AMD

Enabling Today, Inspiring Tomorrow.

Geweldige gamingprestaties

Als leider op het gebied van gamingtechnologie voor pc's, heeft AMD als doel het leveren van innovatieve technologieën, open standaarden en betrouwbare ondersteuning voor de industrie, nodig om de best mogelijke game-ervaring op de pc te creëren.

Ontworpen om gamers, streamers en makers van video's te inspireren. AMD's Ryzen™ 3000 Series-processors, de meest geavanceerde 1 desktopprocessors ter wereld, presteren niet alleen, ze zijn ook ontworpen om te winnen.

Meer informatie

Geweldige spelervaringen worden gecreëerd door de regels om te buigen. De GPU's uit de AMD Radeon™ RX 5700-serie worden aangedreven door de volledig nieuwe RDNA-architectuur en zijn vanaf de basis ontworpen voor uitzonderlijke 1440p-prestaties, uitzonderlijke energie-efficiëntie en high-fidelity-gaming.

Meer informatie

Maak kennis met de eerste 32 kernen tellende desktopprocessor, ontworpen om digitale makers verder te helpen. De 2de generatie AMD Ryzen™ Threadripper-processor beschikt over zeer geavanceerde technologie in combinatie met de brute kracht van tot wel 64 verwerkende threads, waardoor je creativiteit alleen nog maar door je eigen verbeelding wordt beperkt.

Meer informatie

De Radeon ™ Pro WX-serie grafische kaarten zijn geoptimaliseerd voor open source software, ondergaan uitgebreide ISV-applicatie certificering testen, en zijn ontworpen voor professionals duwen de grenzen van wetenschap, technologie en engineering.

Meer informatie

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.