Klaar voor een upgrade?

Moet u een upgrade uitvoeren van uw PCSpecialist computer of laptop? Wilt u de allernieuwste grafische kaart voor een maximaal aantal beelden per seconde? U bent in goede handen bij PCSpecialist.

We hebben een op maat gemaakt upgradesysteem ontworpen, zodat u uw computer zo lang mogelijk kunt blijven gebruiken zonder de stress die gepaard gaat met het uitvoeren van een compatibiliteitscontrole. W ij nemen u dat werk allemaal uit handen!

Met ons upgradesysteem kunt u snel en gemakkelijk upgrades kopen voor uw computer en wij controleren uw computer op compatibiliteit en detecteren onmiddellijk eventuele problemen!

Welke upgrade-diensten zijn verkrijgbaar?

We bieden drie soorten upgrade-diensten aan:

Hardware-upgrades - zelf installeren

Als u uw hand er niet voor omdraait om zelf uw eigen onderdelen te installeren, kunt u geverifieerde items kopen van PCSpecialist die/dat gegarandeerd werkt in uw computer. Dit is ideaal voor een snelle upgrade-oplossing, zoals een tweede harde schijf of een grafische kaart. Alle bestellingen worden verzonden met verzekerde bezorging dzelfde dag, met de garantie dat u al uw geld terugkrijgt als er problemen met de compatibiliteit mochten zijn.

Installatiedienst inclusief ophalen en retourneren

Bij onze installatiedienst inclusief ophalen en retourneren halen wij uw computer op en retourneren hem weer na de professionele installatie en verificatie van nieuwe onderdelen. Aan het eind voeren we zeer intensieve tests uit om er zeker van te zijn dat alles naar verwachting werkt. Ideaal voor personen die op zoek zijn naar de gemoedsrust die een professionele service geeft.

Installatiedienst inclusief ophalen en retourneren + installatie van het besturingssysteem

Naast de hierboven vermelde installatiedienst inclusief ophalen en retourneren, bieden wij dezelfde dienst nu ook aan in combinatie met een professionele installatie van uw besturingssysteem. Dit kan het originele besturingssysteem zijn dat u tegelijk met de computer hebt aangeschaft, maar u kunt ook het nieuwste besturingssysteem kopen als de huidige versie verouderd is. We bieden twee typen installaties: we kunnen het besturingssysteem installeren en de oude gegevens bewaren of we verwijderen alle gegevens en voeren een schone installatie uit, zodat uw computer als nieuw is. Met de laatste optie wordt de snelheid van uw computer geoptimaliseerd.

Hoe lang duurt dit?

Als u de onderdelen zelf installeert, worden ze dezelfde dag naar u verzonden. Als u een professionele installatie wilt, kunt u een geschikte datum kiezen waarop het systeem bij u wordt opgehaald. Vanaf het moment dat we de computer ontvangen, duurt de upgrade 1 - 2 dagen. Mocht dit om een of andere reden meer tijd vergen, dan nemen wij contact met u op.

Hoe ga ik verder?

Als u meteen wilt beginnen met de upgrade van uw computer of laptop, log dan met uw geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in op uw account.

Nadat u bent ingelogd, kunt u in de lijst in uw account de bestelling selecteren waarvoor u een upgrade wilt. Na deze selectie begint het upgrade-proces en kunt u de onderdelen selecteren die u wilt bestellen, en tenslotte de upgrade-service die u wilt gebruiken.

Hoeveel kost het?

Momenteel bedragen de kosten van de installatiedienst inclusief ophalen en retourneren €105,36 inclusief de kosten voor het verzamelen van de computer op uw adres, de professionele upgrade, verificatie, de nodige intensieve testen en bezorging op uw adres.

De installatiedienst inclusief ophalen en retourneren en installatie van het besturingssysteem kost €140,88 en dit is inclusief de kosten voor het ophalen van uw computer op uw adres, de professionele upgrade, installatie van het besturingssysteem, verificatie, de nodige intensieve testen en bezorging op uw adres.