ESL Certified Gaming PCs

Aangeboden door PCSpecialist

Verbeter je spelervaring en speel als een pro met de officiële ESL-gecertificeerde gaming-pc's Uitgerust om je gameplay te verbeteren en je zinderende snelheden te leveren, geoptimaliseerd voor de nieuwste en beste e-sporttitels.

Vandaag de dag is e-sport de snelst groeiende sport. Waar iedere fan een stem heeft en elke speler de sensatie van een overwinning kan ervaren. ESL is is vastberaden om de grenzen te blijven verleggen, net als PCSpecialist.

Iedere ESL-gaming-pc is klaar voor e-sport, officieel gecertificeerd door ESL en gekoppeld aan de officiële ESL-huisstijl.

ESL Certified Pro

Esports PC

Versla, grijp en overheers je tegenstanders met de ESL-gecertificeerde PRO Esports-pc. Ontworpen om competitief te gamen met een hoge framerate en met de nieuwste Intel® Core™ i9-11900K -processor met acht kernen en een NVIDIA GeForce™ RTX 3080-videokaart.

van

£2,499.00 *

koop nu

* Prijs gegeven in GBP. De prijs kan in uw lokale regio verschillen, afhankelijk van de huidige omrekeningskoers. Klik door naar de kassa om de prijs in uw regio te bevestigen.

Getoonde afbeeldingen zijn alleen ter illustratie. Het werkelijke product kan variëren in uiterlijk.

ESL Certified Tournament

Esports PC

Mis geen moment in je streven om het beste op het gebied van competitief gamen te worden. De ESL-gecertificeerde TOURNAMENT Esports-pc biedt ongekende prestaties, ontworpen om jou de voorsprong te geven die je op je tegenstanders nodig hebt. Met de nieuwste Intel® Core™ i7-11700K-processor met acht kernen, in combinatie met de NVIDIA GeForce™ RTX 3070.

van

£1,949.00 *

koop nu

* Prijs gegeven in GBP. De prijs kan in uw lokale regio verschillen, afhankelijk van de huidige omrekeningskoers. Klik door naar de kassa om de prijs in uw regio te bevestigen.

Getoonde afbeeldingen zijn alleen ter illustratie. Het werkelijke product kan variëren in uiterlijk.

Kabelmanagement

Onze volledig getrainde en ervaren technici zullen ervoor zorgen dat de kabels in jouw gaming-pc volledig zijn weggewerkt en dat onnodige kabels waardoor jouw pc er netjes en strak uitziet.

Grondig getest

Na de installatie van het besturingssysteem en de drivers worden al onze pc's 24 uur lang op de proef gesteld tijdens een burn-in-test om de stabiliteit en prestaties te garanderen.

Garantie en technische ondersteuning

All onze pc's hebben 3 jaar standaardgarantie en er zijn upgrades beschikbaar.PCSpecialist heeft een volledig getraind team aan ondersteunend personeel dat klaarstaat om je de best mogelijke ondersteuning te bieden.

11e gen. Intel® Core-processoren

Ontworpen om te gamen

Intel borduurt voort op zijn 15-jarige geschiedenis en zet de toon als technologisch leider op het gebied van pc-gaming en e-sportervaringen – door technologie van wereldklasse te leveren die de grenzen van prestaties verlegt en daarnaast door ondersteuning te bieden aan een groeiend ecosysteem van belangrijke competities, merken en uitgevers.

Intel is de wereldwijde technologische partner van de Electronic Sports League (ESL), 's werelds grootste e-sportnetwerk en pionier op het gebied van competitief gamen. ESL is opgericht in 2000 en exploiteert spraakmakende, internationale competities en evenementen – die allemaal op Intel draaien.

NVIDIA GeForce RTX 30-serie videokaarten

Frames winnen games

GeForce RTX™ 30-serie videokaarten leveren de ultieme prestaties voor gamers en makers. Ze worden aangestuurd door Ampere – NVIDIA's RTX-architectuur van de tweede generatie – met nieuwe RT Cores, Tensor Cores en streaming multiprocessoren voor de meest realistische raytraced graphics en geavanceerde AI-functies.

Gaming PC's uitgerust met snellere grafische kaarten leveren hogere framesnelheden. Dankzij de hogere framesnelheden zie je de dingen eerder en heb je meer kans om je doelwit te raken. Dat is waarom spelers met betere grafische kaarten gemiddeld hogere Kill/Death (KD) verhoudingen hebben.

* Afbeelding enkel ter illustratie. De geconfigureerde grafische kaart kan verschillen in merk en uiterlijk.

MAAK DEEL UIT VAN DE
ESL E-SPORTERVARING

Jouw verhalen. Onovertroffen toewijding. De uren die je erin stopt.

ESL is onze community – wij willen dat jij meehelpt bij het bepalen van onze richting. Alles begint met de spelers. E-sport stelt atleten overal ter wereld in staat om samen te trainen en het tegen elkaar op te nemen. Veel van de beperkingen die het moeilijk maken om een loopbaan in de traditionele sportwereld na te streven, bestaan niet in onze wereld.

ESL gelooft in sterke amateur- en semi-professionele scènes die een opgang naar de professionele sport mogelijk maken. Neem het op tegen de meest professionele spelers ter wereld en gebruik deze kans om hen uit te dagen.