50 legendarische jaren.

2 gratis* games.

AMD wordt 50! Vier het samen met AMD – configureer een PC met een AMD Radeon™ grafische kaart of AMD Ryzen™-processor en krijg 2 games GRATIS*!

Nu configureren€

AMD wordt


Viering van 50 jaar innovatie

AMD wordt 50! AMD is het enige bedrijf ter wereld dat beschikt over zowel grafische als computertechnologieën van hoge kwaliteit. Opgericht in 1969 als een Silicon Valley start-up, het verhaal van AMD begon met tientallen werknemers gericht op de ontwikkeling van geavanceerde halfgeleiderproducten. Vandaag de dag is AMD een technologisch leider in de game-industrie, op het gebied van VR, AR, artificiële intelligentie en de nieuwe cloud-werkbelastingen. Onze unieke innovaties stuwen processoren en de grafische technologie richting de toekomst. Doe mee en vier ons verleden om de toekomst een impuls te geven.

Krijg 2 gratis* games!

Met een AMD-aangedreven PC

Koop een PCSpecialist computer aangedreven door een van de aangewezen AMD Radeon™ grafische kaarten en/of AMD Ryzen™-processors en krijg 2 games GRATIS*: Tom Clancy’s The Division® 2 Gold Edition en World War® Z.

Bewapen jezelf met AMD Ryzen™ of Radeon™ om een team van elite-agenten te leiden in Tom Clancy’s The Division® 2 Gold Edition in een post-pandemisch Washington D.C. om de orde te herstellen en de val van de stad te voorkomen. Bij de Division® 2 Gold Edition ontvang je de standaard game, een jaar-1-pas, 7 dagen vervroegde toegang to alle jaar-1-episodes, 8 geclassificeerde opdrachten, 3 nieuwe specialisaties, en meer.

Bundel je krachten in World War® Z om het samen met een aantal geharde overlevers zonder angst of enig gevoel op te nemen tegen miljoenen vraatzuchtige zombies. Daarnaast ontvang je ook nog een exclusieve AMD50-wapenprint. Bemachtig de kracht van Ryzen™ en de prestaties van Radeon™ voor de ultieme game-ervaring.

*Beperk een van elke gametitel per klant. De producten die in aanmerking komen zijn AMD Ryzen 7 2700X Gold Edition, Ryzen 7 2700X, Ryzen 7 2700, Ryzen 5 2600X, Ryzen 5 2600, Ryzen 5 2400G, Radeon VII Gold Edition, Radeon VII, RX Vega series, RX 590, RX 580 of RX 570. Combinaties met andere promoties zijn niet toegestaan. De aanbieding is enkel beschikbaar via de deelnemende verkooppunten. Alleen 18+. Na aankoop moet het product worden geïnstalleerd op het systeem waar de couponcode zal worden verzilverd. Land van verblijf en bijkomende beperkingen zijn van toepassing. Voor de volledige algemene voorwaarden, zie: www.amdrewards.com/terms. **Aanbieding is niet beschikbaar in alle landen. De couponcode is geldig voor één (1) AMD 50-jarig bestaan longsleeve-shirt op https://www.amdrewards.com/amd50. Beperkt tot één code per persoon, per gezin, per e-mail. Het aanbod is geldig voor eenmalig gebruik online. De korting is enkel van toepassing op koopwaren en niet op waardebonnen, verpakkingen, toepasbare belastingen of verzend- en administratiekosten. Kan niet gecombineerd worden met andere aanbiedingen. Het aanbod is niet overdraagbaar of geldig voor doorverkoop. Het aanbod kan niet ingewisseld worden voor geld of kasequivalenten. Het aanbod is aan verandering onderhevig. Geen aanpassingen aan vorige aankopen. Geen verantwoordelijkheid voor verloren of gestolen codes. De klant is verantwoordelijk voor alle mogelijke heffingen (of belastingen) opgelegd door het land van bestemming.

1. Radeon VR Ready Premium Products zijn geselecteerde Radeon GPU's die voldoen aan de door de Oculus Rift of HTC Vive aanbevolen specificaties voor videokaarten/GPU's of die deze overstijgen. Er zal ook moeten worden voldaan aan andere hardware- (inclusief CPU) en systeemvereisten zoals aanbevolen door Oculus Rift of HTC Vive om de toepasbare HMD's correct te kunnen laten werken. Deze criteria kunnen ongemerkt veranderen met de evolutie en beschikbaarheid van VR-technologie, HMD's en andere VR-software. PC- of systeemfabrikanten kunnen variëren in termen van configuraties, wat verschillende VR-resultaten/-prestaties met zich meebrengt. Controleer of jouw PC- of systeemfabrikant over de juiste VR-capaciteiten beschikt. GD-102DirectX® 12 ondersteuning vereist een x86-processor en een Radeon™ grafische chip gebaseerd op de Graphics Core Next architectuur en Windows® 10. GD-99

2. Vereist een monitor en een AMD Radeon™ grafische kaart, beide met FreeSync-ondersteuning. Ga naar www.amd.com/freesync voor alle details. Controleer voor aanschaf bij de producent of je systeem compatibel is. GD-127

3. Precision Boost Overdrive vereist een 2e generatie AMD Ryzen Threadripper-serie met een AMD X399-serie chipset-moederbord. Omdat de Precision Boost Overdrive de werking van de processor buiten de specificaties toelaat en de fabrieksinstellingen overschrijdt, maakt het gebruik van de feature de AMD-productgarantie ongeldig en kan het ook de door de systeemfabrikant of handelaar aangeboden garanties nietig verklaren. GD-128

Tom Clancy’s The Division 2 Gold Edition is geclassificeerd als ESRB 'M' voor Mature en als PEGI 18. World War Z is geclassificeerd als ESRB 'M' voor Mature en als PEGI 18. Kan ongepaste inhoud voor kinderen bevatten. Check ESRB.org, PEGI.info of jouw regionale organisatie voor game-classificaties. © 2019 Ubisoft Entertainment. Alle rechten voorbehouden. Tom Clancy’s, The Division-logo, de Soldier Icon, Snowdrop, Ubisoft en het Ubisoft-logo zijn al dan niet geregistreerde handelsmerken van Ubisoft Entertainment in de VS en/of andere landen. TM & © 2018 Paramount Pictures. Alle rechten voorbehouden. © 2018 Saber Interactive © 2019 Advanced Micro Devices, Inc. Alle rechten voorbehouden. AMD, het AMD Arrow-logo, Ryzen, Radeon en combinaties daarvan zijn handelsmerken van Advanced Micro Devices, Inc. Andere in deze publicatie gebruikte productnamen zijn enkel bedoeld voor identificatiedoeleinden en kunnen handelsmerken van hun respectieve bedrijven zijn. DirectX is een geregistreerd handelsmerk van Microsoft Corporation in de VS en andere jurisdicties. Vulkan en het Vulkan-logo zijn handelsmerken van de Khronos Group Inc. Andere in deze publicatie gebruikte productnamen zijn enkel bedoeld voor identificatiedoeleinden en kunnen handelsmerken van hun respectieve bedrijven zijn.

Aanbevolen specificaties
Deel mee in de feestvreugde met geweldige deals tijdens de 50ste verjaardag van AMD

Glacier Elite


Vanaf €1.010 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 2600X
 • ASUS® PRIME A320M-K
 • 8 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 6 GB GEFORCE GTX 1660 Ti
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Fusion XT


Vanaf €1.030 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 2600
 • Gigabyte B450 AORUS ELITE
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 8 GB AMD RADEON™ RX 590
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Spectrum Master


Vanaf €1.070 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 2600X
 • Gigabyte B450 AORUS ELITE
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 6 GB GEFORCE GTX 1660 Ti
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Fusion Pro


Vanaf €1.450 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 2700X
 • ASUS® TUF X470-PLUS GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 6 GB GEFORCE RTX 2060
 • 500 GB Samsung 860 EVO

Illusion Elite


Vanaf €1.950 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 2700X
 • ASUS® TUF X470-PLUS GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 16 GB AMD RADEON™ VII
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Fusion Ultimate


Vanaf €2.460 incl. btw en bezorging.

 • ASUS® TUF X470-PLUS GAMING
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2666 MHz
 • 11 GB GEFORCE RTX 2080 Ti
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.