Kies uw favoriete spel

Voor de aanbevolen systemen van PCSpecialist

De medewerkers van PCSpecialist zijn zelf ook verwoede gamers en wij begrijpen hoe verwarrend de aanbevolen systeemspecificaties van de nieuwste games kunnen zijn. Op deze pagina helpen we u door systemen van PCSpecialist aan te bevelen die op iedere game zijn afgestemd!

The Battle is Building!

Fortnite, gebouwd op basis van de Unreal Engine van Epic, is bijzonder goed geoptimaliseerd voor de intense PvP-gevechten van speler op speler, voor het bouwen van structuren en voor de verwoestbare omgevingen die u tegen zult komen. Klik door de lijst van onze aanbevolen specificaties om er zeker van te zijn dat u uw tegenstanders geen enkele kans maken.

Aanbevolen systemen
apex-legends

Verover met karakter

Kies uit een reeks bandieten, soldaten, zonderlingen en misantropen, elk met hun eigen vaardigheden. De Apex Games verwelkomen alle nieuwkomers: overleef lang genoeg en ze zullen je een Legende noemen. Laat zien uit welk hout je bent gesneden in Apex Legends, klaar om te spelen met onze game-gebaseerde pc's van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Welkom bij Los Santos & Blaine County

Ontdek de wereld van Grand Theft Auto V, vol vrijheid, mooie verhalen, gamen op basis van missies en online-varianten met meerdere spelers. De pc-versie biedt de mogelijkheid dit prachtige spel te spelen met een resolutie van 4K en high definition-structuren. Laat het niet aan u voorbij gaan met de door ons aanbevolen gaming-pc's.

Aanbevolen systemen

Trotseer de limiet

VALORANT is jouw globale competitieve podium. Meer dan geweren en kogels: je kiest een agent, bewapend met adaptieve, snelle en dodelijke vaardigheden die je de mogelijkheid geven tijdens het vuurgevecht uit te blinken. Gebruik creativiteit als wapen en overklas je tegenstanders, met de door ons aanbevolen gaming-pc's.

Aanbevolen systemen

Het futuristische sport-/actiespel

Kies uit een breed scala van vliegende voertuigen die zijn voorzien van enorme raketboosters om indrukwekkende doelpunten in de lucht te scoren en ongelooflijke reddingen te verrichten die het verloop van het spel veranderen! Zorg dat u geen enkele doelkans mist en wees de tegenstanders te slim af met de door ons aanbevolen systemen.

Aanbevolen systemen

De volgende generatie van totale oorlog.

De meest intense, immersieve Battlefield tot nu toe. Iedere battle is anders. Iedere soldaat is uniek. Ieder verhaal nog onverteld. Zorg ervoor dat je volgende PCSpecialist systeem klaar is voor Battlefield 2042, met zijn massale battles van 128 spelers.

Aanbevolen systemen

Land, plunder, overleef!

Land op strategische locaties, bemachtig wapens en voorraden, overleef, en word zo het laatste overblijvende team op verschillende diverse Battlegrounds. Sta klaar, kom binnen en plunder en schiet met de nieuwste PCSpecialist gaming-pc's.

Aanbevolen systemen

Plaats blokken en ga op avontuur

Beleef een avontuur met Minecraft. Het speelt zich allemaal af in oneindige fantasiewerelden met weidse landschappen: ijzige bergen, moerassige delta's, uitgebreide prairies en nog veel meer! Transformeer je Minecraft-ervaring met de beeldkwaliteit van realtime ray tracing aangedreven door de NVIDIA GeForce RTX. RTX. It's on.

Aanbevolen systemen

Welkom bij Al Mazrah.

Spring de strijd in en ervaar de volgende versie van Call of Duty®’s grootse Free-to-Play Battle Royale. Verken de nieuwe kaart en dompel jezelf onder in gloednieuwe gameplayinnovaties, nieuwe spelermechanismen en de volledig nieuwe DMZ-modus. Bekijk hieronder wat onze aanbevolen gamingsystemen zijn die geoptimaliseerd zijn voor Warzone.

Aanbevolen systemen

Waar legenden worden geboren

League of Legends is een snel online spel waarin de snelheid en intensiteit van een RTS worden gecombineerd met RPG-elementen. U kunt ervan op aan dat onze pc's voor gaming u het beste platform bieden om serieus mee te kunnen doen aan een van de populairste spellen ter wereld.

Aanbevolen systemen

Stap in een grote magische wereld vol avontuur

Verken de fantasiewereld van Teyvat. Stel je eigen groep samen met meer dan 60 personages (en er komen er nog meer aan!) - elk met unieke vaardigheden, persoonlijkheden en vechtstijl. Haal je volgende vijfsterrenbanner binnen met een PCSpecialist-pc.

Aanbevolen systemen

LEG UW BELOFTE VAN TROUW AF

World of Warcraft, de grondlegger van het genre van de massive multiplayer role-playing game, is nog steeds goed bezig. We hebben een zorgvuldige selectie gemaakt van gaming-pc's die je bij je nieuwe avontuur in de nieuwe expansie 'Dragonflight' kunnen helpen.

Aanbevolen systemen

Verken met ongekende vrijheid

Ontdek het universum in 2330 en zet voet op nieuwe planeten, ver buiten ons zonnestelsel. Beslis wie je wilt zijn en wat je zult worden. Verken meer dan 1000 planeten en begin aan je volgende queeste met een game-pc van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Word een piratenlegende

Exotische eilanden. Verborgen schatten. Raadsels, gevechten en shanties. Dat is de essentie van het piraat-zijn. Verken de zeeën, leid het piratenleven en profiteer van de beste Windows 11 gaming-ervaring met de door ons aanbevolen systemen voor Sea of Thieves.

Aanbevolen systemen

Rush B. Don't Stop.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) borduurt voort op de teamgerichte actiegameplay waar de franchise meer dan tien jaar geleden pionierswerk mee verrichtte. Pak iedere frame mee en wees je competitie te snel af met de door ons aanbevolen gaming-pc's voor CS:GO.

Aanbevolen systemen

Voeg u bij de strijd. Nodig uw vrienden uit.

Elke dag binden miljoenen spelers over de hele wereld de strijd aan met meer dan honderd Dota-helden. En het doet er niet toe of ze nu 10 uur of 1000 uur hebben gespeeld, er is altijd iets nieuws om te ontdekken. Voeg u bij de strijd met een gloednieuwe gaming-pc van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Een toekomst om voor te vechten

Er is een nieuw tijdperk aangebroken met Overwatch 2, een teamgebaseerd actiespel in de optimistische toekomst, waarbij ieder potje de ultieme 5 tegen 5 veldslag is. Houd je teamgenoten bij met deze aanbevolen systemen van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Bereid je voor op de start

Van lichte vliegtuigen tot widebody-toestellen, vlieg in uiterst gedetailleerde en prachtige vliegtuigen in een ongelofelijk realistische wereld. Creëer je eigen vliegschema en vlieg naar alle plekken ter wereld. Geniet van je vlucht overdag of 's nachts en ervaar uitdagende weersomstandigheden met onze geselecteerde pc-systemen.

Aanbevolen systemen

Verken de stad van de toekomst

Word een cyberpunk, een urban huursoldaat, uitgerust met cybernetische extra's en werk aan je status als legende in de straten van Night City. Ervaar Night City met realtime raytracing en realistisch licht, met de nieuwste PCSpecialist gaming-pc's.

Aanbevolen systemen

Duizenden wapens, miljoenen opties.

Stap aan boord van de Astral Express, Trailblazers en reis direct af naar de sterren, met een PCSpecialist-pc. Het uitgestrekte heelal, prachtige sterren en onbekende galactische avonturen wachten op je!

Aanbevolen systemen

Falen? Geen optie.

Krijg de kunst van het vernietigen en het benutten van gadgets onder de knie in Rainbow Six Siege van Tom Clancy. Schaf de beste gaming-pc aan als voorbereiding op intense gevechten van man op man, met veel dodelijke slachtoffers, tactische besluitvorming, teamspel en explosieve actie.

Aanbevolen systemen

Word één met de Tovenaarswereld

Ontdek de open wereld als een jonge heks of tovenaar, ga naar lessen en leer spreuken in Zweinstein, bezoek Zweinsveld voor een boterbier of trotseer het Verboden Bos in deze meeslepende rpg-game.

Aanbevolen systemen

Word een Elden Lord

Dood alle halfgoden die in je in de weg staan om de scherven van de Elden Ring te bemachtigen. Met een game-pc van PCSpecialist zorgen we voor perfecte verdedigings- en ontwijkingsmanoeuvres, zodat er minder vaak "You died" op je scherm komt te staan.

Aanbevolen systemen

Welkom in de hel

Doe mee aan de eindeloze strijd tussen de High Heavens en de Burning Hells in Diablo IV. Duik halsoverkop de diepte in met een gaming-pc van PCSpecialist met NVIDIA-ondersteuning; vermenigvuldig de prestaties met gemiddeld 2,5X bij 4K met DLSS 3 en Reflex.

Aanbevolen systemen
TERUG NAAR BOVEN