PCSpecialist en Sidemen

Sluit u aan bij de elitegroep met een op maat gemaakte pc

Voltooi je battlestation met een PCSpecialist PC van Sidemen; geoptimaliseerd voor gamen, streamen en het creëren van content!

We hebben met de Sidemen samengewerkt om ervoor te zorgen dat zij de nieuwste en beste hardware hebben om ons dagelijks met nieuwe content te vermaken!

Nu configureren
Koop kant-en klaar

Geforce RTX
30 Series PCs

De Ultieme manier van spelen

Pc's uitgerust met GPU's uit de GeForce RTX™ 30-serie leveren de ultieme prestaties voor gamers en ontwikkelaars. Ze worden aangedreven door Ampere - NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT Cores, Tensor Cores en streaming multiprocessors voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.

* Getoonde afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden. Het geconfigureerde component kan verschillen in merk, uiterlijk en hardwarespecificaties

Nu configureren

Sluit je aan bij de elitegroep

Maak vandaag nog deel uit van de elitegroep van eigenaren van een door Sidemen goedgekeurde pc voor gaming! Of u nu op zoek bent naar de perfecte pc om een paar games te spelen of in de voetsporen van uw favoriete YouTubers wilt treden, we hebben aan u gedacht!

sidemen

Stel je game-PC van Sidemen vandaag samen!


Alle Sidemen-pc's zijn met de hand gebouwd om aan uw behoeften te voldoen en beschikken over de allernieuwste hardware! Ze zorgen er niet alleen voor dat u optimaal blijft spelen, maar steken met het logo van de Sidemen ook af bij de rest!

SDMN

Onze op AMD gebaseerde Sidemen-pc's voor gaming zijn perfect voor iedereen die games wil spelen en opnemen, of dat nu pc-games zijn of consoles.

Nu configureren
SDMN

11e generatie Intel® Core™ processoren ondersteunen de nieuwste platformtechnologieën om de mogelijkheden van je nieuwe pc echt te personaliseren.

Nu configureren
SDMN

Onze nieuwe op AMD Ryzen gebaseerde Sidemen pc's zijn de laatste aanwinst in het assortiment en bieden een uitstekende verhouding tussen prijs en prestaties, zodat u gemakkelijk kunt spelen, opnemen en live-streamen.

Nu configureren
SDMN

Onze overgeklokte, op X99 gebaseerde Sidemen-pc's voor gaming zijn de perfecte krachtpatsers voor iedereen die een game wil spelen, maar ook kwalitatief hoogwaardige video's wil maken en live wil streamen naar een breed publiek!

Nu configureren

De beste voor het creëren van content

De PCSpecialist PC's van Sidemen zijn in staat zonder enige moeite de allernieuwste en -beste games te spelen met de hoogste instellingen.

Maak jezelf bekend aan de wereld en wees er zeker van dat je stream je gameplay niet verstoort met een PCSpecialist PC van Sidemen.

Naadloos editen en supersnel renderen! Verhoog je content-productiviteit met de krachtige prestaties van de PCSpecialist PC's van Sidemen.

Ontvang jouw 'volgende dag' game-PC van Sidemen!

Kijkt u reikhalzend uit naar uw nieuwe Sidemen-pc voor gaming? Bekijk dan onze kant-en-klare pc's die morgen al bij u kunnen worden bezorgd!

Als u uw bestelling plaatst voor 3 uur 's middags, hebt u uw nieuwe pc de volgende werkdag al in huis!

Koop kant-en klaar

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.