PCSpecialist


Bij PCSpecialist wij zijn gespecialiseerd in de productie van computers en notebooks die zijn afgestemd op de eisen van onze klanten. Als u voor een bedrijf, overheidsinstantie of in het onderwijs werkt, weet u wel dat het vinden van de juiste oplossing die voldoet aan uw behoeften soms moeilijker is dan het lijkt, vooral wanneer u probeert een kant-en-klare oplossing aan te passen aan uw vereisten.

We kunnen u helpen! Hoe?

  • We kunnen de ideale IT-oplossing voor u creëren op basis van uw specifieke behoeften.
  • We kunnen fiscaal aantrekkelijke pakketten voor leasing aanbieden tegen goede prijzen. Klik hier om een voorbeeld te zien.
  • We kunnen kredietrekeningen aanbieden voor het bedrijfsleven en de publieke sector.
  • We kunnen een buffervoorraad aanhouden met voor u op maat gemaakte computers zodat deze dezelfde of de volgende dag kunnen worden bezorgd wanneer u ze bestelt.

Waar moet ik beginnen?

Kijk op onze website rond en configureer uw ideale desktop of notebook. Als u tijdens dit proces hulp nodig hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen op 010 798 0007.

Als u een bestelling wilt plaatsen voor een onderwijsinstelling, een instelling in de gezondheidszorg of een organisatie in de publieke sector, configureer dan de ideale IT-oplossing en sla deze configuratie op als een prijsopgave. Stuur vervolgens per e-mail uw officiële inkooporder (onder vermelding van de prijsopgave) naar [email protected]

Als u krediet wilt aanvragen namens een bedrijf, vul dan het aanvraagformulier voor een kredietrekening in .

Als u wilt profiteren van fiscaal aantrekkelijke leasing voor bedrijven, configureer dan uw ideale IT-oplossing en klik op de knop “Financiering voor bedrijven” om verder te gaan en de online-aanvraag te voltooien.

We zijn ISO 9001-, ISO 14001- en OHSAS 18001-gecertificeerd!

ISO is een internationale organisatie voor normalisatie die uit vertegenwoordigers van de verschillende nationale organisaties voor normalisatie bestaat. Het is ons een genoegen te kunnen bevestigen dat we UKAS-gecertificeerd zijn voor drie normen:

  • ISO 9001 Kwaliteitsbeheer
  • ISO 14001 Milieubeheer
  • OHSAS 18001 Beheer van gezondheid en veiligheid op de werkplek

Certificaatnummer 12959

U kunt onze ISO-certificaten hier downloaden.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.