TERUG NAAR BOVEN
liquid-series

Watergekoelde pc-systemen van PCSpecialist

Meer informatie

Watergekoelde pc's

Van PCSpecialist

Ultrasnelle framerates, lage temperaturen, exceptionele esthetiek. PCSpecialist Ontworpen voor de liefhebbers. Onze deskundige experts combineren gerenommeerde componenten met hoogwaardige watergekoelde technologie, zodat u maximale computerprestaties terwijl het koel en stil blijft. Kies je stijl, kleur en verlichting om jouw nieuwe Liquid Series®-pc in je eigen stijl te ontwerpen.

Configureer je nieuwe Liquid Series® watergekoelde pc met componenten van gerenommeerde merken zoals Intel, AMD, NVIDIA, ASUS en Corsair, en van specifieke makers van watergekoelde componenten zoals EKWB, Mayhems en meer.

Breed scala aan maatwerkcomponenten

Jij ontwerpt, wij bouwen

Bij PCSpecialist geloven we erin dat onze klanten hun droomcomputer moeten kunnen bestellen, in het bijzonder in combinatie met onze Liquid Series® watergekoelde pc's.

Ontwerp jouw pc precies naar jouw persoonlijkheid. Onze Liquid Series®-configurator geeft je de vrijheid om jouw systeem naar hartenlust op maat samen te stellen: met een ruime keuze aan kleuren op het gebied van koeling, verlichting en kabels! Ongeacht je keuzes zal het een geweldig pronkstuk zijn voor ieder game-setup.

Wat zit er in een Liquid Series®-pc

Kies een component

Radiator
CPU-blok
Gevlochten kabels
GPU-blok
Reservoir
Buizen
Ventilatoren
Pomp

Flexibele buizen

Onze Flexibele slangen komen van het toonaangevende merk op het gebied van waterkoeling: Mayhems. Hun 'Ultra-Clear'-slangen maken gebruik van 'polymeeradditieven' om verstoppingen te voorkomen.

Acrylaat slangen

De Hardline acrylaat slangen zorgen voor strakke lijnen met een extra industriële look door EK's HD-slangen (12/16 mm) te combineren met EK-fittingen in hoeken van 90 graden.

PETG-slangen

Alle nieuwe Hardline PETG-slangen zijn voorzien van strakke 90-graden hoeken zonder fittingen voor een luxueuzere stijl in jouw Liquid Series®-pc.

Liquid Series® Kits

Met onze pc's kunt u kiezen hoe uw nieuwe Liquid Series®-systeem eruit komt te zien! Kies de kit die bij u past, met opties om de GPU in het circuit op te nemen en de kleur van de gevlochten kabels, koelvloeistof en verlichting te personaliseren!

Kies uit onze Liquid Series®-kits, inclusief Lian Li- en Corsair Hydro X-kits, om de ultieme watergekoelde pc samen te stellen voor de fervente gamer, werkende professional of techniekliefhebber.

Instappakket

EKWB Waterkoeling

De 'Entry Kit' combineert hoogwaardige watergekoelde en radiatortechnologieën op maat om de eerste uit de Liquid Series®-reeks te vormen. De Entry Kit is voorzien van het klassieke RGB-pompreservoir van EK en het Quantum Velocity RGB-processorblok om optimale vloeistofkoeling te leveren aan het belangrijkste onderdeel van de pc. Configureer jouw nieuwe PCSpecialist Liquid Series®-pc volledig naar wens.

 • Radiator

  EK-CoolStream SE 240

 • Pomp / Reservoir

  EK-Classic Pump Reservoir 160 SPC PWM D-RGB

 • CPU-blok

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-blok (optioneel)

  EK Vector

Mid Kit

EKWB Waterkoeling

De 'Mid Kit' uit ons aanbod aan Liquid Series®-systemen integreert de videokaart in het circuit voor de superieure koel- en overclockpotentie van jouw videokaart. De kit bevat een dikkere radiator, een groter reservoir en een krachtigere pomp om de doorstroomsnelheid te verhogen. Net als met al onze Liquid Series®-systemen, kun je jouw watergekoelde pc personaliseren met ons ruime aanbod aan kleuren.

 • Radiator

  EK-CoolStream PE 360

 • Pomp

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-blok

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-blok (optioneel)

  EK Vector

High kit

EKWB Waterkoeling

De 'High Kit' in ons Liquid Series®-systeemgamma is de perfecte set voor de gameliefhebber. In staat om meerdere GPU's te koelen en met meerdere radiatoren, kunt u erop vertrouwen dat uw Liquid Series®-temperaturen laag blijven terwijl u uw frames hoog houdt. De 'High Kit' is de go-to-kit voor high-end gaming en kan alles doorgeven wat je maar wilt. Zoals met al onze Liquid Series®-systemen, kunt u uw pc aanpassen met ons uitgebreide kleurenpalet.

 • Radiator #1

  EK-CoolStream PE 360

 • Radiator #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Pomp

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • Reservoir

  EK-RES X3 150 Lite

 • CPU-blok

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-blok

  EK Vector

Extreme Kit

EKWB Waterkoeling

De 'Extreme Kit' uit ons aanbod aan Liquid Series®-systemen is het summum van onze Liquid Series Kits. Met twee enorme radiatoren, gecombineerd met een dubbele D5-pomp, levert deze kit de ultieme koelprestaties voor systemen met meerdere videokaarten. De 'Extreme Kit' is voor de enthousiaste gamer die het beste van het beste wil ervaren. Net als met al onze Liquid Series®-systemen, kun je jouw pc personaliseren met ons ruime aanbod aan kleuren.

 • Radiator #1 #2

  EK-CoolStream PE 360

 • Reservoir #1 #2

  EK-RES X3 150 Lite

 • Pomp #1 #2

  EK-Quantum Inertia D5 PWM D-RGB - Plexi

 • CPU-blok

  EK-Quantum Velocity D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-blok

  EK- Vector

RGB Lian Li

EKWB Waterkoeling

Ontworpen in samenwerking met Lian Li hebben we de ultieme watergekoelde oplossing voor deze populaire kast ontwikkeld. De Lian Li O11-kit combineert het aangepaste waterblok van EK® Water Blocks – de EKWB O11 Distro-Plate G1 – met de royale en opvallende Lian Li O11 Dynamix XL-kast waarmee je de interne componenten van je pc kunt etaleren, waardoor het een perfect middelpunt van je game-battlestation is.

 • Radiator #1

  EK-Quantum Surface S360

 • Radiator #2

  EK-Quantum Surface S360

 • Pomp + reservoir

  EK-Quantum Reflection² PC-O11D XL D5 PWM D-RGB - Plexi

 • CPU-blok

  EK Quantum Velocity2 D-RGB - Nickel + Plexi

 • GPU-blok

  EK Quantum Vector2 D-RGB - Nickel + Plexi

Corsair Hydro X Kits

RGB Mid Kit

Corsair Hydro x

Sluit je aan bij de op maat gemaakte koelrevolutie met de CORSAIR Hydro X Series Mid Kit, voorzien van een volledige familie aan watergekoelde producten zoals een Corsair CPU Liquid Block, Corsair XR-radiator en tot wel 4 Corsair RGB-koelers. Herdefinieer esthetiek en lage temperaturen in jouw nieuwe Liquid-pc-systeem, met de capaciteit om de meest intense grafische taken, renders en games aan te kunnen. Configureer jouw nieuwe watergekoelde Liquid Series®-pc van PCSpecialist met de Corsair Hydro X-serie.

 • Radiator

  Corsair XR5 360

 • Pomp + reservoir

  Corsair XD5 Pump / Res Combo

 • CPU-blok

  Corsair XC7 or XC9

 • GPU-blok

  Corsair XG7

RGB High kit

Corsair Hydro x

Sluit je aan bij de op maat gemaakte koelrevolutie met de CORSAIR Hydro X Series High Kit, voorzien van een Corsair CPU Liquid Block, 2 Corsair XR-radiatoren en tot wel 6 Corsair RGB-koelers. Combineer indrukwekkende esthetiek en lage temperaturen voor het ultieme battlestation, met de capaciteit om de meest intense grafische taken, renders en games met gemak aan te kunnen. Configureer jouw nieuwe watergekoelde Liquid Series®-pc van PCSpecialist met de Corsair Hydro X-serie.

 • Radiator #1

  Corsair XR5 240

 • Radiator #2

  Corsair XR5 360

 • Pomp + reservoir

  Corsair XD5 Pump / Res Combo

 • CPU-blok

  Corsair XC7 or XC9

 • GPU-blok

  Corsair XG7

Koeling voor topprestaties

Efficiënt, betrouwbaar en stijlvol

Het is cruciaal dat uw systeem op de juiste, koele temperatuur draait en ons Liquid Series®-productassortiment biedt hiervoor de beste oplossing. Wij zorgen ervoor dat elke systeem onze strikte en veeleisende testprocedures doorstaat om u ongeëvenaarde prestaties en stabiliteit te leveren!

Liquid Series® Ventilatoren

Zorgvuldig geselecteerd voor topprestaties

In al onze Liquid Series®-systemen hebben we alle koelventilatoren geüpgraded naar onze Liquid Series®-koelers; een 120 mm krachtige koeler met S-FLOW-bladen die 30% meer luchtstroom leveren dan een standaardkoeler op dezelfde snelheid. De betere koelprestaties, in combinatie met PWM-regeling van de ventilatorsnelheid zorgt ervoor dat het lawaai van de koeler tot een minimum beperkt blijft.

Geoptimaliseerde prestaties

Perfect afgestemd om supersnelheden te bieden

Onze technici werken zeer nauw samen met belangrijke hardwarefabrikanten om te garanderen dat elk onderdeel in onze Liquid Series®-systemen goed is afgestemd en maximale prestaties kan leveren. We hebben ontelbare uren geïnvesteerd in BIOS-analyses en betrouwbaarheidstesten op componenten om extreme prestaties direct uit de doos te garanderen.

Uitgebreide testprocedure

Lek- en druktesten

Alle Liquid Series®-pc's worden onderworpen aan een lek- en druktest voordat de stroom wordt ingeschakeld. Eenmaal geslaagd, zullen onze technici de nodige aanpassingen in het BIOS maken. Na de installatie van Windows en de drivers worden de systemen op de proef gesteld met een intensieve burn-in stresstest.

Liquid Series® Service Pack

Moet je Liquid Series®-pc volledig worden afgetapt of moeten de interne slangen worden vervangen? Bij PCSpecialist bieden we een volledig Liquid Series®-servicepakket aan - beschikbaar na aankoop van je watergekoelde pc als dekking voor eventuele toekomstige vervangingen. Dit omvat het ophalen en retourneren van je Liquid Series®-pc, volledig aftappen en reinigen van het circuit, vervangen van de flexibele slangen en opnieuw vullen met verse koelvloeistof, evenals onze lek-, druk- en stresstestprocedure.

Wil je meer weten? Log in op je account om het Liquid Series®-servicepakket te kopen of neem contact op met de medewerkers van ons callcenter via 010 798 0007 voor hulp.

EK Water Blocks

De pure essentie van
waterkoeling

Wees er zeker van dat je volgende Liquid Series® Gaming-PC uitzonderlijk presteert met het onderdelenassortiment van EK® Water Blocks; prestaties van topklasse, een stille werking en verbluffende esthetiek.

Meer informatie

ASUS ROG STRIX grafische kaarten

Om de betrouwbaarheid, prestaties, en hoogste kwaliteit te garanderen, bieden we de mogelijkheid om Asus RoG STRIX-graphics te gebruiken in onze watergekoelde Liquid Series®-pc's.

Aangedreven door de NVIDIA® Turing GPU-architectuur voor prestaties met realtime raytracing, maken de ASUS RoG STRIX-graphics fysiek nauwkeurige schaduwen, reflecties en algemene verlichting mogelijk. Speel de populairste en meest uitdagende titels met soepele gameplay zonder haperingen, of stream je favoriete films op hoge, bioscoopwaardige kwaliteit.

Configureer uw Liquid Series®-systeem

Selecteer een van de onderstaande opties om vandaag nog uw nieuwe Liquid Series®-systeem samen te stellen!

Configureren Z790 / Z690

Stream, creëer en concurreer op het hoogste niveau met toonaangevende features en de nieuwste hybride architectuur.

Configureren Ryzen

Gericht op gamen met krachtige prestaties. AMD Ryzen™ processoren zijn voorzien van extreme snelheid, gebruikmakende van processoren met meerdere kernen.