PCSpecialist en Sidemen

Sluit u aan bij de elitegroep met een op maat gemaakte pc

Voltooi je battlestation met een PCSpecialist PC van Sidemen; geoptimaliseerd voor gamen, streamen en het creëren van content!

Nu configureren
Koop kant-en klaar

Sluit je aan bij de elitegroep

Maak vandaag nog deel uit van de elitegroep van eigenaren van een door Sidemen goedgekeurde pc voor gaming! Of u nu op zoek bent naar de perfecte pc om een paar games te spelen of in de voetsporen van uw favoriete YouTubers wilt treden, we hebben aan u gedacht!

Geforce RTX 30 Series PCs

De Ultieme manier van spelen

Pc's uitgerust met GPU's uit de GeForce RTX™ 30-serie leveren de ultieme prestaties voor gamers en ontwikkelaars. Ze worden aangedreven door Ampere - NVIDIA's 2e generatie RTX-architectuur - met nieuwe RT Cores, Tensor Cores en streaming multiprocessors voor de meest realistische ray-traced graphics en geavanceerde AI-functies.

Nu configureren

De perfecte Sidemen-set-up

Stel je game-PC van Sidemen vandaag samen!

Alle Sidemen-pc's zijn met de hand gebouwd om aan uw behoeften te voldoen en beschikken over de allernieuwste hardware! Ze zorgen er niet alleen voor dat u optimaal blijft spelen, maar steken met het logo van de Sidemen ook af bij de rest!

Configure Intel 11th Gen

11e generatie Intel® Core™ processoren ondersteunen de nieuwste platformtechnologieën om de mogelijkheden van je nieuwe pc echt te personaliseren.

Configure Now

Configure AMD A Series

Onze op AMD gebaseerde Sidemen-pc's voor gaming zijn perfect voor iedereen die games wil spelen en opnemen, of dat nu pc-games zijn of consoles.

Configure Now

Configure Intel X Series

Onze overgeklokte, op X99 gebaseerde Sidemen-pc's voor gaming zijn de perfecte krachtpatsers voor iedereen die een game wil spelen, maar ook kwalitatief hoogwaardige video's wil maken en live wil streamen naar een breed publiek!

Configure Now

Configure AMD RYZEN

Onze nieuwe op AMD Ryzen gebaseerde Sidemen pc's zijn de laatste aanwinst in het assortiment en bieden een uitstekende verhouding tussen prijs en prestaties, zodat u gemakkelijk kunt spelen, opnemen en live-streamen.

Configure Now

De beste voor het creëren van content

  • Extreme gaming
  • Geoptimaliseerd voor streamen
  • Editing van hoge kwaliteit

De PCSpecialist PC's van Sidemen zijn in staat zonder enige moeite de allernieuwste en -beste games te spelen met de hoogste instellingen.

Maak jezelf bekend aan de wereld en wees er zeker van dat je stream je gameplay niet verstoort met een PCSpecialist PC van Sidemen.

Naadloos editen en supersnel renderen! Verhoog je content-productiviteit met de krachtige prestaties van de PCSpecialist PC's van Sidemen.

Ontvang jouw 'volgende dag' game-PC van Sidemen!

Kijkt u reikhalzend uit naar uw nieuwe Sidemen-pc voor gaming? Bekijk dan onze kant-en-klare pc's die morgen al bij u kunnen worden bezorgd!

Als u uw bestelling plaatst voor 3 uur 's middags, hebt u uw nieuwe pc de volgende werkdag al in huis!

Koop kant-en klaar