nvidia back to school visual

Studeren, gamen, creëren. Versneld.

AI-ondersteuning van NVIDIA.

Nu configureren

NVIDIA® GeForce RTX™ 40-serie desktop en Studio-laptops maken gebruik van de kracht van AI om je gamen, creëren en leren te versnellen. Extra power voor de nieuwste games dankzij realistische AI-gestuurde graphics, toegang tot het exclusieve NVIDIA Studio-platform met creatieve tools en technologie, en versnel STEM-toepassingen zodat je je huiswerk sneller af hebt. Bovendien optimaliseert de Max-Q-technologie de levensduur van de accu, de akoestiek en de efficiëntie, voor dunnere en lichtere ontwerpen die passen bij jouw levensstijl als student.

Aanbevolen specificaties

Vector R70A

Vector-R70A

Vanaf €1.650 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 7700X
 • Windows 11 Pro
 • ASUS® PRIME X670-P-CSM
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 12 GB GEFORCE RTX 3060
 • 1 TB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Vector Q40A

Vector-Q40A

Vanaf €1.910 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 9 7900X
 • Windows 11 Home
 • ASUS® PRIME X670-P-CSM
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 8 GB GEFORCE RTX 4060 Ti
 • 1 TB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Vector R80I

Vector-R80I

Vanaf €2.340 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-14700K
 • Windows 11 Pro
 • ASUS® PRIME Z790-P
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 12 GB GEFORCE RTX 4070
 • 512 GB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

AI-ondersteuning van NVIDIA.

Of je nu bezig bent met AI-algoritmes, je tegenstanders verplettert of je volgende meesterwerk maakt: AI helpt je de top te bereiken. Het is je altijd aanwezige assistent, die jouw beste talenten gebruikt en die – en jou – verder stimuleert. Dankzij door AI versnelde apps en tools zijn de bovengrenzen van wat je vroeger kon doen nu het startpunt - wat je vanaf dat punt doet is aan jou.

Sneller studeren

Study Faster Chart

Relatieve prestaties

Enscape met DLSS van 1080p op RTX 4060 Laptop GPU (80W GPU TGP).

Sneller gamen

Relatieve prestaties

Portal met RTX van 1080p, Ultra Quality-instellingen, DLSS 3 Frame Generation Quality-modus op RTX 4060 Laptop GPU (80W GPU TGP).

Sneller creëren

Relatieve prestaties

D5 Render met DLSS 3 Frame Generation en Super Resolution op RTX 4060 Laptop GPU (80W GPU TGP).

Aangedreven door NVIDIA Max-Q-technologie

Gemakkelijk meeneembare, stille en krachtige laptops

laptop icon

Dun en krachtig

GeForce is de motor van 's werelds dunste high-performance laptops, een must voor studenten onderweg. Er zijn veel modellen van minder dan 20 mm en van onder de twee kilo.

battery icon

Verlengde levensduur van de batterij

De NVIDIA Advanced Optimus® en Battery Boost-technologieën werken samen om de levensduur van de accu te verlengen.

speaker icon

Fluisterstil

Houd de afleiding binnen de perken met het AI-aangedreven algoritme van WhisperMode. Steek de stekker in het stopcontact en kies het gewenste geluidsniveau voor de beste balans tussen akoestiek en prestaties.

Versnel je studie

GeForce RTX 40 Series Laptop GPU's versnellen de zwaarste toepassingen die gebruikt worden in engineering, architectuur, computerwetenschappen, data science, economie, enz. Dit resulteert in vloeiender 3D ontwerpen en modelleren, snellere AI-training en simulatie en nauwkeurigere modellen voor machine learning. GeForce Laptop GPU's geven je de power die je nodig hebt, voor zowel lager als hoger onderwijs. Zit niet meer vast aan het computerlokaal, maak je huiswerk sneller af en studeer waar je maar wilt, dankzij één computer waar je alles op kunt doen.

nvidia studio laptop

STEM-toepassingsprestaties

Gemiddelde laptop

STEM-toepassingsprestaties

Engineering: SOLIDWORKS MicroMax Test op 1080p (fps) | Artificiële intelligentie: Training MLPerf-compliant TensorFlow/ResNet50 op WSL (images/sec) | Data Science: RAPIDS met 100K/200K samples | Gemiddelde laptop is Intel Core i7 13e generatie

Top Betawetenschappen-apps versneld door GeForce-laptops

stem apps

Ga lekker gamen

De GeForce RTX 40-serie is de drijvende kracht achter 's werelds snelste laptops, zodat je kunt genieten van de nieuwste en beste games. Ervaar de meest realistische en meeslepende graphics met ray tracing, een doorbraak qua prestaties dankzij de AI-aangedreven DLSS 3, de laagste latency en beste reactiesnelheid, voor het ultieme voordeel op de concurrentie.

dlss games

Gameprestaties

GeForce RTX 4060 Laptop GPU

Average Laptop

Gaming performance chart

RTX ON (Ray Tracing, DLSS, & DLSS 3 Frame Generation) wanneer beschikbaar. Gemiddelde laptop die deze functies niet heeft.

Intel Core i9 Graphics vs GeForce 4060 Laptop GPU (80W GPU TGP). Gemiddelde framerate per seconde van 1080p, Ultra Quality-instellingen, Ultra Ray Tracing, DLSS Quality. Fortnite-instellingen: 1080p, Epic Preset, Ray Tracing On, DLSS Quality.

DLSS 3

Hogere prestaties dankzij AI

DLSS 3, een revolutionaire doorbraak in AI-gestuurde graphics, geeft je een enorme boost qua prestaties. Aangedreven door GeForce RTX 40 Series, gebruikt DLSS 3 AI om extra frames te genereren van hoge kwaliteit.

Ray Tracing

Hyperrealistisch. Hypersnel.

Ervaar ongelooflijk gedetailleerde virtuele werelden als nooit tevoren met de kracht van RTX 40 Series Laptops en derde generatie RT Cores. Raytracing simuleert het fysieke gedrag van licht om realtime weergave van filmkwaliteit te bieden aan de meest visueel intense games.

Nvidia Reflex

Overwinningen gemeten in milliseconden

NVIDIA Reflex levert de laagste latentie en de beste reactiesnelheid voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om systeemlatentie te optimaliseren en te meten, en biedt snellere doelwitacquisitie, snellere reactietijden, en de beste richtprecisie voor competitieve games.

Jouw ideeën, versterkt door NVIDIA Studio

Laptops uit de GeForce RTX 40-serie bieden de ultieme prestaties voor al jouw creatieve projecten. Gebruik de kracht van AI om eenvoudig geavanceerde effecten toe te passen. Exclusieve toegang tot Studio's suite met tools zoals de NVIDIA Broadcast app, voor beter creëren, samenwerken of leren op afstand. En ontgrendel met NVIDIA Studio Drivers een maximale stabiliteit en razendsnelle prestaties voor je creatieve inspanningen. Van het renderen van 3D-modellen tot het bewerken van tot 8K HDR RAW-video, of het toevoegen van extra studiepuntwaardige aandacht aan je werkstuk: hiermee kun je jouw creatieve visie snel realiseren.

nvidia-studio

Prestaties voor Makers

Kortere wachttijden zijn beter

Average Laptop

creator performance chart

Hardware: Getest op NVIDIA Studio laptop met GeForce RTX 4060 Laptop GPU met 60W TGP, en Intel Core i7 13e generatie, en MacBook Pro 14” met M2 Pro.

Software: Blender 3.1 OpenData benchmark, met de OptiX en Metal render-engines (respectievelijk). DaVinci Resolve totale codeertijd (5 tests) Adobe Photoshop ACR Super Resolution.

Top Creator-apps versneld door GeForce-laptops

creator apps

Exclusieve Studio-apps en -software

Creatieve tools voor school

nvidia-broadcast

Ga groots en ga live

De NVIDIA Broadcast-app transformeert je ruimte in een thuisstudio, waarbij webcams, microfoons en luidsprekers worden geüpgraded naar eersteklas apparaten met behulp van de kracht van AI. Til je livestreams, voicechats en videoconferenties naar een hoger niveau met audio- en video-effecten zoals het verwijderen van ruis, virtuele achtergrond en meer

nvidia canvas

Maak gebruik van AI bij het schilderen

Gebruik AI om eenvoudige penseelstreken om te zetten in realistische landschapsbeelden met de NVIDIA Canvas-app. Creëer snel achtergronden, of versnel je conceptverkenning zodat je meer tijd hebt om ideeën te visualiseren. Met de hulp van de AI van Canvas in je projectteam zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos.

nvidia broadcast

Verbind je creatieve werelden

Koppel je favoriete apps van Autodesk, Adobe, Epic en meer met NVIDIA Omniverse™ en open de deuren naar een heel nieuw universum qua snelheid en mogelijkheden. Of je nu animatiefilms of adembenemende digitale kunst en design maakt, Omniverse op Studio-laptops is dé ultieme manier om je creatieve workflows te versnellen.

nvidia pegi

©© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX en G-SYNC zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen.