GeForce RTX 40 Series-laptops

Meer dan snel

NVIDIA® GeForce RTX™ 40 Series-laptop-GPU's drijven 's werelds snelste laptops aan, voor gamers en makers. Ze zijn gebouwd met de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur en bieden daarmee een kwantumsprong in prestaties met AI-aangedreven DLSS 3 om levensechte virtuele werelden met volledige ray tracing mogelijk te maken. Bovendien optimaliseren de Max-Q-technologieën de systeemprestaties, het vermogen, de levensduur van de batterij en de akoestiek, allemaal voor maximale efficiëntie.

Nu configureren

Aanbevolen specificaties

Elimina® 17 Master

Vanaf €1.470 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-13620H
 • Windows 11 Pro
 • 16 GB PCS PRO SODIMM DDR4 3200 MHz
 • 8GB GeForce RTX 4060
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Elimina® 16 Elite

Vanaf €1.580 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-13620H
 • Windows 11 Pro
 • 64 GB Corsair 4800 MHz
 • 6GB GeForce RTX 4050
 • 2 TB SAMSUNG 990 PRO M.2

Ionico® Elite

Vanaf €1.710 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Home
 • 16 GB Corsair 4800 MHz
 • 8GB GeForce RTX 4060
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Defiance® Pro

Vanaf €2.030 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-14650HX
 • Windows 11 Pro
 • 64 GB Corsair 4800 MHz
 • 8GB GeForce RTX 4070
 • 1 TB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Recoil® Pro 17

Vanaf €2.770 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Home
 • 32 GB Corsair 5200 MHz
 • 12 GB GeForce
  RTX 4080
 • 2 TB SOLIDIGM P44 PRO GEN 4 M.2

Recoil® Pro 16

Vanaf €3.720 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i9-14900HX
 • Windows 11 Pro
 • 32 GB Corsair 5600MHz
 • 12 GB GeForce
  RTX 4080
 • 1 TB PCS PCIe M.2 SSD

Het ultieme platform voor gamers en makers

Aangedreven door GeForce RTX 40 Series en DLSS 3

Nieuwe streaming multiprocessoren

Tot wel 2x de prestaties en energie-efficiëntie

Vierde generatie Tensorkernen

Tot 4x betere performance met DLSS 3 versus brute-force-rendering

Derde generatie RT-kernen

Tot wel 2x de raytracing-prestaties

nvidia-chip

Baanbrekende laptop-GPU's

NVIDIA Ada Lovelace-architectuur

nvidia-dlss3

AI-versnelde prestaties

NVIDIA DLSS 3

nvidia-broadcast

Geoptimaliseerde kracht en prestaties

NVIDIA Max-Q Technologies

nvidia-immersive

Realistische en immersieve graphics

Specifieke raytracing-cores

nvidia-studio

Uw creativiteit in stroomversnelling

NVIDIA Studio

nvidia-reflex

Gamewinnende responsiviteit

NVIDIA Reflex platform met lage latency

nvidia-encode

Gemaakt voor livestreamen

NVIDIA Encoder en NVIDIA Broadcast-app

nvidia-drivers

Prestaties en betrouwbaarheid

Game Ready en Studio Drivers

Nvidia AI

Verder met AI, sneller op RTX

Krijg ongeëvenaarde AI-prestaties op GeForce RTX

Ontdek het voordeel van RTX AI. GeForce RTX™-GPU's zijn ontworpen voor het tijdperk van AI en bevatten gespecialiseerde AI Tensor Cores die baanbrekende prestaties en revolutionaire mogelijkheden leveren. Van verbeterde creativiteit en ultra-efficiënte productiviteit tot razendsnel gamen, de ultieme AI-kracht op Windows-pc's vind je met RTX.

Meer informatie
Nvidia Ray Tracing

RTX. Het is aan.

Het ultieme in ray tracing en AI

NVIDIA RTX is het meest geavanceerde platform voor ray tracing en AI-technologieën die de manieren waarop we spelen en creëren revolutioneren. Meer dan 500 topgames en -applicaties gebruiken RTX om realistische beelden, ongelooflijk snelle prestaties en geavanceerde nieuwe AI-functies zoals DLSS te leveren.

NVIDIA DLSS 3

De prestatievermenigvuldiger, aangedreven door AI

DLSS is een revolutionaire doorbraak in AI-ondersteunde graphics, die een ongelofelijke boost in prestaties biedt. DLSS 3, aangedreven door de nieuwe fourth-gen Tensor Cores en Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40 Series-laptop-GPU's, gebruikt AI om nog meer hoogwaardige frames te genereren.

Opgenomen op een preproductielaptop met GeForce RTX 4090-laptop-GPU bij 2560 x 1440. De prestaties verschillen per laptopmodel; informeer bij de fabrikant naar het specifieke model en de specificaties.

Ray Tracing

Hyperrealistisch. Hypersnel.

De Ada-architectuur geeft de volle glorie aan raytracing, wat simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van de RTX 40-serie en derde generatie RT-kernen, kun je ongelofelijk gedetailleerde virtuele werelden ervaren als nooit tevoren.

rtx on

NVIDIA Max-Q Technologies

Geoptimaliseerde kracht en prestaties

NVIDIA Max-Q bestaat uit een aantal door AI aangedreven technologieën waarmee laptops worden geoptimaliseerd om hoge prestaties te leveren in dunne vormfactoren.

 1. Dynamic Boost gebruikt AI om automatisch het optimale vermogen te leveren tussen GPU, GPU-geheugen en CPU en zo de prestaties te verbeteren.
 2. Battery Boost vindt de optimale balans tussen GPU- en CPU-gebruik, batterijontlading, beeldkwaliteit en beeldsnelheden voor een langere levensduur van de batterij.
 3. Rapid Core Scaling schaalt het optimale aantal cores en laat ze op hogere frequenties draaien, wat meer prestaties oplevert voor intensieve creatieve werkzaamheden en STEM-apps onderweg.
 4. CPU Optimizer stelt de GPU in staat de prestaties, de temperatuur en het vermogen van de CPU te optimaliseren.
 5. WhisperMode gebruikt AI-aangedreven algoritmes om de ventilatorsnelheden in samenwerking met de CPU, GPU en systeemtemperaturen te beheren, voor een geweldige akoestiek en de best mogelijke prestaties.
 6. DLSS gebruikt baanbrekende AI-rendering om een enorme prestatieverhoging te bieden bij hetzelfde vermogen met maximale beeldkwaliteit.
 7. Advanced Optimus levert een lange batterijlevensduur in combinatie met de tear-free gameplay van G-SYNC.
 8. Resizable BAR stelt de CPU in staat de volledige GPU-framebuffer in één keer te benaderen, waardoor de gameprestaties verbeteren.
 9. Optimal Playable Settings vindt de beste balans tussen prestaties en beeldkwaliteit. Daarna worden automatisch de gepersonaliseerde instellingen geconfigureerd op basis van de videokaart, processor en het scherm van de pc.
rtx on

NVIDIA Reflex

Overwinningen gemeten in milliseconden.

NVIDIA Reflex levert de laagste latentie en de beste reactiesnelheid voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om systeemlatentie te optimaliseren en te meten, en biedt snellere doelwitacquisitie, snellere reactietijden, en de beste richtprecisie voor competitieve games.

Topgereedschap voor creatieven.

nvidia-studio

NVIDIA Studio

Jouw ideeën, geaccelereerd door NVIDIA Studio.

Til je creatieve projecten naar een heel nieuw level met NVIDIA Studio. Aangedreven met nieuwe toepassingsgerichte hardware, biedt de RTX 40-serie ongeëvenaarde prestaties in 3d-rendering, video-editing en grafisch design. Ervaar functierijke RTX-acceleratie in de beste creatieve apps, NVIDIA Studio-drivers van wereldklasse ontworpen om maximale stabiliteit te bieden, en een reeks exclusieve tools die de kracht van RTX benutten voor een AI-ondersteunde creatieve workflow.

nvidia encoder

NVIDIA Encoder

De dreamstream.

Steel de show met ongelooflijke graphics en schokvrije livestreaming van hoge kwaliteit. Aangedreven door de 8e generatie NVIDIA Encoder (NVENC), luidt de GeForce RTX 40-serie een heel nieuw tijdperk van high-quality broadcasting in met nieuwe generatie ondersteuning van AV1-encoding, ontworpen voor meer efficiëntie dan H.264, voor glorieuze streams met hogere resoluties. Plus: met exclusieve optimalisatie in je favoriete livestreamapps kun je jouw publiek het beste bieden – iedere keer weer.

nvidia broadcast

NVIDIA Broadcast

Jouw AI-aangedreven thuisstudio.

De NVIDIA Broadcast-app verandert elke kamer in een thuisstudio en tilt je livestreams, voicechats en videoconferenties naar een hoger niveau met krachtige AI-effecten zoals ruisonderdrukking, virtuele achtergronden en meer.

nvidia omniverse

NVIDIA Omniverse

Verbind je creatieve werelden met een universum aan mogelijkheden

NVIDIA Omniverse™ is een samenwerkingsplatform voor 3D-design binnen de NVIDIA Studio-suite met tools voor makers. Gebouwd om workflow te versnellen en apps en middelen te verenigen om je ideeën tot leven te brengen — en snel ook.

nvidia canvas

NVIDIA Canvas

De app die AI in painting stopt.

Gebruik AI om simpele penseelstreken in realistische landschapsbeelden te veranderen. Creëer snel achtergronden, of versnel de verkenning van je concept zodat je meer tijd hebt voor het visualiseren van ideeën.

Maak je klaar voor school

Van engineering en architectuur tot economie, de artificial intelligence en data science GeForce RTX 40 Series-laptops kunnen de meest veeleisende vakken aan. Ze draaien de beste STEM-applicaties en accelereren de werklast van 3D-ontwerp, simulatie en data science, wat ze ideaal maakt voor studenten die een laptop willen die met gemak de zwaarste opdrachten aankan. AI-aangedreven functies voor leren op afstand en samenwerking maken het daarnaast eenvoudiger om contact te leggen met docenten en klasgenoten. Kom uit dat computerlokaal, maak je werk sneller af en haal het meeste uit je opleiding met GeForce.

EXTRA KENMERKEN EN VOORDELEN

nvidia drivers

Stuurprogramma's die geschikt zijn voor gamen

GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor jouw favoriete games. Ze zijn nauwkeurig afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid getest op duizenden hardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

geforce-experience

Geforce Experience

Leg video's, screenshots en live streams vast en deel ze met vrienden. Houd je drivers up-to-date en optimaliseer je game-instellingen. Met GeForce Experience kan het allemaal. Het is de essentiële aanvulling op je GeForce-grafische kaart.

nvidia gsyc

Nvidia G-Sync

Voor soepele, schokvrije gameplay met hoge refreshrates, plus HDR en meer. Dit is het ultieme gaming-display en de go-to-apparatuur voor enthousiaste gamers.

nvidia ansel

Nvidia Ansel

Verander je screenshots in kunst met deze krachtige in-game fotomodus waarmee je foto's in 360 graden, HDR of geweldige resolutie kunt maken

nvidia virual reality

VIRTUAL REALITY

De best presterende graphics leveren de meest vloeiende, meest meeslepende VR-ervaringen.

nvidia Resizable bar

Resizable BAR

Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die ervoor zorgt dat de processor toegang heeft tot de volledige framebuffer van de videokaart, wat de prestaties in veel games verbetert.

nvidia pegi

© 2023 NVIDIA Corporation. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX en G-SYNC zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.