AOC 24G2U 24" 144Hz

Formaat
24
Resolutie
1920 x 1080
Dynamische contrastverhouding (DCR/Dynamic Contrast Ratio)
Nog vast te stellen
Reactietijd
1 ms
Aansluitingen
DP
Kleur
Zwart (rode bekleding)
Speakers
HDCP-conform
IPS-paneel
Displaykabels
DP

De AOC 24G2U's 144 Hz verversingssnelheid, 1 ms MPRT en FreeSync Premium ondersteuning voorkomen stotteren en scheuren. Het 23,8" IPS-paneel met Full HD-resolutie levert kleuraccurate beelden.

MINIMALE AFLEIDING VAN DE RAND VOOR HET ULTIEME GEVECHTSSTATION
Verruim uw blik met een opstelling met meerdere monitoren. De smalle rand en het frameloze ontwerp zorgen voor een minimale afleiding van de rand voor het ultieme gevechtsstation.

144HZ VERVERSINGSSNELHEID
Rust uzelf uit met twee keer de framerate van andere monitoren en zeg vaarwel tegen stotterende beelden en wazige bewegingen. Met een verversingssnelheid van 144Hz wordt elk frame scherp en vloeiend achter elkaar weergegeven, zodat je je schoten nauwkeurig kunt afstellen en hoge snelheidsraces in al hun glorie kunt waarderen.

FREESYNC PREMIUM
Geniet van de beste beeldkwaliteit, zelfs in snelle games. De AMD FreeSync Premium Technologie zorgt ervoor dat de verversingsfrequenties van de GPU en de monitor gesynchroniseerd zijn, wat zorgt voor een vloeiende, traanvrije game-ervaring bij de hoogste prestaties. De AMD FreeSync Premium heeft een verversingssnelheid van minimaal 120Hz, waardoor onscherpte wordt verminderd en het beeld scherper wordt voor een levensechtere ervaring. De LFC-functie elimineert het risico van stotteren als de framerate onder de verversingssnelheid zakt.

RESPONSTIJD VAN 1 MS
Een pixelresponsietijd van 1 ms betekent snelheid zonder versmering voor een verbeterde ervaring. Snel bewegende actie en dramatische overgangen worden vloeiend weergegeven zonder de effecten van ghosting.

IPS-PANEEL
Het IPS-paneel zorgt voor een uitstekende kijkervaring met levensechte en toch briljante en nauwkeurige kleuren. Kleuren zien er consistent uit, vanuit welke hoek u ook naar het scherm kijkt

€199 incl. BTW