15.6" Defiance Series

Prestaties die het Spel Domineren

Nu kopen

Domineer de competitie, waar je ook bent, met de 10de generatie Intel® Core™-processoren, NVIDIA® GeForce® RTX SUPER™ MAX-Q-videokaarten en een verversingssnelheid van 144 Hz. Configureer jouw nieuwe 15" Defiance en begin met vertrouwen aan de campagnes van vandaag.

10de Generatie Intel® Core Processors

Prestatievermogen van Desktop-Kaliber met laptops aangedreven met 10de Gen Intel® Core™. Voltooi taken sneller en maak sneller verbinding met ongelooflijk snelle turbo boost technologie 3.0, versneld Intel® Optane™ Geheugen en hyper-threading. Beleef en deel de ultieme game-ervaring.

Maximaal...

 • 8

  Cores

 • 16

  Threads

 • 5.10Ghz

  Maximale turbofrequentie

Game Ready-beeldscherm

Mis geen enkel frame met het 15" Defiance FHD-display met een snelle verversingssnelheid van 144 Hz. In combinatie met de NVIDIA® GeForce® RTX-graphics ervaar je minder tearing van het beeld en maximaliseer je iedere in-game mogelijkheid vanaf iedere locatie.

 • 144hz

  Vernieuwingsfrequentie

 • 1920 x 1080

  Full HD

 • 15.6"

  Display

NVIDIA® GeForce® RTX

Aangestuurd door de NVIDIA® GeForce® RTX SUPER™- en Max-Q-videokaarten, ervaar je realistische rand-tot-rand gamingbeelden met de 15" Defiance.

Met keuze uit de NVIDIA® GeForce® RTX 2060-, RTX 2070- Max-Q- en RTX 2080 SUPER™ Max-Q-videokaarten, stel je een nieuwe gaminglaptop samen met ongelofelijk snelle en stille prestaties. Speel de populairste en meest uitdagende titels van vandaag met soepele gameplay zonder haperingen, of stream je favoriete films op hoge, bioscoopwaardige kwaliteit.

Verlichting en Multi-Gesture

Personaliseer je omgeving door gebruik te maken van een meerkleurig verlicht toetsenbord waarmee je iedere toetsaanslag verlicht. Met de geïntegreerde helderheidsniveau's en een spectrum aan kleuren waaruit je kunt kiezen, maak je jouw nieuwe Defiance gaminglaptop helemaal van jezelf.

Met snelle touchpadbediening en multi-gebarentechnologie geef je jouw productiviteit een boost door sneller te scrollen, in en uit te zoomen met gemak, en video's met één aanraking over te slaan. Dankzij verschillende aanraakbewegingen geef je jouw creativiteit onderweg een boost.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.