GeForce RTX 3050

De Ultieme manier van spelen

De GeForce RTX™ 3050 is gebouwd met de krachtige grafische prestaties van de NVIDIA Ampere-achitectuur. Hij biedt speciale 2e generatie RT-cores en 3e generatie Tensor-codes, nieuwe streaming multiprocessors en supersnel G6-geheugen om de nieuwste games aan te kunnen. Stap over naar GeForce RTX.

Nu configureren

* Getoonde afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden. Het geconfigureerde component kan verschillen in merk, uiterlijk en hardwarespecificaties

Aanbevolen specificaties

Quartz Spark

Quartz-Spark

Vanaf €960 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 5500
 • Windows 11 Home
 • GIGABYTE B550 GAMING X V2
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 3200 MHz
 • 8 GB GEFORCE RTX 3050

Quartz Nova

Quartz-Nova

Vanaf €1.200 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i5-12600K
 • Windows 11 Home
 • GIGABYTE B760 GAMING X AX DDR4
 • 16 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200 MHz
 • 8 GB GEFORCE RTX 3050

Quartz Master

Quartz-Master

Vanaf €1.290 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 5800X
 • Windows 11 Home
 • ASUS® STRIX B550-F GAMING Wifi II
 • 16 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3600 MHz
 • 8 GB GEFORCE RTX 3050

ALLEEN BIJ GEFORCE RTX

De snelste GPU's ter wereld

NVIDIA Ampere-achitectuur

Meest realistische & meeslepende graphics

2e generatie raytracing

AI-versnelde prestaties

NVIDIA DLSS

Laagste systeemvertraging

NVIDIA Reflex

De beste ervaring voor elke game

Game Ready Drivers

Gebouwd voor streaming

NVIDIA Encoder

AI-verbeterde spraak & video

NVIDIA Broadcast

Versnel je creativiteit

NVIDIA Studio

RTX. It’s On.

Ultieme raytracing en AI

NVIDIA RTX is het meest geavanceerde platform voor ray tracing en AI-technologieën die de manieren waarop we spelen en creëren revolutioneren. Meer dan 150 topgames en -apps maken gebruik van RTX om realistische graphics met ongelooflijk snelle prestaties of baanbrekende KI-functionaliteiten zoals NVIDIA DLSS en NVIDIA Broadcast te verzorgen. RTX is de nieuwe standaard.

SNELLERE PRESTATIES MET NVIDIA DLSS

Maximale FPS. Maximale Kwaliteit Aangedreven door AI

Krijg een prestatieboost met NVIDIA DLSS (Deep Learning Super Sampling). AI-gespecialiseerde Tensor Cores op GeForce RTX GPU's geven je games een snelheidsboost met compromisloze beeldkwaliteit. Hiermee kun je de instellingen en resolutie opvoeren voor een nog betere visuele ervaring.

MEER INFORMATIE

* Beeldmateriaal vastgelegd op een desktop met een RTX 3080

Ray Tracing

Ray Tracing is de heilige graal van gaming-graphics. Door het fysieke gedrag van licht te simuleren biedt het een realtime weergave van bioscoopkwaliteit van zelfs de meest visueel veeleisende games.

OVERWINNING GEMETEN IN MILLISECONDEN

NVIDIA Reflex zorgt voor het ultieme voordeel en opzichte van de concurrentie. De laagste latentie. Het beste reactievermogen. Aangedreven door GeForce RTX 30-serie GPU's en NVIDIA® G-SYNC®-schermen met Reflex.
Sneller doelen bereiken, sneller reageren en nauwkeuriger richten dankzij een revolutionaire reeks technologieën die zijn ontwikkeld om systeemlatentie te verminderen en te meten voor competatieve games.

GAME READY DRIVERS

DE BESTE ERVARING VOOR ELKE GAME

GeForce Game Ready Drivers leveren de beste de beste ervaring voor jouw favoriete games. Ze zijn nauwkeurig afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid getest op duizenden hardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid. Met Game Ready Drivers kun je ook met één klik de game-instellingen optimaliseren en beschik je over de nieuwste NVIDIA-technologieën. Dat noemen wij Game Ready.

GEBOUWD VOOR LIVE STREAMING

Steel de show met ongelooflijke graphics en soepele, schokvrije livestreaming. GeForce RTX GPU's beschikken over geavanceerde streamingmogelijkheden dankzij de NVIDIA Encoder (NVENC), die is ontworpen om verbluffende prestaties en beeldkwaliteit te leveren. Bovendien zorgen exclusieve optimalisaties voor al je favoriete streamingsapps ervoor dat je jouw publiek telkens weer het allerbeste kunt bieden.

JOUW DOOR AI AANGEDREVEN THUISSTUDIO

De NVIDIA Broadcast-app verandert elke ruimte in een thuisstudio en tilt zo je livestreams, voicechats en videoconferentiegesprekken naar een hoger niveau met krachtige AI-effecten zoals ruisonderdrukking, virtuele achtergrond en meer.

MEER INFORMATIE

VERHOOG JE CREATIVITEIT

Til je creatieve projecten naar een hoger niveau met GeForce RTX 30 Series-GPU's. Ervaar AI-versnelling in creatieve toptoepassingen en verbeter je workflows met het NVIDIA Studio-platform van speciale stuurprogramma’s en exclusieve tools. Of je nu complexe 3D-scènes rendert, 4K-video bewerkt of livestreamt met de beste codering en beeldkwaliteit, GeForce RTX GPU's bieden je prestaties om het beste van jezelf te maken.

MEER INFORMATIE