Meer dan 20 jaar innovatie op het gebied van PC-prestaties

Bouw het beter

We ontwerpen en bouwen hoogwaardige PC-onderdelen van hoge kwaliteit om hun PC de beste PC te helpen maken.

De beste pc's verdienen de beste koeling. CORSAIR heeft een volledige productfamilie ontwikkeld om de verfijnde esthetiek en lage temperaturen van aangepaste koeling naar je pc te brengen - en alle metingen en tests zijn al voor je gedaan.

Meer informatie

Een evolutie van één van de meest populaire CORSAIR behuizingen, de 680X RGB is de top van Corsairs tweekamerig gekoelde productlijn. Terwijl één kamer actief gekoeld wordt met ruim voldoende bevestigingsruimte voor ventilatoren, biedt de andere kamer ruimte voor de bevestiging van kabels, drives en PSU. Dit maakt het assembleren van een onberispelijk systeem makkelijker dan ooit.

Meer informatie

De Obsidian Series 500D RGB SE is een eersteklas pc-behuizing voor liefhebbers (mid-tower), gemaakt van aluminium met panelen van gehard rookglas en verbluffende RGB-verlichting dankzij CORSAIR Commander PRO.

Meer informatie

De CORSAIR Crystal Series 280X RGB is een Micro-ATX-behuizing voor topprestaties met drie prachtige panelen van gehard glas, RGB-verlichting en een innovatieve indeling met dubbele kamer voor een mooi uiterlijk en een nette configuratie.

Meer informatie

De CORSAIR Hydro Series H115i PRO alles-in-één RGB CPU met vloeistofkoeling en een radiator van 280 mm voor vrijwel geruisloze koeling en stoutmoedige vormgeving met een RGB LED- pompkop.

Meer informatie

Brengt het volledige assortiment aan CORSAIR-producten samen in één enkele intuïtieve interface. De CORSAIR iCUE-software brengt al je compatibele producten samen in één enkele interface en geeft je de volledige controle over alles, van de RGB-verlichting en effecten tot ventilatorsnelheden en temperatuurbewaking.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.