Wat is DPD

Met DPD Ophalen kiest u uw ophaalpunt op het moment van verkoop zodat uw bestelling wordt geleverd bij het dichtstbijzijnde DPD-ophaalpunt. En als u niet thuis bent op het moment van bezorging, kunt u dit via e-mail of sms laten weten zodat de koerier naar een plaatselijk DPD-ophaalpunt kan worden geleid.

Wat zijn de huidige aanlooptijden?

Momenteel werken we met de volgende aanlooptijden:

  • Desktop-pc's:
    Schatting: 7 tot 9 werkdagen
  • Liquid Series®-pc's:
    Schatting: 10 tot 12 werkdagen
  • Laptops:
    Schatting: 7 tot 9 werkdagen

Als ik vandaag een bestelling plaats, wanneer kan ik mijn computer dan verwachten?

Als u vandaag een computer bestelt en de betaling wordt bevestigd, schatten we op basis van de bovenstaande aanlooptijden dat de gemiddelde bestelling verzonden zal worden op dinsdag 6 oktober 2020. Dit is geen garantie maar een indicatie die alleen dient ter referentie en is alleen van toepassing als uw bestelling vandaag nog wordt verwerkt. Bestellingen die zijn geplaatst met een financieringsovereenkomst of bankoverschrijving worden pas verwerkt nadat we de betaling hebben ontvangen.

Wat zijn "werkdagen"?

Met werkdagen wordt bedoeld:

maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur behalve feestdagen.


Wat zijn jullie openingstijden?

maandag tot en met vrijdag van 09 tot 17 uur.

Wat gebeurt er als ik de koerier mis?

Als er niemand thuis is om uw bestelling in ontvangst te nemen, laat DPD een kaartje achter met daarop een telefoonnummer dat u kunt bellen om een nieuwe datum voor de bezorging van uw computer af te spreken.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.