Optimaliseer uw configuratie met Corsair

Hoogwaardige pc-componenten met hoge prestaties


Corsair biedt pc-gamers innovatieve onderdelen voor topprestaties. Configureer uw PCSpecialist-systeem met onderdelen van Corsair die elke gaming-liefhebber wel zou willen hebben.

NU CONFIGUREREN

Corsair Obsidian 500D

Slank, zwart en mooi


De Obsidian-serie is altijd al een statement geweest van elegant en minimalistisch design. CORSAIR legt de lat nog hoger met de Obsidian-serie 500D. Dit chassis bevat alle iconische design-elementen van Corsair, zoals mooi gehard rookglas, een slanke aluminium constructie en een scharnierdeur die gemakkelijk toegankelijk is.

Kan nu worden geconfigureerd in uw volgende PCSpecialist-systeem.

Prestaties uitgelicht

Superieur potentieel voor overklokken


Vengeance LPX-geheugen is ontworpen voor topprestaties bij het overklokken. De warmteverdeler is gemaakt van puur aluminium zodat warmte sneller kan worden afgevoerd en de hoogwaardige PCB draagt bij aan het warmtebeheer en biedt superieure headroom voor overklokken.

Het Corsair Vengeance DDR4-geheugen, dat kan worden geconfigureerd met snelheden van 2133 MHz, 2666 MHz, 3000 MHz en 3200 MHz en een capaciteit van maximaal 128 GB, is van alle markten thuis.

Corsair H115i PRO RGB-koeling

GEZIEN, MAAR NIET GEHOORD


De CORSAIR Hydro Series H115i PRO alles-in-één RGB CPU met vloeistofkoeling en een radiator van 280 mm voor vrijwel geruisloze koeling en stoutmoedige vormgeving met een RGB LED- pompkop.

De radiator van 280 mm en de dubbele SP140L PWM-ventilatoren bieden de uitstekende koeling die u nodig hebt voor een in hoge mate overgeklokte CPU. Corsair Link-softwareregeling is ingebouwd, dus u kunt de temperatuur bewaken, de koelprestaties afstellen en uw LED-verlichting aanpassen vanaf uw desktop.

Superieure koeling voor uw systeem van #pcs_brand_name

Corsair Vengeance RGB

Schitterende RGB. Opvallende snelheid.


De CORSAIR VENGEANCE RGB-serie DDR4 is ontworpen aan de hand van een technologie waarvoor een patent is aangevraagd. Deze technologie maakt schitterende RGB-lichteffecten mogelijk zonder dat hiervoor draden nodig zijn. Dit garandeert een zuivere en eenvoudige integratie in uw systeem. Gebruik CORSAIR LINK voor het eenvoudig programmeren van lichteffecten, het monitoren van de temperatuur, timing en frequentie van het geheugen en de coördinatie met andere CORSAIR-producten.

Corsair-randapparatuur

Een spectrum van randapparatuur voor topprestaties


Configureer uw PCSpecialist-systeem uit het assortiment invoerapparaten met extreme prestaties van Corsair. Met het Corsair-assortiment, samengesteld voor de echte liefhebbers en gemaakt van de meest hoogwaardige materialen, hebt u door professionals geteste apparaten binnen handbereik.

Corsair-voedingen

Technische en kwaliteitscontrole van Corsair


De voeding van uw pc is een van de belangrijkste onderdelen. Elk ander onderdeel en randapparaat is hiervan afhankelijk. Of uw pc nu standaard of complex is, hij moet elke keer weer goed en betrouwbaar werken. En hij moet efficiënt en stil zijn, zelfs in de meest veeleisende systemen. Daarom fabriceert Corsair voedingen.

Cruiser Elite


Van €970 incl. BTW en bezorging.

 • Intel® Core™ i5-8400
 • ASUS® H310M-A
 • 8 GB Corsair VENGEANCE 2133 MHz
 • 4 GB GEFORCE GTX 1050 Ti
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Cruiser Pro


Van €1.410 incl. BTW en bezorging.

 • Intel® Core™ i5-8600K
 • ASUS® PRIME Z370-P
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2133 MHz
 • 3 GB GEFORCE GTX 1060
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Cruiser Ultra


Van €2.250 incl. BTW en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-8700k
 • ASUS® ROG STRIX Z370-E GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2133 MHz
 • 8 GB GEFORCE GTX 1080
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.