AMD Radeon 5000 Series

Leg de lat hoger

De AMD Radeon™ RX 5700 Series GPU's zijn vanaf het begin ontworpen voor uitzonderlijke 1440p prestatie, buitengewone krachtefficiëntie voor hi-fi gamen.

Vecht tegen de ondoden in Resident Evil™ 3, jaag op bevroren monsters in de nieuwe Monster Hunter World: Iceborne™ Master Edition (inclusief de base game en uitbreidingen), of bereid je voor op gevechten als een Elite Spec Ops soldaat in Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint met een in-game AMD clan embleem en t-shirt. Krijg de ultieme game-ervaring en prestaties met de grafische kaarten van Radeon™ RX, waar je ook heengaat.

Nu configureren

Ontvang 3 games plus een 3 maanden Xbox Game Pass voor je pc bij aankoop van een AMD Radeon ™ RX 5500 XT grafische kaart. *

Stel je leger op in Warcraft® III: Reforged ™, overleef de uitbraak in Resident Evil ™ 3 en bewapen jezelf voor de strijd in Tom Clancy's Ghost Recon® Breakpoint wanneer je de performance krijgt van de AMD Radeon ™ RX 5500 XT grafische kaart.

Bekijk producten die in aanmerking komen

* Voor de volledige voorwaarden: www.amdrewards.com/terms. Warcraft III: Reforged heeft nog geen rating. Kan ongepaste inhoud voor kinderen bevatten. Raadpleeg alsjeblieft ESRB.org, PEGI.info of je regionale organisatie voor game-ratings. © 2020 Blizzard Entertainment, Inc. Alle rechten voorbehouden.

Vecht tegen de ondoden in Resident Evil™ 3, jaag op bevroren monsters in de nieuwe Monster Hunter World: Iceborne™ Master Edition (inclusief de base game en uitbreidingen), of bereid je voor op gevechten als een Elite Spec Ops soldaat in Tom Clancy’s Ghost Recon® Breakpoint met een in-game AMD clan embleem en t-shirt. Krijg de ultieme game-ervaring en prestaties met de grafische kaarten van Radeon™ RX, waar je ook heengaat.

Speel Halo: Reach met de Xbox Game Pass voor pc *

Speel Halo: Reach The Master Chief Collection vandaag nog met de Xbox Game Pass voor pc (Beta) wanneer je een geselecteerde AMD Radeon ™ RX grafische kaart koopt. *

Met de Xbox Game Pass voor pc (Beta) krijg je onbeperkte toegang tot wel meer dan 100 pc games van hoge kwaliteit op Windows 10, beschikbaar om te downloaden, en spelen in de volledige visuele kwaliteit. Microsoft blijft meer diverse titels aan de bibliotheek toevoegen, waaronder nieuwe games van Xbox Game Studios en bekende ontwikkelaars en uitgevers van pc-games. Ze worden op de releasedatum van de games toegevoegd. Speel vandaag nog Halo: Reach met The Master Chief Collection en als bonus een horde aan pc games van hoge kwaliteit!

Verbuig de regels met AMD Radeon™ RX 5700 Series GPUs

De AMD Radeon ™ RX 5700 serie en RX 5500 serie grafische kaarten tillen gamen naar een hoger niveau en leveren een ultra-responsieve, high-fidelity gaming ervaring. Aangedreven door AMD's meest geavanceerde 7nm gaming architectuur, de RDNA is ontworpen om functies zoals FidelityFX, Radeon ™ Image Sharpening1 en Radeon ™ Anti-Lag2 te verbeteren voor een prachtige game ervaring. De AMD Radeon ™ RX 5000 serie is uitgerust met GDDR6 high-speed memory en PCI Express® 4.0 ondersteuning voor maximale game prestaties, uitzonderlijke energie efficiëntie en heeft hierdoor een uitstekende waarde.

Meeslepende gamedynamiek

Als iedere klik ertoe doet, krijg dan een competitief voordeel met verlaagde invoerlatentie met dank aan Radeon™ Anti-Lag, dat ultrasnelle responsietijd biedt voor je favoriete e-sports games. Koppel je Radeon™ RX grafische kaart aan Radeon FreeSync™ 2 HDR2, beschikbaar op meer dan zevenhonderd monitoren. Geniet van geruisloos, ononderbroken gamen met Radeon FreeSync-technologie en de nieuwste Radeon Software Adrenalin Edition voor ongelofelijk snel reagerende en innemende gameplay.

AMD Radeon™ RX Graphics: Gebouwd voor gamers

AMD Radeon™ RX GPU's plaatsen een soepele, vlotte gameplay en ongelooflijke visuele effecten op de eerste plaats. Of je nu de onstuitbare prestatie wil van de Radeon™ VII, RX Vega GPU, om op HD of meer te spelen met de RX 590 and RX 580 GPU's of je e-sports competities wil domineren met de Radeon™ RX 570 GPU, de graphics van Radeon™ RX doen hun voordeel van kerntechnologieën zoals GPU multi-threading en zijn geoptimaliseerd voor de nieuwste DirectX®12 and Vulkan™ game zodat je van iedere zwaarbevochten overwinning een gedenkwaardige kunt maken.

Aanbevolen specificaties

Creator Master


Vanaf €1.020 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 3600X
 • ASUS® PRIME B450-PLUS
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 4 GB AMD RADEON™ RX 5500 XT
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Fusion Pro


Vanaf €1.630 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 3800X
 • ASUS® TUF X570-PLUS GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 8 GB AMD RADEON™ RX 5700
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Fusion Extreme


Vanaf €2.060 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 9 3900X
 • ASUS® ROG STRIX X570-F GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200 MHz
 • 8 GB AMD RADEON™ RX 5700 XT
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD
zie voetnoten
 1. Radeon™ Image Sharpening is compatibel met DirectX 11, 12, & Vulkan APIs, alleen voor de RX 5000-serie met DirectX 9, en met Windows 10. Hardware-compatibiliteit omvat GCN en nieuwere consumenten-dGPU's, Ryzen 2000 en nieuwere APU's, waaronder hybride en afneembare grafische configuraties. Geen mGPU-ondersteuning GD-156
 2. Radeon ™ Anti-Lag is compatibel met DirectX 9 en DirectX 11 API's, Windows 7 en 10. De hardware compatibiliteit omvat GCN en nieuwere consumer dGPU's Ryzen 2000 en nieuwere APU's, inclusief hybride en veranderbare grafische configuraties. Geen mGPU-ondersteuning. GD-157
 3. FreeSync2 vereist geen HDR-capabele monitors, de driver kan de monitor in de native modus instellen als er HDR-inhoud die wordt ondersteund door FreeSync 2 wordt ontdekt. In andere gevallen vereist HDR-inhoud dat het systeem moet worden geconfigureerd met een volledig HDR-ready systeem, waaronder de juiste grafische kaart, grafische driver en toepassing. Beeldmateriaal moet in HDR worden afgespeeld en bekeken worden met een speler die op HDR is afgestemd. Inhoud in venstermodus vereist een operating system dat GD-105 ondersteunt
 4. Radeon™ Boost is alleen bij bepaalde titels compatibel met Windows 7 en 10. Hardware-compatibiliteit omvat RX 400 en nieuwere consumenten-dGPU's, Ryzen 2000 en nieuwere APU's, waaronder hybride en afneembare grafische configuraties. Geen mGPU-ondersteuning. Ga voor een lijst met compatibele titels naar https://www.amd.com/en/technologies/radeon-boost. GD-158
 5. *Alleen 18+. Na aankoop moet het product worden geïnstalleerd op het systeem waar de couponcode zal worden verzilverd. Ongeldig indien verboden. Land van verblijf en bijkomende beperkingen zijn van toepassing. Volledige voorwaarden van de aanbieding op www.amdrewards.com/terms.

  Ontvang een aanbieding voor 2 Games: Deelnemende retailers komen alleen in aanmerking voor aankopen die zijn gedaan tussen 28 januari 2020 en 25 april 2020 of wanneer de levering van coupon codes niet meer mogelijk is. De coupon code moet uiterlijk op 25 mei 2020 zijn ingewisseld.

  Game Pass voor pc aanbieding: Deelnemende retailers komen alleen in aanmerking voor aankopen die zijn gedaan tussen 28 januari 2020 en 25 april 2020 of wanneer de levering van coupon codes niet meer mogelijk is. Game Pass-code moet vóór 30 juni 2020 zijn ingewisseld. Beperkt tot één promotioneel abonnement van 3 maanden per Microsoft-account gedurende een periode van 12 maanden. Vereist de Xbox (bèta)-app en Windows 10 (met updates). Leeftijdsbeperkingen en systeemvereisten zijn van toepassing. Spelaanbod verandert met de tijd. Meer informatie op Xbox.com/gamepass.

  Monster Hunter World: Iceborne Master Edition heeft een ESRB "T" voor Teen en PEGI 16 rating. Resident Evil 3 en Tom Clancy's Ghost Recon Breakpoint hebben de ESRB "M" voor Mature en PEGI 18 rating. Halo: Reach heeft een ESRB “M” voor Mature en PEGI 16 rating. Kan ongepaste inhoud voor kinderen bevatten. Raadpleeg alsjeblieft ESRB.org, PEGI.info of je regionale organisatie voor game-ratings.

  ©CAPCOM CO., LTD. 1999, 2020 ALLE RECHTEN VOORBEHOUDEN.

  © 2020 IPerion, LLC, gepubliceerd en gedistribueerd door 2K. Gearbox en Borderlands en de logo's van Gearbox Software en Borderlands zijn geregistreerde handelsmerken en worden gebruikt met toestemming van Gearbox Software, LLC. 2K en het 2K-logo zijn handelsmerken van Take-Two Interactive Software, Inc. Alle rechten voorbehouden.

  Copyright © 2020 Rebellion Developments Ltd. Copyright © 2018 Rebellion. De Rebellion naam en het logo, de Strange Brigade naam en logo en het insigne van Strange Brigade zijn handelsmerken van Rebellion en kunnen in bepaalde landen geregistreerde handelsmerken zijn.

  © 2020 Ubisoft Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Tom Clancy’s, Ghost Recon, het Soldier Icon, Ubisoft en het Ubisoft logo zijn geregistreerde of niet-geregistreerde handelsmerken van Ubisoft Entertainment in de VS en andere landen.

  ©2020 Microsoft Corporation. Alle rechten voorbehouden.

  ©2020 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow logo, Radeon, en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. DirectX is oftewel een geregistreerd handelsmerk of een handelsmerk van Microsoft Corporation in de Verenigde Staten en/of anderen landen Vulkan en het Vulkan logo zijn geregistreerde handelsmerken van de Khronos Group Inc. Andere productnamen die in deze publicatie worden genoemd/gebruikt, dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van de respectieve bedrijven.

  PID# 19348200-F

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.