Kies uw favoriete spel

Voor de aanbevolen systemen van PCSpecialist

De medewerkers van PCSpecialist zijn zelf ook verwoede gamers en wij begrijpen hoe verwarrend de aanbevolen systeemspecificaties van de nieuwste games kunnen zijn. Op deze pagina helpen we u door systemen van PCSpecialist aan te bevelen die op iedere game zijn afgestemd!

The Battle is Building!

Fortnite, gebouwd op basis van de Unreal Engine van Epic, is bijzonder goed geoptimaliseerd voor de intense PvP-gevechten van speler op speler, voor het bouwen van structuren en voor de verwoestbare omgevingen die u tegen zult komen. Klik door de lijst van onze aanbevolen specificaties om er zeker van te zijn dat u uw tegenstanders geen enkele kans maken.

Aanbevolen systemen
apex-legends

Verover met karakter

Kies uit een reeks bandieten, soldaten, zonderlingen en misantropen, elk met hun eigen vaardigheden. De Apex Games verwelkomen alle nieuwkomers: overleef lang genoeg en ze zullen je een Legende noemen. Laat zien uit welk hout je bent gesneden in Apex Legends, klaar om te spelen met onze game-gebaseerde pc's van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

Welkom bij Los Santos & Blaine County

Ontdek de wereld van Grand Theft Auto V, vol vrijheid, mooie verhalen, gamen op basis van missies en online-varianten met meerdere spelers. De pc-versie biedt de mogelijkheid dit prachtige spel te spelen met een resolutie van 4K en high definition-structuren. Laat het niet aan u voorbij gaan met de door ons aanbevolen gaming-pc's.

Aanbevolen systemen

Trotseer de limiet

VALORANT is jouw globale competitieve podium. Meer dan geweren en kogels: je kiest een agent, bewapend met adaptieve, snelle en dodelijke vaardigheden, die mogelijkheden creëren om jou tijdens het vuurgevecht uit te laten blinken. Gebruik creativiteit als je wapen op 144+ FPS met onze aanbevolen gaming-pc's.

Aanbevolen systemen

Het futuristische sport-/actiespel

Kies uit een breed scala van vliegende voertuigen die zijn voorzien van enorme raketboosters om indrukwekkende doelpunten in de lucht te scoren en ongelooflijke reddingen te verrichten die het verloop van het spel veranderen! Zorg dat u geen enkele doelkans mist en wees de tegenstanders te slim af met de door ons aanbevolen systemen.

Aanbevolen systemen

Het meest intense spel van Battlefield tot nu toe, waar u helemaal in opgaat. Iedere veldslag is weer anders. Iedere soldaat is uniek. Ieder verhaal is de moeite van het vertellen waard. Geoptimaliseerd voor GeForce RTX: biedt raytracing in realtime en spiegelreflecties van de volgende generatie. Zorg dat uw nieuwe PCSpecialist systeem voorbereid is op dit ongekende niveau van levensecht realisme.

Aanbevolen systemen

Niet zomaar een spel: dit is Battle Royale

Meet uzelf met 100 spelers in dit spel waarin de winnaar alles binnenhaalt en strategie even belangrijk is als schietvaardigheid. Player Unknown's Battlegrounds kan een verdraaid veeleisend spel zijn waarbij het uiterste gevraagd wordt van uw pc. Dit proberen wij op te vangen met een assortiment van door ons aanbevolen systemen.

Aanbevolen systemen

Plaats blokken en ga op avontuur

Beleef een avontuur met Minecraft. Het speelt zich allemaal af in oneindige fantasiewerelden met weidse landschappen: ijzige bergen, moerassige delta's, uitgebreide prairies en nog veel meer! Transformeer je Minecraft-ervaring met de beeldkwaliteit van realtime ray tracing aangedreven door de NVIDIA GeForce RTX. RTX. It's on.

Aanbevolen systemen

150 spelers. Eén missie.

Een nieuwe manier voor een Battle Royale Bundel je krachten met je vrienden en duik in een strijdtoneel met maximaal 150 spelers en verschillende gamemodes. Ontdek Verdansk waar verschillende nieuwe en favoriete Call of Duty-locaties worden gecombineerd. Bekijk hieronder wat onze aanbevolen gamingsystemen zijn die geoptimaliseerd zijn voor Warzone.

Aanbevolen systemen

Richten. Laden. Plunderen

Tot de rand gevuld met schatten en geweld, dit is je thuis – de Borderlands Speel solo of samen als één van de vier unieke Vault Hunters, scoor massa's schatten, en red het zonnestelsel van gemilitariseerde corporaties. Begin je overheersing met onze op gaming gebaseerde pc-systemen.

Aanbevolen systemen

Waar legenden worden geboren

League of Legends is een snel online spel waarin de snelheid en intensiteit van een RTS worden gecombineerd met RPG-elementen. U kunt ervan op aan dat onze pc's voor gaming u het beste platform bieden om serieus mee te kunnen doen aan een van de populairste spellen ter wereld.

Aanbevolen systemen

Bereid je voor om in het donker te duiken

Call of Duty®: Modern Warfare® dompelt fans onder in een onwaarschijnlijk rauwe, vuige, provocatieve verhaallijn die ongekende intensiteit met zich meevoert en zijn licht schijnt op de veranderende aard van de moderne oorlog. Ervaar de ultieme online speeltuin met klassieke multiplayer, of vorm een team en speel samen in een collectie aan elite operaties, toegankelijk voor iedere moeilijkheidsgraad.

Aanbevolen systemen

LEG UW BELOFTE VAN TROUW AF

World of Warcraft, de game voor meerdere spelers waar het allemaal mee begon, staat nog steeds zijn mannetje. We hebben zorgvuldig een aantal pc's geselecteerd waarmee u op avontuur kunt in de laatste toevoeging; 'Shadowlands'.

Aanbevolen systemen

Avonturier door het ruige hartland van Amerika

Nadat een overval helemaal verkeerd afloopt in het westen van Blackwater, zijn Arthur Morgan en de Van der Linde-bende genoodzaakt om te vluchten. Doordat steeds grotere onderlinge verdeeldheid de bende uiteen dreigt te drijven, moet Arthur een keuze maken tussen zijn eigen idealen en zijn loyaliteit aan de bende die hem heeft grootgebracht. We hebben zorgvuldig een reeks aan gamingdesktops geselecteerd om je te helpen tijdens jouw avontuur door het ruige hartland van Amerika.

Aanbevolen systemen

Word een piratenlegende

Exotische eilanden. Verborgen schatten. Raadsels, veldslagen en zeemansliederen. Dit is de unieke piratenervaring. Ontdek de wereldzeeën, kruip in de huid van een piraat en geniet van de beste gaming-ervaring van Windows 10 met de door ons aanbevolen systemen voor Sea of Thieves.

Aanbevolen systemen

DOOR BLOED VERBONDEN

Van één van de meest gewaardeerde gaming-saga's, Gears is groter dan ooit tevoren, met vijf spannende modi en de meest intense campagne ooit. Wanneer een totale oorlog uitbreekt, vlucht Kait Diaz om haar connectie met de vijand bloot te leggen en ze ontdekt het ware gevaar voor Sera - zijzelf.

Aanbevolen systemen

Rush B. Don't Stop.

Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) borduurt voort op het eerste actiespel in teamverband ooit dat door de franchise bij zijn lancering 12 jaar geleden werd gepresenteerd. Benut ieder frame tot het uiterste voor dat beslissende concurrentievoordeel over uw tegenstanders met ons assortiment van aanbevolen gaming-pc's voor CS:GO.

Aanbevolen systemen

Voeg u bij de strijd. Nodig uw vrienden uit.

Elke dag binden miljoenen spelers over de hele wereld de strijd aan met meer dan honderd Dota-helden. En het doet er niet toe of ze nu 10 uur of 1000 uur hebben gespeeld, er is altijd iets nieuws om te ontdekken. Voeg u bij de strijd met een gloednieuwe gaming-pc van PCSpecialist.

Aanbevolen systemen

The World Needs Heroes

Overwatch, een intens en snel "schiet ze overhoop"-spel op teambasis, biedt een vloeiende spelervaring met een hoog aantal beelden per seconden, zelfs bij gaming-pc's op instapniveau. Zorg dat u uw voorsprong op de concurrentie behoudt met onze aanbevolen specificaties.

Aanbevolen systemen

Welkom in de toekomst – probeer haar niet kapot te maken

Terwijl je de verste uithoeken van het heelal verkent en verschillende groeperingen tegenkomt die allemaal om de macht strijden, zal het besluit wie je wordt bepalend zijn voor ieders lot in Halcyon. Ga op avontuur door The Outer Worlds met onze aanbevolen game-gebaseerde pc's.

Aanbevolen systemen

Bereid je voor op de start

Van lichte vliegtuigen tot widebody-toestellen, vlieg in uiterst gedetailleerde en prachtige vliegtuigen in een ongelofelijk realistische wereld. Creëer je eigen vliegschema en vlieg naar alle plekken ter wereld. Geniet van je vlucht overdag of 's nachts en ervaar uitdagende weersomstandigheden met onze geselecteerde pc-systemen.

Aanbevolen systemen

Speel als een Mercenary Outlaw

Cyberpunk 2077 is een open-wereld, actie-avonturenverhaal dat zich afspeelt in Night City, een metropolis in de ban van macht, glamour en lichaamsmodificatie. Word een cyberpunk, een urban huursoldaat, uitgerust met cybernetische extra's en werk aan je status als legende op de straten van Night City. Bekijk onze aanbevolen systemen, ontworpen met GeForce RTX realtime-raytracing voor in-game realisme.

Aanbevolen systemen

Ontdek nieuwe mysteries op de maan

Duik in de Free-to-Play-wereld van Destiny 2 om responsieve FPS-gevechten te ervaren, ontdek de mysteries van ons zonnestelsel, personaliseer je beschermer met unieke uitrusting, en ontketen de elementaire krachten tegen machtige vijanden.

Aanbevolen systemen

Falen? Geen optie.

Krijg de kunst van het vernietigen en het benutten van gadgets onder de knie in Rainbow Six Siege van Tom Clancy. Schaf de beste gaming-pc aan als voorbereiding op intense gevechten van man op man, met veel dodelijke slachtoffers, tactische besluitvorming, teamspel en explosieve actie.

Aanbevolen systemen
TERUG NAAR BOVEN