Corsair iCue Software

Intelligente bediening, oneindige mogelijkheden

Brengt het volledige assortiment aan CORSAIR-producten samen in één enkele intuïtieve interface.

De CORSAIR iCUE-software brengt al je compatibele producten samen in één enkele interface die je de volledige controle geeft over alles, van de RGB-verlichting en effecten tot ventilatorsnelheden en temperatuurbewaking.

Nu configureren

De iCUE-software brengt het volledige assortiment aan CORSAIR-producten samen in één enkele intuïtieve interface, van de toetsenborden, muizen en koptelefoons van CORSAIR tot ventilatoren, koelingen en PSU's.

iCUE-gebruikers kunnen de RGB-verlichting onmiddellijk op al hun compatibele CORSAIR-producten synchroniseren, de systeemprestaties in de gaten houden vanuit een aanpasbaar dashboard, en de hardware-temperaturen in één enkele klik controleren door de ventilator- en pompsnelheden aan te passen. In de kern van alles van CORSAIR biedt iCUE intelligente controle met onbeperkte mogelijkheden.

ONTDEKKEN

iCue Profielen

De CORSAIR iCUE-software brengt al je CORSAIR iCUE-compatibele producten samen in één enkele interface en geeft je de volledige controle over je hele set-up.

Gesynchroniseerde verlichting op al je compatibele iCUE-apparaten brengt je systeem tot leven, terwijl de krachtige macro-controle je game naar een hogere versnelling tilt. Gecombineerd met dynamische ventilatorcontrole en precieze systeem-, temperatuur- en voltagebewaking biedt iCUE intelligente controle met onbeperkte mogelijkheden.

Meer informatie

Intelligente bediening. Oneindige mogelijkheden.

De CORSAIR iCUE-software brengt je systeem tot leven met dynamische gesynchroniseerde RGB-verlichting, aanpasbare ventilatorsnelheden om ventilatoren te dempen en geavanceerde systeembewaking.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.