AOC Q32V4 31.5"

De Q32V4 heeft een zeer strak ontwerp en een plat 31,5-inch IPS-scherm met QHD-resolutie. Dit model biedt het volledige pakket met Adaptive Synch, 75Hz verversingssnelheid, Low Blue Light en Flicker-Free.

QHD-RESOLUTIE
Met een resolutie van 2560 x 1440 biedt Quad HD (QHD) een superieure beeldkwaliteit en scherpe beelden die de fijnste details onthullen. De breedbeeldverhouding van 16:9 biedt veel ruimte om te spreiden en te werken, en stelt u in staat om te genieten van games of films in hun oorspronkelijke formaat.

IPS-PANEEL
Het IPS-paneel zorgt voor een uitstekende kijkervaring met levensechte en toch briljante en nauwkeurige kleuren. Kleuren zien er consistent uit, vanuit welke hoek u ook naar het scherm kijkt.

VERNIEUWINGSSNELHEID VAN 75HZ
Neem de bovenhand! Met een vernieuwingsfrequentie van 75 Hz trekt het displaypaneel 75 frames per seconde. Een verversingssnelheid van 75 Hz is 25% sneller dan wat de meeste instapschermen bieden met 60 Hz, terwijl ze nog steeds betaalbaar zijn en gamers die extra frames leveren die ze nodig hebben om hun tegenstanders te verslaan.

€291 incl. BTW