UPS

Theo1964

New member
Deze keer een laptop besteld en deze word weer niet op de dagen geleverd die UPS aangeeft zit al 2 dagen thuis te wachten omdat het pakket zou worden geleverd, zelfs nog UPS gebeld of ze zeker weten dat ze het vandaag zou leveren waarop ze ja zeggen en weer word het niet geleverd. Advies aan pcspecialist stop met UPS deze haalt jullie bedrijf naar beneden.
 

OnnSto

New member
UPS is week bezig om iedere x leveringen uit te stellen. Vervolgens is het pakket zg geleverd per gisteren per bevestiging, maar nergens te bekennen en niet aan mij afgeleverd. Idd haalt UPS jullie bedrijf naar beneden. Doe hier aub wat aan.
 

JumpmastahRon

New member
Mijn PC zou eerst gister, woensdag 24-1-2024 worden geleverd , later dus een bericht dat het vandaag zou worden voor 13:00. Volgens de eigen info van UPS is de zending ingeklaard en nog niet eens onderweg. Beetje jammer want de communicatie met PCSpecalist was prima !! Zoals eerdere klanten al stelden : UPS doet de reputatie van jullie bedrijf beslist geen goed . Zoals ook te lezen op de site van Trustpilot : https://nl.trustpilot.com/review/ups.nl . Misschien kiezen voor aan ander bedrijf , ik zou meer betalen voor een betrouwbare logistieke partner !!!
 
Last edited:
Top