PCSpecialist en Sidemen

Sluit u aan bij de elitegroep met een op maat gemaakte pc

Voltooi je battlestation met een PCSpecialist PC van Sidemen; geoptimaliseerd voor gamen, streamen en het creëren van content!

Nu configureren
Koop kant-en klaar

Sluit je aan bij de elitegroep

Maak vandaag nog deel uit van de elitegroep van eigenaren van een door Sidemen goedgekeurde pc voor gaming! Of u nu op zoek bent naar de perfecte pc om een paar games te spelen of in de voetsporen van uw favoriete YouTubers wilt treden, we hebben aan u gedacht!

Geforce RTX 30 Series PCs

De Ultieme manier van spelen

Pc's uitgerust met GPU's uit de GeForce RTX™ 30-serie leveren de ultieme prestaties voor gamers en ontwikkelaars. Ze worden aangedreven door Ampere - NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT Cores, Tensor Cores en streaming multiprocessors voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.

Nu configureren

De perfecte Sidemen-set-up

Stel je game-PC van Sidemen vandaag samen!

Alle Sidemen-pc's zijn met de hand gebouwd om aan uw behoeften te voldoen en beschikken over de allernieuwste hardware! Ze zorgen er niet alleen voor dat u optimaal blijft spelen, maar steken met het logo van de Sidemen ook af bij de rest!

De beste voor het creëren van content

  • Extreme gaming
  • Geoptimaliseerd voor streamen
  • Editing van hoge kwaliteit

De PCSpecialist PC's van Sidemen zijn in staat zonder enige moeite de allernieuwste en -beste games te spelen met de hoogste instellingen.

Maak jezelf bekend aan de wereld en wees er zeker van dat je stream je gameplay niet verstoort met een PCSpecialist PC van Sidemen.

Naadloos editen en supersnel renderen! Verhoog je content-productiviteit met de krachtige prestaties van de PCSpecialist PC's van Sidemen.