Bij PCSpecialist zorgen we ervoor dat jij de laagste prijzen en de nieuwste technologie krijgt. Hoe we dit doen?


Elk van de honderdduizenden computers en laptops die we hebben geproduceerd is speciaal aan de hand van de specificaties van onze klanten samengesteld. Onze aanpak levert enorme schaalvoordelen op aangezien we de wereld afstropen op zoek naar onderdelen van topkwaliteit van grote merken als Intel, AMD, Corsair en ASUS. Als u onze klantvriendelijke en verbazingwekkend eenvoudige website gebruikt, zult u zien hoe we onze inspanningen op u richten en een uitstekende service bieden tegen uitstekende prijzen, met uitstekende technische ondersteuning na de verkoop.

We hopen dat u tegen de tijd dat u besloten hebt welke computer u wilt kopen, een beetje beter weet wat uw computer precies moet bevatten en kunnen, zodat u niet alleen plezier beleeft aan uw nieuwe computer, maar ook weet hoe die in elkaar zit!

Dus wat bieden wij u?

Bij iedere computer die u van ons koopt, krijgt u goedkope telefonische technische ondersteuning, ongeëvenaarde klantenservice en boven alles een nieuwe computer of laptop die u trots wilt laten zien aan uw vrienden en familie. We bieden een meer persoonlijke service. Lees de beoordelingen van klanten maar en neem dan een besluit. We kunnen een computer samenstellen die precies aan uw specificaties voldoet, hetgeen wil zeggen dat u niet betaalt voor onderdelen die u wellicht toch niet gebruikt. De computers die wij voor u maken, voldoen aan de normen van de industrie en zijn precies op uw behoeften afgestemd.

We hebben het respect en de erkenning die we krijgen verdiend!

PC Specialist Ltd is een door Microsoft gecertificeerde partner en dat geeft aan dat we veel belang hechten aan vaardigheden en training en hiervoor de producten van Microsoft® gebruiken. Wij zijn ook een gerespecteerde Intel Premier Provider - wat betekent dat we ons inspannen om de beste technologie van Intel van de hoogste kwaliteit te leveren.

We zijn een "groen" bedrijf!

We hebben geïnvesteerd in een installatie van zonnepanelen met een capaciteit van 235,5 KWp om ongeveer 187.900 KW per jaar te genereren (dit is genoeg om 57 woningen van stroom te voorzien), zodat we zoveel mogelijk hernieuwbare elektriciteit kunnen genereren. We hebben ook geïnvesteerd in recyclingapparatuur, zodat we meer dan 95% van ons karton, zacht en hard plastic, metaal, hout, verpakkingsband en polystyreen kunnen recyclen.

We genereren ongeveer

187.900kW

per jaar

We recyclen meer dan

95%

van ons karton

We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en OHSAS 18001-gecertificeerd!

ISO is een internationale organisatie voor normalisatie die uit vertegenwoordigers van de verschillende nationale organisaties voor normalisatie bestaat. We zijn er trots op dat we UKAS-gecertificeerd zijn voor drie normen:

  • ISO 9001 Kwaliteitsbeheer
  • ISO 14001 Milieubeheer
  • OHSAS 18001 Beheer van gezondheid en veiligheid op de werkplek

Certificaatnummer 12959

U kunt onze ISO-certificaten hier downloaden

Waarom zou u kiezen voor PCSpecialist

Er zijn honderden computerbedrijven waaruit u kunt kiezen... dus waarom zou u uw computer bij ons kopen? We hebben de redenen waarom wij denken dat wij een betere keuze zijn, voor u op een rijtje gezet. Klik hier om deze redenen te leren kennen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.