GeForce RTX Laptops uit de 30-serie

De Ultieme manier van spelen

Videokaarten uit de GeForce RTX™ 30-serie zijn de drijvende kracht achter de krachtigste laptops voor gamers en makers. Ze zijn ontworpen aan de hand van het bekroonde Ampere, NVIDIA's RTX-architectuur van de tweede generatie, met nieuwe RT Cores, Tensor Cores en multiprocessoren voor streaming voor de meest realistische graphics met raytracing en de allernieuwste AI-functies. GeForce-laptops met de nieuwe Max-Q-technologieën van de derde generatie maken gebruik van AI en nieuwe systeemoptimalisaties om krachtige gaminglaptops sneller en beter te laten presteren dan ooit tevoren.

Nu configureren

Aanbevolen specificaties

Ionico® Pro

Vanaf €430 incl. btw en bezorging.

 • Mat QHD scherm van 17,3”
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 32 GB Corsair 3200 MHz
 • 16 GB GeForce RTX 3080
 • 1 TB INTEL® 670p M.2

Elimina® Pro Spark

Vanaf €1.280 incl. btw en bezorging.

 • Mat Full HD-scherm van 17,3 inch, 144 Hz
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16 GB Corsair 2666 MHz
 • 4 GB GeForce RTX 3050
 • 256 GB PCS PCIe M.2 SSD

Elimina® Pro Elite

Vanaf €1.330 incl. btw en bezorging.

 • Mat Full HD-scherm van 17,3 inch, 144 Hz
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16 GB Corsair 2666 MHz
 • 4 GB GeForce RTX 3050 Ti
 • 512 GB PCS PCIe M.2 SSD

Valeon® Pro

Vanaf €2.040 incl. btw en bezorging.

 • Mat QHD scherm van 17,3”
 • AMD Ryzen™ 9-5900HX
 • 16 GB Corsair 2933 MHz
 • 8 GB GeForce RTX 3070
 • 512 GB PCS PCIe M.2 SSD

Ionico® Ultra

Vanaf €2.190 incl. btw en bezorging.

 • Mat QHD scherm van 17,3”
 • AMD Ryzen™ 9-5900HX
 • 32 GB Corsair 2666 MHz
 • 8 GB GeForce RTX 3070
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Defiance® Ultra

Vanaf €2.360 incl. btw en bezorging.

 • Mat Full HD-scherm van 17,3", 144 Hz Pantone
 • Intel® Core™ i7-11800H
 • 16 GB Corsair 2933 MHz
 • 16 GB GeForce RTX 3080 Max-Q
 • 1 TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

NVIDIA AMPERE-ARCHITECTUUR

Tweede generatie

RT-kernen

2X Doorvoer

3de generatie

Tensor-kernen

Tot 2x Doorvoer

Nieuw

SM

2x FP32 Doorvoer

RAYTRACKING

Ray Tracing is de heilige graal van gaming-graphics. Door het fysieke gedrag van licht te simuleren biedt het een realtime weergave van bioscoopkwaliteit van zelfs de meest visueel veeleisende games.

DLSS AI-Versnelling

Maximale FPS. Maximale Kwaliteit Aangedreven door AI

NVIDIA DLSS is een baanbrekende AI-rendering die de framesnelheden met 1,5x * of meer verhoogt met een compromisloze beeldkwaliteit met behulp van de speciale AI-verwerking van Tensor-cores op GeForce RTX. Dit geeft je de ruimte om de instellingen en resoluties op te krikken voor een ongelooflijke visuele ervaring. De AI-revolutie is aangekomen bij gaming.

* Opnamen vastgelegd op RTX 2060 met maximale instellingen van 3840 x 2160.

MAX-Q-TECHNOLOGIEËN VAN DE DERDE GENERATIE

Max-Q is een systeembrede benadering om krachige prestaties te leveren in dunne en lichte gaminglaptops. Ieder aspect van de laptop – de chips, software, het PCB-ontwerp, de voeding en thermische onderdelen – is geoptimaliseerd voor kracht en prestaties. Onze Max-Q-technologieën van de derde generatie maken gebruik van AI en nieuwe systeemoptimalisaties om hoogwaardige gaminglaptops sneller en beter te laten presteren dan ooit tevoren.

Dynamic Boost 2.0

Het nieuwe door AI aangedreven Dynamic Boost 2.0 verdeelt automatisch de benodigde kracht tussen de videokaart, het GPU-geheugen en de processor voor een grotere prestatieverbetering dan ooit tevoren. De AI-netwerken in Dynamic Boost 2.0 beheren het vermogen per frame zodat je laptop voortdurend optimaliseert voor maximale prestaties terwijl je aan het gamen en creëren bent.

Whispermode 2.0

Whisper Mode 2.0 biedt een nieuw niveau van akoestische controle voor gaminglaptops. Het is helemaal opnieuw ontworpen en speciaal afgestemd op systeemniveau voor iedere laptop. Jij kiest het gewenste akoestische niveau en de door AI aangedreven algoritmen van WhisperMode 2.0 beheren de processor, videokaart, systeemtemperaturen en ventilatorsnelheden om een geweldige akoestiek en de best mogelijke prestaties te leveren.

RESIZABLE BAR

Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die ervoor zorgt dat de processor toegang heeft tot de volledige framebuffer van de videokaart, wat de prestaties in veel games verbetert.

DLSS

NVIDIA DLSS levert een enorme prestatieboost, bij hetzelfde vermogen, door gebruik te maken van de Tensor Cores om baanbrekende AI-rendering te leveren.

VERHOOG JE CREATIVITEIT

Til je creatieve projecten naar een hoger niveau met GeForce RTX 30 Series-laptops. AI-versnelling beschikbaar in de beste creatieve apps. Ondersteund door het NVIDIA Studio-platform met speciale stuurprogramma's en exclusieve tools. En gebouwd om in recordtijd te presteren. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, video's met hoge resolutie bewerkt of livestreamt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX-laptops geven je de prestaties om het beste uit jezelf te halen.

OVERWINNING GEMETEN IN MILLISECONDEN

NVIDIA Reflex zorgt voor het ultieme voordeel en opzichte van de concurrentie. De laagste latentie. De beste responsiviteit, aangedreven door de laptops uit de GeForce RTX 30-serie. Krijg je doelwitten sneller in het vizier, reageer sneller en verhoog de precisie waarmee je richt door middel van een revolutionaire set aan technologieën om de systeemlatentie voor competitieve games te meten en te optimaliseren.

AI-AANGEDREVEN BROADCASTING

Transformeer je ruimte in een mobiele studio. NVIDIA Broadcast tilt je livestreams, voicechats en vergaderingen op afstand naar een hoger niveau met krachtige AI-capaciteiten zoals virtuele achtergronden en ruisverwijdering. En door de videokaart versnelde codering resulteert in de prestaties en beeldkwaliteit om tot in de kleinste details met al je beste momenten te pronken. De laptops uit de GeForce RTX 30-serie leveren de ultieme broadcast-ervaring voor livestreaming, werk en games – iedere keer opnieuw.

Upgrade voor school

Van STEM en datawetenschappen tot AI, ontwerp en contentcreatie, laptops uit de GeForce RTX 30-serie kunnen de meest uitdagende opdrachten aan. Ze versnellen de werkbelasting van simulatie, modellering en datawetenschap, waardoor ze ideaal zijn voor studenten die meer uit hun laptop willen halen. Door AI-aangedreven functies voor het leren op afstand en voor samenwerking maken het ook eenvoudiger om contact te leggen met docenten en klasgenoten. Werk sneller, studeer slimmer en haal het meeste uit je opleiding met GeForce.

GEFORCE NOW™ FOUNDERS-LIDMAATSCHAP VAN 6 MAANDEN

Inclusief bij je nieuwe laptop uit de GeForce RTX 3060, 3070, 3080. Upgrade meer dan alleen je gaming-pc met GeForce NOW. Beschikbaar voor pc, Mac, Chromebook en mobiel: GeForce NOW biedt je de kracht om op al je apparaten te streamen met briljante RTX-prestaties. Krijg direct toegang tot je bibliotheek aan pc-games van winkels zoals Steam, Epic Games en meer. Als Founders-lid profiteer je van voorkeurstoegang tot gamingservers, langer durende sessies en RTX ON voor ondersteunde games. Dit is jouw GeForce, NOW.

Extra kenmerken

GEAVANCEERDE OPTIMUS

Geavanceerde Optimus zorgt voor een lange levensduur van de batterij van Optimus, in combinatie met de meeslepende tearing- en hapervrije gameplay van G-SYNC. Bovendien vermindert het de overhead van het systeem voor optimale prestaties en een verminderde latentie bij je favoriete games.

Intelligente levensduur van de accu

De NVIDIA Optimus-technologie en Battery Boost™ werken samen om de levensduur van de accu te verlengen, of je nu aan het werken of aan het gamen bent.

DIRECTX 12 ULTIMATE

Ontwikkelaars kunnen nu nog fantastischere grafische effecten toevoegen aan pc-games voor Microsoft Windows. GeForce RTX-videokaarten leveren geavanceerde DX12-functionaliteit, zoals raytracing en variable rate shading, waardoor spellen tot leven komen met ultra-realistische visuele effecten en snellere framerates.

Geforce Experience

Creëer en deel video's met NVIDIA ShadowPlay, schermafbeeldingen met NVIDIA Ansel en livestreams met vrienden. Houd je stuurprogramma's up-to-date en optimaliseer je game-instellingen. Met GeForce Experience is het allemaal mogelijk. Het is de perfecte aanvulling op je GeForce-laptop.

Stuurprogramma's die geschikt zijn voor gamen

Krijg het hoogste niveau van prestaties en de meest vloeiende ervaring mogelijk, vanaf het moment dat je begint te spelen.

VIRTUAL REALITY

Videokaarten met de beste prestaties leveren de soepelste, meest meeslepende VR-ervaringen.

Neem contact op met de laptopfabrikant over ondersteuning van specifieke NVIDIA-technologieën.

© 2021 NVIDIA Corporation. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX en G-SYNC zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.