Aanbiedingen festival

27 augustus - 5 september 2021

Wat zijn Intel Gamer Days?

Intel en topnamen uit het elite PC-gaming, e-sports en streaming komen samen om de beste deals en weggeef acties van het jaar te realiseren. Dit zijn de Intel® Gamer dagen.

Doe je virtuele polsband om. Kies je wildste festival skin. En wacht op de knaller. Intel voegt het feestgevoel toe aan de productaanbieding. Met een 10-daagse line-up van kortingen, lanceringen en verrassende headliners, gedragen op de schouders van een aantal behoorlijk tegekke weg geef acties. Welkom op het Intel® Gamer Days Festival.

#IntelGamerDays

Ontdek meer

11th Generatie
Intel® Core Processoren

Gaming and beyond.

Ontworpen om te gamen

Evenwichtige prestaties geoptimaliseerd voor gaming

Gemaakt om te creëren

Verwerk eenvoudig complexe workloads voor het maken van content

Game voor een menigte

Maximaliseer de opnamekwaliteit met behoud van in-game FPS

Prestaties op maat

Geavanceerde overklok besturing voor ontgrendelde processoren1

Ontdek meer

Bereid je voor

Ontvang tot €83+ aan software bij aankoop van een in aanmerking komend systeem met Intel® Core™-processor.

Ontdek meer

Win GROOTS

Intel Gamer Days & Corsair
Weg geef actie Ultimate Gaming Setup
met een waarde van meer dan €7.251!*

Win GROOTS met Corsair en PCSpecialist tijdens de Intel Gamer Days. Maak kans om de ULTIEME gaming- en streaming-setup te WINNEN, bestaande uit een hoogwaardige PCSpecialist iCUE gaming-pc en een enorme selectie CORSAIR- en Elgato-randapparatuur en -accessoires.

Maak je klaar voor esports

Win een ESL Certified Tournament Esports Gaming PC

Ter viering van de Intel Gamer Days, biedt PCSpecialist jou de kans om een ESL Certified Tournament Esports PC te winnen ter waarde van €2.356!!! Doe nu mee om esports ready te zijn en te spelen als een pro.

    1Bij geselecteerde chipsets en processor combinaties zijn er ontgrendelde functies aanwezig Door de klokfrequentie of het voltage te wijzigen, kunnen productgaranties komen te vervallen en kunnen de stabiliteit, veiligheid, prestaties en levensduur van de processor en andere componenten afnemen. Neem voor meer informatie contact op met de fabrikanten van het systeem en de componenten..

    * Prijzen zijn gebaseerd op MSRP

    Promotionele wedstrijden staan alleen open voor het Verenigd Koninkrijk en bepaalde EU-landen. Bekijk hier de landen waar wij leveren: pcspecialist.co.uk/europe

    Er zullen redelijke inspanningen worden geleverd om in contact te komen met de winnaar - Als er geen reactie wordt ontvangen, zal er een andere winnaar worden geselecteerd. De winnaars worden via e-mail op de hoogte gebracht en worden ook aangekondigd op PCSpecialist socialemediakanalen.

    Algemene voorwaarden van PC Giveaway zijn te vinden op de wedstrijd Gleam.io toegangspagina.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.