Versnel je spel.

Ontvang 2 games en meer bij aankoop van een in aanmerking komend apparaat met een Intel® Core™ i5-processor en met Intel® Arc™ 3 graphics.

Nu configureren

Verzilver de aanbieding vóór 31 januari 2023.

Aanbevolen specificaties

Arc Spark

Arc-Spark

Vanaf €1.040 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i5-12600KF
 • ASUS® PRIME H610M-A D4
 • 8 GB Corsair VENGEANCE 3200 MHz
 • 6 GB INTEL ARC A380 CHALLENGER ITX

Arc Pro

Arc-Pro

Vanaf €1.350 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i5-12600KF
 • ASUS® TUF GAMING B660-PLUS WIFI D4
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 3200 MHz
 • 6 GB INTEL ARC A380 CHALLENGER ITX

Arc Ultra

Arc-Ultra

Vanaf €1.540 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i5-12600K
 • ASUS® TUF GAMING Z690-PLUS WIFI D4
 • 16 GB Corsair VENGEANCE 3200 MHz
 • 6 GB INTEL ARC A380 CHALLENGER ITX

Ontvang 2 games:

Volledige download

The Settlers is een real-time strategiegame, gebaseerd op een geschiedenis van 30 jaar aan verkenning, uitbreiding en verovering.

Volledige download

Ghostbusters: Spirits Unleashed is een leuk multiplayerspel dat perfect is voor alle vaardigheidsniveaus. Vier Ghostbusters met protonpacks proberen een spook te vangen op unieke locaties in asymmetrische multiplayergevechten (zowel online als offline). Naarmate spelers verder komen, ontgrendelen ze cosmetische items en upgrades voor zowel de Ghostbusters als de spoken om hun gameplay-ervaring te ontwikkelen. Door de look en feel beleven fans een meeslepende ervaring in het universum, waardoor ze hun Ghostbusting-fantasieën kunnen uitleven. Of je nu jaagt of rondspookt, het spel is eenvoudig te leren en leuk om onder de knie te krijgen!

Kies 2 van de 5 creatieve titels:

Abonnement van één jaar

Knippen, verfijnen, visuele effecten toevoegen en delen – PowerDirector 365 biedt videobewerkingstools van studiokwaliteit met een intuïtieve workflow.

Volledige download

Adembenemend scherpe afdrukken. Bijsnijden met hoge resolutie in postproductie. iPhone-foto's die eruit zien alsof ze door een DSLR zijn gemaakt.

Het maakt niet uit waarom je je foto's uitvergroot, je wilt altijd de best mogelijke kwaliteit als resultaat. Gigapixel AI is momenteel het enige beschikbare product om foto's uit te vergroten dat daadwerkelijk details kan toevoegen aan je opgeschaalde foto.

Abonnement van drie maanden

XSplit stelt mensen en bedrijven in staat om met elkaar in contact te komen, content te creëren en ideeën te delen.

Produceer virtuele evenementen, creëer live gestreamde content en meer met XSplit Broadcaster. Haal de beste in zijn klasse, door AI-aangedreven, virtuele achtergrondverwijdering, -vervaging en -vervanging in huis met XSplit VCam.

Abonnement van drie maanden

Abonnement van zes maanden

Video Pro X zorgt voor een revolutie op het gebied van videobewerking en levert een indrukwekkend scala aan professionele tools die gebruikmaken van de allernieuwste technologie. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om sneller en gemakkelijker een voltooide film te creëren dan met elke andere videobewerkingssoftware.

En ontvang:

In-game inhoud

Bloodhunt is een spannend free-to-play battle royale spel dat zich afspeelt in Praag, waar een meedogenloze oorlog woedt tussen verschillende vampierclans. Jaag op je rivalen en de soldaten van de inquisitie en gebruik je bovennatuurlijke krachten om ze te slim af te zijn in deze third-person action shooter. Pak je wapens, voed je met krachtig bloed om sterker te worden, trotseer de zwaartekracht om plotseling toe te slaan, en wordt de heerser van de nacht!

Start Nu!

Koop een in aanmerking komende Intel® Core™ i5-processor met Intel® Arc™ 3 graphics.


 1. Ga naar softwareoffer.intel.com/gamingaccess
 2. Log in of maak een account aan. Let op: je hebt je telefoonnummer nodig om je account te verifiëren en toegang te krijgen.
 3. Zodra je account is geverifieerd, log je in en voer je voor 31 januari 2023 je Master Key in om je software te claimen.
 4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden van de aanbieding en vul de korte enquête in.
 5. Selecteer en claim de beschikbare softwareartikelen.