een overeenkomst sluit als Zakelijke/Handelsklant is artikel 6.1 niet van toepassing. Bestellingen door of namens een bedrijf kunnen na plaatsing niet meer worden geannuleerd. Een bestelling wordt als Zakelijke bestelling gezien, als deze is betaald via een zakelijke bankrekening of met een zakelijke bankpas/creditcard, of als er een bedrijfsadres of inkoopordernummer is opgegeven. Indien je bestelling defect of beschadigd is en je deze wilt weigeren, stel je ons hiervan binnen 30 kalenderdagen na ontvangst van de goederen op de hoogte via een duurzame gegevensdrager. Indien dit niet gebeurt, wordt aangenomen dat je de goederen accepteert. In dat geval kan een eventuele schending van het contract uitsluitend worden behandeld als een schending van de garantie. Voor goederen die onvolledig, onjuist, defect of fysiek beschadigd zijn, zijn de artikelen 6.10 en 6.11 van toepassing.
  6.3Je dient bovendien het Product of de Producten onmiddellijk aan ons te retourneren, in dezelfde staat als waarin je het/ze hebt ontvangen, op eigen risico en kosten. Je bent wettelijk verplicht de Producten voorzichtig te behandelen zolang ze in jouw bezit zijn. Voldoe je niet aan deze verplichting, dan zijn wij mogelijk gerechtigd de schade op jou te verhalen.
  6.4We bieden geen ophaaldienst aan voor bestellingen geleverd in IJsland, Faeröer, Andorra, Canarische Eilanden, Réunion, Martinique & Guadeloupe. De garantieservice is strikt Return to Base. Dit betekent dat als er zich een fout voordoet bij je bestelling, het jouw verantwoordelijkheid is om de defecte goederen op eigen kosten aan ons te retourneren via verzekerde koeriersdienst. Zodra wij de goederen gerepareerd of vervangen hebben, sturen wij deze op onze kosten naar je terug.
  6.5De levering van diensten (te weten een versnelde bezorging/voorrangslevering - indien besteld) wordt niet vergoed aangezien deze serviceovereenkomst dan volledig binnen de annuleringsperiode is voltooid.
  6.6Zodra wij de geannuleerde Producten hebben ontvangen, storten we binnen 14 dagen het volledige door jou betaalde bedrag terug op je rekening, met inbegrip van de bezorgkosten (tenzij er aanvullende kosten in rekening zijn gebracht indien je hebt gekozen voor een bezorgvorm anders dan de goedkoopste standaard bezorgvorm die wij aanbieden), verminderd met de kosten voor het ophalen van de Producten, indien van toepassing.
  6.7Tenzij goederen gebreken vertonen of verkeerd zijn omschreven, kunnen we een bedrag aanrekenen dat niet hoger is dan de directe kosten voor het ophalen van de goederen, indien je de goederen niet zoals vereist aan ons terugstuurt. Alle geleverde originele artikelen moeten worden teruggezonden met het terugbetalingsverzoek. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, welkomstpakketten, softwarediscs, kabels, digitale downloadcodes van bijvoorbeeld games, behuizingaccessoires en randapparatuur.
  6.8Software of verbruiksgoederen die uit de verpakking zijn gehaald of geactiveerd, kunnen niet worden geannuleerd en worden niet vergoed. Zie artikel 28(3)(b) van de Britse Consumer Contracts Regulations 2013 voor meer informatie.
  6.9Een volledige verklaring omtrent jouw wettelijke rechten op grond van de Britse Consumer Contracts Regulations 2013 zijn op te vragen bij het Citizens Advice Bureau (adviesbureau voor burgers) of Trading Standards Office (zij bieden informatie over handelsnormen) in het Verenigd Koninkrijk.
  6.10Zijn de geleverde goederen fysiek beschadigd, dan dien je ons hiervan binnen 72 uur na ontvangst op de hoogte te stellen per e-mail, brief of webmail door in te loggen in je account. Doe je dit niet binnen 72 uur na ontvangst van de goederen, dan gaan we ervan uit dat de fysieke schade is ontstaan terwijl de goederen in jouw bezit waren.
  6.11Vermoed je dat de Goederen gebreken vertonen en wil je ze aan ons terugsturen, dan dien je binnen 72 uur na het ontdekken van het gebrek contact met ons opnemen en een RMA-verzoek (Retourneren Met Autorisatie) indienen. We onderzoeken het teruggezonden Product en indien je er recht op hebt, stellen we je per e-mail binnen een redelijke termijn op de hoogte van je mogelijkheden (dit kan zijn een reparatie, vervanging of terugbetaling). Vervolgens repareren, vervangen of vergoeden we het Product zo snel mogelijk en in ieder geval binnen 30 dagen na de dag waarop je bevestigt of kiest voor een reparatie of vervanging, of binnen 14 dagen na de dag waarop je kiest voor terugbetaling van het onvolkomen Product.
  6.12Heb je recht op een vergoeding, dan maken wij het terug te ontvangen bedrag zo snel mogelijk over, en in ieder geval binnen:

 • 14 dagen na de dag waarop we door ons geleverde goederen van je terug ontvangen, of
 • (indien dit eerder is) 14 dagen na de dag waarop je bewijs overlegt van het retourneren van de goederen, of
 • indien er geen goederen zijn geleverd, 14 dagen na de dag waarop je ons hebt laten weten dat je deze overeenkomst wilt annuleren.
 • 6.13Retourzendingen als gevolg van beschadigingen of vermoede onvolkomenheden worden op onze kosten door ons opgehaald binnen de eerste maand na ontvangst of zoals verleend uit hoofde van jouw garantiebepaling. Blijkt het product geen gebreken te vertonen, dan worden de kosten van het ophalen, opnieuw bezorgen, eventuele arbeidsloon en het opnieuw verpakken bij jou in rekening gebracht. Bestellingen die zijn bezorgd op de Kanaaleilanden, in Noorwegen, IJsland of Zwitserland kunnen niet door ons worden opgehaald.
  6.14Het aan ons terugzenden van randartikelen (artikelen anders dan een computer of laptop) is jouw verantwoordelijkheid. Je dient hiervoor zelf een bezorgmethode te kiezen en organiseren. Binnen de eerste maand na ontvangst of op ieder moment daarna zijn wij niet verantwoordelijk voor het ophalen van randartikelen.
  6.15Wanneer wij zorgdragen voor het ophalen, is het jouw verantwoordelijkheid ervoor te zorgen dat de Producten zorgvuldig worden verpakt met inachtneming van het type en de waarde van de goederen die retour worden gezonden. Vanwege de aard van de geleverde goederen raden we je aan de oorspronkelijke verpakking te gebruiken. Is de oorspronkelijke verpakking niet langer beschikbaar, dan kun je een nieuwe speciale verpakking bij ons bestellen. Kies je ervoor de goederen zelf te verpakken, dan ben jij verantwoordelijk voor de eventuele kosten voor de herstelling van schade ontstaan door een ontoereikende verpakking. We bevestigen de ontvangst van het artikel enkel wanneer het in goede staat is na het openen van de verpakking en inspectie.
  6.16Stuur je de goederen aan ons terug d.m.v. een zelf gekozen bezorgmethode en worden de goederen vervolgens door ons inderdaad gebrekkig bevonden, dan betalen wij de bezorgkosten met een maximumbedrag van €12 aan je terug. Dit bedrag wordt alleen terugbetaald na ontvangst van bewijs van transportkosten en is alleen van toepassing als de goederen volgens de garantieperiode die op uw bestelling vermeld staat gedekt zijn.
  6.17Wanneer je goederen aan ons retourneert binnen de bedenkperiode van 14 dagen en de goederen niet in een redelijke conditie blijken te zijn of de goederen onnodig zijn gebruikt, hebben we het recht slechts een gedeeltelijk bedrag te vergoeden.
  6.18Als u een thuisinstallatiedienst annuleert nadat uw bestelling verzonden is, worden annuleringskosten ten bedrage van €47 inclusief btw in mindering gebracht op de terugbetaling.
  6.19Als u het systeem retour wilt zenden in de originele verpakking en uw verpakking niet geschikt is voor retourzending of u de originele verpakking niet meer hebt, neem dan gerust contact met ons op zodat we u tegen betaling een vervangende verpakking kunnen toezenden.
  6.20Consumenten kunnen hun wettelijke garantierechten voor goederen uitoefenen.
  6.21Wij zijn niet verplicht en niet bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure bij een geschillencommissie voor consumenten. De Europese Commissie biedt een online platform voor geschillenbeslechting dat hier beschikbaar is: http://ec.europa.eu/consumers/odr/


  7
  Garantie
  7.1In aanvulling op een eventuele garantie die je hebt afgenomen tijdens het bestellen van jouw Goederen, garanderen wij dat alle Goederen die wij leveren tot tenminste 12 maanden na het moment van bezorging vrij blijven van gebreken. Deze garantie heeft geen invloed op jouw rechten als consument.
  7.2Onder voorbehoud van clausule 7.3, worden goederen die door ons defect zijn bevonden tijdens de garantieperiode, gerepareerd of vervangen door een product met een gelijke of betere prestatie en met een gelijke of betere waarde op het moment dat een autorisatie voor retourmateriaal ("RMA") wordt gegenereerd. Alle producten die onder de garantie worden geretourneerd, moeten een geldig RMA-nummer hebben gekregen. Door ons ontvangen producten zonder geldig RMA-nummer worden geweigerd en teruggestuurd naar de afzender.
  7.3Als je een specifieke grafische kaart bestelt en de naam van de fabrikant van de AIB (add-in-board) staat niet specifiek vermeld in de productbeschrijving of op de uiteindelijke rekening, dan ontvang je een grafische kaart die voldoet aan de aangegeven versie- of modelspecificatie. Als de grafische kaart wordt ingeruild tijdens de garantieperiode, dan zullen we een grafische kaart leveren die voldoet aan de aangegeven versie- of modelspecificatie, of een die deze overtreft. Dit model is wellicht van een andere AIB-fabrikant, waardoor de werkelijke prestatie iets hoger of lager kan zijn dan die van het originele model.
  7.4Deze garantie is niet van toepassing op eventuele gebreken in de goederen als gevolg van normaal gebruik en slijtage, opzettelijke schade, ongelukken, nalatigheid door jou of een derde (bijv. wanneer je geen overspanningsbeveiliging gebruikt), gebruik dat valt buiten het door de fabrikant aangeraden gebruik (bijv. gebruik in een ongeventileerde / warme of stoffige omgeving), het niet opvolgen van de instructies van de fabrikant, of een wijziging of reparatie die is uitgevoerd zonder toestemming van de fabrikant.
  7.5Tenzij anders is aangegeven, dienen alle LCD-/LED-panelen te worden beschouwd als behorende tot klasse 2 en te voldoen aan de ISO-normen ISO-9241-302, 303, 305, 307:2008 met betrekking tot pixelgebreken. Dode pixels op LCD-/LED-panelen vallen onder de algemene garantiebepalingen van de fabrikant. We kunnen niet garanderen dat je een vervangend scherm ontvangt indien er één of meerdere dode pixels in je scherm ontstaan.
  7.6Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies van gegevens en niet verplicht je eraan te herinneren om regelmatig een back-up van je gegevens te maken. Jouw gegevens zijn jouw verantwoordelijkheid en je dient voldoende maatregelen te nemen om ervoor te zorgen dat gegevens kunnen worden hersteld als ze verloren gaan. Het kan zijn dat harde schijven en/of solid state drives geformatteerd of vervangen worden wanneer ze terug worden gestuurd onder garantie, ongeacht eventuele andersluidende correspondentie.
  7.7Laptopaccu's worden geleverd met een garantie van maximaal 6 maanden, ongeacht de garantievorm die wordt aangeschaft.
  7.8In tegenstelling tot de meeste computerbedrijven staan wij toe dat je de behuizing openmaakt en je eigen onderdelen installeert zonder dat hierdoor je garantie vervalt, onder de volgende voorwaarden:

  • beschadigen de handelingen van de persoon die de onderdelen installeert de computer, dan vervalt je garantie;

  • installeer je niet bij ons aangeschafte onderdelen en veroorzaken deze onderdelen problemen met je computer, dan vervalt je garantie;

  • installeer je niet bij ons aangeschafte onderdelen, dan bieden we je geen enkele vorm van ondersteuning bij het installeren ervan of als er zich problemen voordoen met de onderdelen die je hebt geïnstalleerd
  • we bieden je ondersteuning bij het installeren van onderdelen die je bij ons aanschaft, mits je deze onderdelen aanschaft via de upgrade service die we aanbieden in je online account.
  7.9We behouden het recht om de garantie op te schorten of om service te weigeren als uw behuizing, moederbord, CPU of BIOS, zonder goedkeuring vervangen is.
  Iedere poging tot reparatie of modificatie door onbevoegd personeel zal de garantie doen vervallen.
  7.10Neem je goederen die je bij ons hebt aangeschaft mee naar een derde en proberen zij een probleem met je computer te diagnosticeren of repareren, dan loop je het risico dat ALLE garanties uit hoofde van de bestelling komen te VERVALLEN en we vergoeden geen voorrijkosten of kosten voor onderzoek of ondersteuning ter plaatse, omdat we je geen garanties verstrekken op locatie of daar kosten voor in rekening brengen. Ervaar je problemen met je bestelling, neem dan contact met ons op voor advies. Vraag indien nodig een RMA-nummer aan en stuur het artikel naar ons op volgens de aangegeven procedure voor retourzendingen.
  7.11Ervaar je software- of hardwareproblemen, dan zijn wij niet aansprakelijk voor het vervangen, opnieuw installeren of compenseren van verloren, beschadigde of gecorrumpeerde software. Dit is uitsluitend van toepassing op software die gratis door ons wordt verstrekt of op software van derden die door jou is geïnstalleerd.
  7.12Dead Pixel Guarantee - Heb je gekozen voor een dode pixelgarantie en meld je binnen de aangegeven tijdsperiode een dode pixel, dan halen we de laptop bij je op en vervangen het scherm gratis door een scherm zonder gebreken en dezelfde of betere specificaties. Het ophalen en opnieuw bezorgen van het beeldscherm kost je niets. Deze kosten zijn inbegrepen, net als de arbeidskosten. Je kunt gedurende de garantieperiode ongelimiteerd gebruikmaken van deze service.

  De dode pixelgarantie vangt aan op de dag waarop je jouw bestelling ontvangt. Eventuele dode pixels moet je melden binnen de garantieperiode om aanspraak te kunnen maken op een vervangend scherm. Gebarsten, beschadigde of gebroken schermen worden niet gedekt door de dode pixelgarantie, ongeacht de hoeveelheid dode pixels. Deze garantie biedt geen dekking voor aangeschafte externe monitoren; alleen het scherm van de laptop zelf valt onder deze garantie.

  Helaas kunnen we geen ophalingen regelen vanuit IJsland, Faeröer eilanden, Andorra, Canarische Eilanden, Réunion, Martinique en Guadeloupe, maar we kunnen wel tot €59 vergoeden voor uw verzendkosten.
  7.13Als een product wordt gerepareerd buiten de garantieperiode die op je bestelling staat vermeld, kunnen we afhalen regelen via onze koerier. De kosten voor afhalen zijn €59 inclusief btw. Tenzij anders vermeld in de verstrekte garantie, is de garantie voor vervangende onderdelen beperkt tot maximaal één jaar vanaf de datum van verzending van je retourzending. Voor gerepareerde onderdelen is de garantie beperkt tot maximaal drie maanden.
  7.14Als u weigert de Goederen naar u terug te sturen (om welke reden dan ook) of als u pogingen tot levering/herlevering weigert, zullen de Goederen tot maximaal 12 kalendermaanden worden vastgehouden vanaf het moment waarop de Goederen voor het eerst werden ontvangen. Zodra dit tijdsbestek is verstreken, zullen wij opnieuw proberen contact met u op te nemen om eventuele openstaande betalingen te regelen en/of een geschikt tijdstip af te spreken om de Goederen aan u te retourneren.

  Als u er niet mee instemt dat wij de Goederen retourneren of als wij geen reactie ontvangen op enige communicatie (per e-mail en/of per post) en u eventuele verschuldigde betalingen niet voldoet en u ons niet binnen 14 kalendermaanden vanaf het moment waarop de Goederen voor het eerst werden ontvangen een geschikte datum voor herlevering meedeelt, zullen de Goederen worden vernietigd en/of verwijderd. Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor uitlekken of verlies van gegevens en/of inkomsten en/of verlies of beschadiging tijdens het vervoer. Het staat u vrij uw eigen koerier te regelen om de Goederen op te halen, indien u dat verkiest. Om twijfel te voorkomen, een geschikte datum voor herbezorging is een werkdag binnen 30 kalenderdagen na uw antwoord op een ontvangen mededeling.


  8
  Dienst upgraden
  8.1De upgrade-service is bedoeld voor klanten die een upgrade willen aanschaffen voor hun bestaande computer die zij bij ons hebben aangeschaft. Van systemen die geen onderdeel uitmaken van de oorspronkelijk aangeschafte bestelling kunnen we niet garanderen dat ze compatibel zijn en wanneer we online een compatibiliteitscontrole uitvoeren gaan we ervan uit dat je geen andere onderdelen in het systeem hebt geïnstalleerd.
  8.2Kies je voor onze service voor ophalen en opnieuw bezorgen, dan gaan we ervan uit dat de computer naar behoren functioneert en geen gebreken vertoont of beschadigd is. Moet de computer gerepareerd worden en is de garantie verlopen, dan zijn eventuele kosten die hiermee gepaard gaan voor jouw rekening en nemen we contact met je op om de betaling af te ronden alvorens een eventuele upgrade wordt uitgevoerd.
  8.3Voordat u ons betaalt voor de upgrade-service, ontvangt u van ons een overzicht van de voorraadstatus van de afzonderlijke onderdelen die u hebt geselecteerd:

  ColourStatus
  Dit artikel is op voorraad en gereed voor verzending.
  Dit artikel is op voorraad, maar alle artikelen zijn reeds gereserveerd voor andere bestellingen. De levering van dit artikel loopt mogelijk vertraging op.
  Dit artikel is momenteel niet op voorraad. Op verzoek vullen we de voorraad aan. Uw bestelling wordt pas voltooid als dit artikel bij ons binnen is.


  De bovenstaande indicatoren zijn richtlijnen. We zijn niet aansprakelijk voor eventuele fouten of ontbrekende artikelen in ons voorraadoverzicht.
  8.4Kies je voor onze service voor het ophalen en opnieuw bezorgen van je goederen, dan kun je aangeven wanneer de koerier de goederen bij je kan komen ophalen, nadat de nieuwe upgrade-bestelling is verwerkt. De ophaalservice wordt automatisch aangevraagd bij onze koerier en als jouw goederen om welke reden dan ook niet worden opgehaald, valt dit buiten onze verantwoordelijkheid en zijn we je hiervoor geen vergoeding verschuldigd.
  8.5Kan de upgrade om wat voor reden dan ook niet worden uitgevoerd, dan heb je geen recht op terugbetaling van de ophaal- en bezorgkosten of een vergoeding van welke aard dan ook, tenzij nalatigheid onzerzijds hiervan de oorzaak is.


  9
  Beveiliging van onze website
  9.1Encryptietechnologie: We maken gebruik van de in onze sector standaard toegepaste technologie voor encryptieprotocollen, secure sockets layer (SSL) 256-bit, om ervoor te zorgen dat al jouw persoonlijke informatie en transactiegegevens vóór verzending worden versleuteld. Controleer de adresbalk van je browser om er zeker van te zijn dat je je bevindt in de beveiligde omgeving van onze Website; als het goed is staat er https in plaats van http. Deze technologie en ons beleid is bedoeld om jouw privacy te waarborgen en onbevoegde toegang/ondeugdelijk gebruik te voorkomen.
  9.2Externe websites: Maak je gebruik van de links naar externe websites op onze Website, dan hebben wij geen controle over de manier waarop jouw informatie wordt verwerkt. Omdat andere websites jouw informatie op een andere manier kunnen behandelen, raden we je aan het privacybeleid van iedere website die je bezoekt te controleren.


  10
  Gebruik van onze website
  10.1De informatie, content en materialen die op de Website beschikbaar zijn, kunnen op gezette tijden worden gewijzigd, zonder dat we jou hiervan op de hoogte brengen. Deze wijzigingen worden doorgevoerd om ervoor te zorgen dat de Website voortdurend up-to-date blijft.
  10.2We doen er alles aan om ervoor te zorgen dat de Website altijd beschikbaar is, maar je zult begrijpen dat we dit niet kunnen garanderen. Evenmin kunnen we garanderen dat de Website geen fouten bevat en we zijn niet verantwoordelijk voor eventuele problemen die zich als gevolg hiervan kunnen voordoen. We proberen de Website zo vaak mogelijk bij te werken; alle productomschrijvingen die worden getoond op de Website zijn juist op het moment dat de informatie wordt ingevoerd, maar de informatie die op dat moment wordt getoond is mogelijk niet altijd een exacte weerspiegeling van de positie op het moment dat je jouw bestelling plaatst.
  10.3Het is niet toegestaan de werking van onze Website te beïnvloeden of de beveiliging op onze Website te omzeilen, met ons computersysteem te knoeien, het systeem te hacken, of op andere wijze ons computersysteem, onze server, Website, router of enig ander apparaat of andere dienst verbonden met het internet te onderbreken.
  10.4Voor het gebruik van onze diensten moet u 18 jaar of ouder zijn. Personen die jonger zijn dan 18 jaar maar minimaal 13 mogen onze diensten alleen gebruiken via een account van een ouder of voogd, indien de ouder of voogd hier toestemming voor heeft gegeven en onder zijn of haar directe toezicht. Kinderen jonger dan 13 mogen onze website en de diensten niet gebruiken. U bent verantwoordelijk voor de activiteiten die een minderjarige uitvoert binnen uw account.


  11
  Uw gegevens
  11.1Indien we je hebben verzocht om informatie om de Goederen of Diensten te kunnen bezorgen, ga je ermee akkoord ons te voorzien van accurate en volledige informatie.
  11.2Je machtigt ons jouw persoonlijke gegevens te gebruiken, op te slaan en te verwerken teneinde de Goederen of Diensten bij je te kunnen bezorgen en voor marketingdoeleinden (het “Doeleinde”). Het Doeleinde kan van tijd tot tijd het vrijgeven van jouw persoonlijke gegevens aan derden omvatten, indien dit wettelijk verplicht is, of om de Goederen of Diensten aan je te kunnen leveren. We verstrekken of verkopen jouw contactgegevens nooit aan derden.
  11.3Je hebt het recht ons te verzoeken om een kopie van de persoonlijke gegevens die we van jou in ons bezit hebben. Neem contact met ons op indien je deze gegevens wil ontvangen.
  11.4Het is niet de bedoeling dat je ongevraagde e-mailberichten of telefoontjes ontvangt van bedrijven waar wij zaken mee doen en we verkopen jouw gegevens niet aan deze bedrijven.
  11.5Alle persoonlijke gegevens worden bewaard en beheerd in overeenstemming met ons Privacybeleid.
  11.6De contracttekst die tot de opdracht heeft geleid, wordt door ons opgeslagen en kan na het sluiten van het contract aan jou ter beschikking worden gesteld. Neem contact met ons op en wij zullen je deze informatie verstrekken.


  12
  Klachten over onze service
  12.1We hopen dat je geen klachten hebt over onze Diensten, maar mocht dit onverhoopt toch het geval zijn, neem dan gerust contact met ons op, dan doen wij ons uiterste best om binnen 5 werkdagen te reageren.


  13
  Onze intellectuele eigendomsrechten
  13.1Alle auteursrechten, ontwerprechten, patenten, uitvindingen, logo's, bedrijfsnamen, handelsnamen, dienstmerken en handelsmerken, internetdomeinnamen, morele rechten, databaserechten, data, broncodes, software, specificaties, knowhow, processen en bedrijfsmethoden (ongeacht of deze zijn geregistreerd of niet, en met inbegrip van alle rechten om registratie aan te vragen) op en/of met betrekking tot deze Website en de Goederen en Diensten (inclusief erop weergegeven informatie, content, materialen of gegevens) zijn ons eigendom of het eigendom van onze licentiegevers en al deze rechten zijn voorbehouden. Het verzamelen, organiseren en samenstellen van alle content op de Website is onze exclusieve eigendom en auteursrechtelijk beschermd. Je mag de materialen, informatie of downloads op onze Website op geen enkele manier wijzigen, kopiëren, weergeven, uploaden, posten, verzenden of verspreiden, tenzij wij hier uitdrukkelijk om hebben verzocht.


  14
  Disclaimer en beperkingen aan onze aansprakelijkheid
  14.1Beperkingen van onze aansprakelijkheid: We beperken onze aansprakelijkheid jegens jou niet voor persoonlijk letsel of overlijden als gevolg van onze directe nalatigheid, door ons gepleegde fraude of voor enige andere zaak waarvoor het onrechtmatig is deze te beperken of uit te sluiten. We sluiten uitdrukkelijk enige aansprakelijkheid uit jegens jou voor het aanbieden van de Goederen en Diensten voor zover maximaal is toegestaan conform de toepasselijke wetgeving. Dit heeft geen invloed op jouw wettelijke rechten als consument. Worden wij aansprakelijk bevonden voor door jou geleden verlies of schade, dan is dergelijke aansprakelijkheid beperkt tot het bedrag dat wij van jou hebben ontvangen met betrekking tot dergelijke Goederen of Diensten op basis waarvan de aanspraak is ontstaan. We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor door jou geleden verlies, schade of gemaakte kosten, met inbegrip van directe of indirecte schade zoals winstderving, hoe dan ook ontstaan.
  14.2Indirecte of gevolgschade: We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor indirecte schade, gevolgschade, verlies van gegevens, gederfde opbrengsten of winst, verlies of beschadiging van goodwill, verlies van of schade aan eigendommen en/of verlies als gevolg van aanspraken van derden die voortvloeien uit het gebruik van de Website of de Goederen of Diensten of als gevolg van een gebrekkige werking van bij ons gekochte Goederen.
  14.3De Website: We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor vertragingen, gebreken, fouten of weglatingen of verlies van verzonden informatie, virussen of andere besmettingen of vernietigende elementen die naar jou of jouw computersysteem worden verzonden via onze Website. We doen ons uiterste best om ervoor te zorgen dat de informatie die beschikbaar is op deze Website juist en foutloos is. We bieden onze excuses aan voor eventuele toch ontstane fouten of weglatingen. We kunnen niet garanderen dat het gebruik van de Website zonder problemen verloopt of passend is voor het doel, tijdig is, dat fouten worden verholpen, of dat de Website of de server die de Website beschikbaar maakt vrij is van virussen of bugs of de volledige functionaliteit, accuraatheid, betrouwbaarheid van de Website weergeeft en we bieden geen enkele garantie, expliciet of impliciet, met betrekking tot geschiktheid voor het doel of nauwkeurigheid.
  14.4Overmacht: We kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor gebreken of vertragingen in de bezorging van de Goederen of het verlenen van Diensten indien dergelijke gebreken of vertragingen voortvloeien uit handelingen of weglatingen die redelijkerwijs buiten onze invloedsfeer liggen als gevolg van overmacht of de overmacht van derden.
  14.5Beveiligingslekken: We hebben alle redelijke maatregelen getroffen om internetfraude te voorkomen en zien erop toe dat de gegevens die van jou worden verzameld zo goed mogelijk worden beveiligd en beschermd. We kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld in het onwaarschijnlijke geval dat er inbreuk wordt gemaakt op onze beveiligde computerservers of die van derden.


  15
  Algemene juridische punten
  15.1Vermogen tot overdragen of uitbesteden: We kunnen er van tijd tot tijd voor kiezen een deel of meerdere delen van de bezorging van de Goederen of het verlenen van Diensten aan jou uit te besteden en mogen onze rechten en/of plichten krachtens deze Overeenkomst overdragen zonder dat wij hiervoor jouw toestemming nodig hebben of verplicht zijn dit aan je te melden.
  15.2Wijzigingen in de Algemene Voorwaarden: We zijn gerechtigd de Algemene Voorwaarden op ieder willekeurig moment aan te passen of te wijzigen. Wijzigingen of aanpassingen in deze Algemene Voorwaarden worden op onze Website bekendgemaakt. Je wordt geacht akkoord te zijn met de nieuwste versie van de Algemene Voorwaarden wanneer je Goederen of Diensten bij ons afneemt.
  15.3Volledige overeenkomst: Deze overeenkomst vormt de volledige overeenkomst tussen u en ons. Andere voorwaarden, expliciet of impliciet, maken geen onderdeel uit van deze overeenkomst. In het geval van tegenstrijdigheid tussen deze algemene voorwaarden en enige andere voorwaarden of bepalingen, prevaleren deze algemene voorwaarden. Door deze overeenkomst te aanvaarden stemt u ook ondubbelzinnig in met (de voorwaarden van) het retourbeleid en het privacybeleid. U dient onze website of de diensten niet te gebruiken als u niet akkoord gaat met deze algemene voorwaarden, het retourbeleid en privacybeleid.
  15.4Uitsluiting van een collectieve rechtsvordering:Waar toegestaan onder de van toepassing zijnde wetgeving, komen u en wij overeen dat ieder van ons uitsluitend vorderingen tegen de ander mag instellen in uw of zijn individuele hoedanigheid en niet als eiser/advocaat of lid van een groep in een vermeende collectieve of representatieve actie. Tenzij zowel u als PCSpecialist B.V. akkoord gaan, mag geen enkele bemiddelaar of rechter de claims van meer dan één persoon samenvoegen of op een andere manier een representatieve of groepsprocedure voorzitten.
  15.5Ongeldigheid: Indien een voorwaarde of bepaling in onze Overeenkomst ongeldig, onwettelijk of onuitvoerbaar wordt geacht, gaan we ermee akkoord dat een dergelijke voorwaarde of bepaling wordt geacht te zijn verwijderd en blijven de overgebleven onderdelen van de Overeenkomst, zonder een dergelijke voorwaarde of bepaling, van kracht.
  15.6Rechtsbevoegdheid en het Engels recht: Deze Algemene Voorwaarden en onze Overeenkomst worden beheerst door en dienen te worden uitgelegd overeenkomstig de wetgeving van Nederland. De deelnemende partijen onderwerpen zich aan de jurisdictie en exclusieve rechtsbevoegdheid van de gerechten en rechtbanken van Nederland.
  15.7Vertragingen: Vertragingen of verzuim onzerzijds met als doel onze rechten of rechtsmiddelen ten uitvoer te brengen in het kader van de Overeenkomst vormen geen verklaring van afstand onzerzijds van dergelijke rechten of rechtsmiddelen, tenzij een dergelijke verklaring van afstand schriftelijk is bevestigd.
  15.8Rechten van derden: De ondernemingen en verplichtingen van de partijen aangegeven in dit document zijn niet ten behoeve van en/of om te worden afgedwongen door enig ander persoon, op grond van de Britse Contracts (Rights of Third Parties) Act 1999.
  15.9Productielocatie: Uw bestelling wordt in het Verenigd Koninkrijk geproduceerd.