PCSpecialist en Sidemen

Sluit u aan bij de elitegroep met een op maat gemaakte pc


We hebben met de Sidemen samengewerkt om ervoor te zorgen dat zij de nieuwste en beste hardware hebben om ons dagelijks met nieuwe content te vermaken!

NU CONFIGUREREN
Koop kant-en klaar

Alle Sidemen-pc's zijn met de hand gebouwd om aan uw behoeften te voldoen en beschikken over de allernieuwste hardware! Ze zorgen er niet alleen voor dat u optimaal blijft spelen, maar steken met het logo van de Sidemen ook af bij de rest!

De Sidemen gebruiken PCSpecialist-systemen om de laatste pc-games te spelen en al hun video's vast te leggen en te bewerken.

Maak vandaag nog deel uit van de elitegroep van eigenaren van een door Sidemen goedgekeurde pc voor gaming! Of u nu op zoek bent naar de perfecte pc om een paar games te spelen of in de voetsporen van uw favoriete YouTubers wilt treden, we hebben aan u gedacht!

BESTEL UW SIDEMEN-PC VOOR GAMING MET BEZORGING DE VOLGENDE DAG!

Kijkt u reikhalzend uit naar uw nieuwe Sidemen-pc voor gaming? Bekijk dan onze kant-en-klare pc's die morgen al bij u kunnen worden bezorgd!


Als u uw bestelling plaatst voor 3 uur 's middags, hebt u uw nieuwe pc de volgende werkdag al in huis!

Koop kant-en klaar

Systemen klaar vandaag

Sidemen Elite V

€791,00 incl. BTW en bezorging.

Sidemen XIX wit

AMD Ryzen 3 1200

ASUS® PRIME A320M-K

8 GB Corsair VENGEANCE 2133 MHz

Sidemen Ultra IV

€2.204,00 incl. BTW en bezorging.

Intel® Core™ i7-7800X

Gigabyte X299 AORUS Gaming 3

16 GB Corsair VENGEANCE 3000 MHz

8 GB GEFORCE GTX 1080

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.