Samsung Solid State Drives

Gebouwd voor een epische ervaring

Koop een in aanmerking komende SSD voor een gratis download van Assassin's Creed Odyssey PC Standard Edition

Wilt u het volledige potentieel van uw PC gaan benutten? Dan is nu het perfecte moment gekomen om de SSD’s van Samsung te ontketenen. Ervaar een betere prestatie en betrouwbaarheid met de nieuwe serie 970, mogelijk gemaakt door de toonaangevende technologie van Samsung. Configureer die van u vandaag nog!

Nu configureren€

Gratis Assassin's Creed Odyssey*

Beleef de epische odyssee van een legendarische Griekse held. In Assassin's Creed® Odyssey bepaalt u zelf uw pad door de gouden eeuw van het oude Griekenland.

Configureer een nieuw PCSpecialist-systeem met een in aanmerking komende Samsung SSD en ontvang een GRATIS* download van Assassin's Creed® Odyssey PC Standard Edition.

* Er zijn voorwaarden van toepassing. Klik voor meer informatie.

Meer informatie

Samsungs NVMe SSD's zorgen voor professionele prestaties en besparen toch energie. Deze innovatieve op V-NAND gebaseerde SSD’s ondersteunen PCIe® (PCI Express®) Gen3 x4-lanes voor meer bandbreedte en een lagere latentie dan SATA-SSD’s bij het verwerken van grote hoeveelheden gegevens. Bovendien zijn ze beschikbaar in compacte M.2-vorm.

De SSD die kan worden vertrouwd

De Samsung 860 EVO is de nieuwste toevoeging aan de SATA SSD-serie, die een wereldwijde bestseller is. Deze snelle en betrouwbare SSD werd speciaal ontworpen voor mainstream-pc’s en -laptops, met de nieuwste V-NAND en een robuuste controller op basis van algoritmes, en is beschikbaar in een groot aantal compatibele modellen en capaciteiten.

* Organisator: Samsung Electronics (UK) Limited, Samsung House, 1000 Hillswood Drive, Chertsey, Surrey KT16 0PS. Alleen voor eindgebruikers in het Verenigd Koninkrijk en Ierland (niet voor bedrijven of wederverkopers) van 18 jaar of ouder. Medewerkers, agenten en groepsbedrijven van de organisator, alsmede iedereen die beroepsmatig bij deze actie betrokken is, kunnen niet deelnemen. Koop een selecte SSD (Solid State Drive) van Samsung ("actieproduct") tussen 10/10/18 en 30/11/18 ("actieperiode") bij PCSpecialist en claim een Ubisoft©-beloningscode om 1 gratis in licentie gegeven digitale kopie van Ubisoft© Assassin's Creed Odyssey Standard Edition te ontvangen, beschikbaar als download vanaf 05/10/18. U moet hiervoor (i) bij aankoop alle informatie verstrekken die de deelnemende wederverkoper verlangt; (ii) de beloningscode verkrijgen via email of in gedrukte vorm; (iii) naar http://assassinscreed.com/samsungredeem gaan en uzelf daar aanmelden bij uw Uplay-account of een Uplay-account aanmaken; en (iv) de beloningscode en productinformatie voor 23:59 (GMT) op 30/01/19 invoeren en verzenden. Beloningscodes die worden geactiveerd na deze datum worden niet geaccepteerd. De inhoud kan vanaf 05/10/18 worden gedownload vanaf uw Uplay-account. Maximaal 1 claim per aankoop. Kijk op http://assassinscreed.com/samsungredeem voor een lijst van actieproducten en deelnemende wederverkopers en de volledige voorwaarden.

Volt Elite


Vanaf €880 incl. btw en bezorging.

 • GAME MAX FALCON (RGB)
 • Intel® Core™ i5-8400
 • ASUS® H310M-A
 • 8 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 4 GB GEFORCE GTX 1050 Ti

Volt Pro


Vanaf €1.420 incl. btw en bezorging.

 • FRACTAL MESHIFY C
 • Intel® Core™ i5-8600K
 • ASUS® PRIME Z370-P II
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 2400 MHz
 • 6 GB GEFORCE GTX 1060

Volt Ultra


Vanaf €2.960 incl. btw en bezorging.

 • COOLER MASTER MASTERBEHUIZING H500M
 • Intel® Core™ i7-8700k
 • ASUS® ROG MAXIMUS XI HERO
 • 16 GB Corsair VENGEANCE RGB 3000 MHz
 • 8 GB GEFORCE RTX 2080

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.