Europa's toonaangevende computerspecialist

We specialiseren in de bouw van PC's, laptops AIO's & servers.

Over ons

Al 21 jaar.

We leveren elke 4,8 minuten een computer af.

PCSpecialist is Europa's toonaangevende systeemintegrator, gespecialiseerd in op maat gemaakte PC's, laptops, AIO's en servers. We focussen op de bouw van systemen met hoge prestaties voor enthousiastelingen, gamers & professionals.

We zijn opgericht in 2003, spreken 11 talen en leveren computers in meer dan 30 landen in Europa. We hebben vestigingen in Duitsland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk en we hebben vestigingen in Frankrijk en Italië. In 2022 openden we een ultramodern servicecentrum in Heerlen, Nederland.

Wij verzenden naar heel Europa

Bij iedere computer die u van ons koopt, krijgt u goedkope telefonische technische ondersteuning, ongeëvenaarde klantenservice en boven alles een nieuwe computer of laptop die u trots wilt laten zien aan uw vrienden en familie. We bieden een meer persoonlijke service. Lees de beoordelingen van klanten maar en neem dan een besluit. We kunnen een computer samenstellen die precies aan uw specificaties voldoet, hetgeen wil zeggen dat u niet betaalt voor onderdelen die u wellicht toch niet gebruikt. De computers die wij voor u maken, voldoen aan de normen van de industrie en zijn precies op uw behoeften afgestemd.

We hebben het respect en de erkenning die we krijgen verdiend!

PCSpecialist is een door Microsoft gecertificeerde partner en dat geeft aan dat we veel belang hechten aan vaardigheden en training en hiervoor de producten van Microsoft® gebruiken. Wij zijn ook een gerespecteerde Intel Premier Provider - wat betekent dat we ons inspannen om de beste technologie van Intel van de hoogste kwaliteit te leveren.

We zijn een "groen" bedrijf!

We hebben geïnvesteerd in een installatie van zonnepanelen met een capaciteit van 235,5 kWp om ongeveer 187.900 kW per jaar te genereren (dit is genoeg om 57 woningen van stroom te voorzien), zodat we zoveel mogelijk hernieuwbare elektriciteit kunnen genereren. We hebben ook geïnvesteerd in recyclingapparatuur, zodat we meer dan 95% van ons karton, zacht en hard plastic, metaal, hout, verpakkingsband en polystyreen kunnen recyclen.

We genereren ongeveer

187.900kW

per jaar

We recyclen meer dan

95%

van ons karton

We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en ISO 45001-gecertificeerd!

ISO is een internationale organisatie voor normalisatie die uit vertegenwoordigers van de verschillende nationale organisaties voor normalisatie bestaat. We zijn er trots op dat we UKAS-gecertificeerd zijn voor drie normen:

  • ISO 9001 Kwaliteitsbeheer
  • ISO 14001 Milieubeheer
  • ISO 45001 Beheer van gezondheid en veiligheid op de werkplek

Certificaatnummer 12959

U kunt onze ISO-certificaten hier downloaden

Waarom zou je PCSpecialist kiezen?

Er zijn honderden computerbedrijven waaruit u kunt kiezen... dus waarom zou u uw computer bij ons kopen? We hebben de redenen waarom wij denken dat wij een betere keuze zijn, voor u op een rijtje gezet. Klik hier om deze redenen te leren kennen.