Optimaliseer uw configuratie met Corsair

Hoogwaardige pc-componenten met hoge prestaties


Corsair biedt pc-gamers innovatieve onderdelen voor topprestaties. Configureer uw PCSpecialist-systeem met onderdelen van Corsair die elke enthousiaste gamer wel zou willen hebben.

NU CONFIGUREREN

Ontvang een GRATIS Corsair K55 RGB-toetsenbord + Corsair Harpoon RGB-muis bij het configureren van uw PCSpecialist-systeem met een Corsair 570X-behuizing.


De combo met een K55 RGB-toetsenbord en HARPOON RGB-muis voor gaming is uw eerste stap richting de overwinning. Dit duo bevat alle essentiële functies om uw spel naar het volgende niveau te tillen. Met de intuïtieve standen voor de RGB-achtergrondverlichting, 6 specifieke macrotoetsen, anti-ghosting met meerdere toetsen en mediaknoppen beschikt u over de aanpassingsmogelijkheden en controle om de overwinning veilig te stellen. De K55 RGB is uw eerste stap richting topprestaties.

Corsair Crystal Series 570X RGB

Duidelijk superieur


Dankzij het smetteloze geharde glas dat het gehele chassis omsluit, kan elk component van uw installatie door iedereen worden bewonderd. Stel uw ultieme installatie van ongedwongen schoonheid samen. Met de geïntegreerde RGB-verlichtingsregeling kunt u de kleuren en standen van de meegeleverde SP120 RGB-ventilatoren met een druk op een knop wijzigen.

Corsair Vengeance® RGB

Schitterende RGB. Opvallende snelheid.


De CORSAIR VENGEANCE RGB-serie DDR4 is ontworpen aan de hand van een technologie waarvoor een patent is aangevraagd. Deze technologie maakt schitterende RGB-lichteffecten mogelijk zonder dat hiervoor draden nodig zijn. Dit garandeert een zuivere en eenvoudige integratie in uw systeem. Gebruik CORSAIR LINK voor het eenvoudig programmeren van lichteffecten, het monitoren van de temperatuur, timing en frequentie van het geheugen en de coördinatie met andere CORSAIR-producten.

Corsair-randapparatuur

Een spectrum van randapparatuur voor topprestaties


Configureer uw PCSpecialist-systeem uit het assortiment invoerapparaten met extreme prestaties van Corsair. Met het Corsair-assortiment, samengesteld voor de echte liefhebbers en gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, hebt u door professionals geteste apparaten binnen handbereik.

Corsair-voedingen

Technische en kwaliteitscontrole van Corsair


De voeding van uw pc is een van de belangrijkste onderdelen. Elk ander onderdeel en randapparaat is hiervan afhankelijk. Of uw pc nu standaard of complex is, hij moet elke keer weer goed en betrouwbaar werken. En hij moet efficiënt en stil zijn, zelfs in de meest veeleisende systemen. Daarom fabriceert Corsair voedingen.

Cruiser Elite


Van €1.640 incl. BTW en bezorging.

Intel® Core™ i5-8400

ASUS® ROG STRIX Z370-E GAMING

16 GB Corsair VENGEANCE 2133 MHz

8 GB GEFORCE GTX 1070 Ti

1 TB SEAGATE FIRECUDA SSHD

Cruiser Pro


Van €2.030 incl. BTW en bezorging.

Intel® Core™ i5-8600K

ASUS® ROG MAXIMUS X HERO

16 GB Corsair VENGEANCE RGB 3000 MHz

8 GB GEFORCE GTX 1080

1 TB WD ZWART

Cruiser Ultra


Van €2.680 incl. BTW en bezorging.

Intel® Core™i7-8700k

ASUS® ROG MAXIMUS X HERO

16 GB Corsair VENGEANCE RGB 3000 MHz

11 GB GEFORCE GTX 1080 Ti

4TB 3,5" SATA-III 6 GB/s

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.