CoolerMaster Hyper 212 , zwarte editie

De hyper 212X is voorzien van een PWM gestuurde ventilator en biedt een ongelooflijke 9 dBA geluidsniveau met een maximum van slechts 27,2 dBA. Exclusieve CDC ™ en X-Vent technologie, Trechtervormige aluminium lamellen en een reeks van geperforeerde kuiltjes maken een CPU-koeler die is geoptimaliseerd voor grote warmteafvoer. De universele beugel ontwerpen zorgen voor een gemakkelijke en zorgeloos installatie op elk platform.

- Exclusieve X-Vent Technology - Vents zijn geplaatst op een hoek van 45 graden rond elke heatpipe.

- Patent "V" vormige Array - Trechtervormige aluminium lamellen en een reeks van geperforeerde kuiltjes begeleiden de luchtstroom naar de heatpipes.

- Gepatenteerde CDC ™ Technology - 4 Continu Direct contact Heatpipes maken een gat-loze contactoppervlak.

- Geoptimaliseerd fin design - Aluminium Fin Array met tunneleffect lay-out zorgt voor micro wervels dat de luchtstroom te stimuleren en te verspreiden het rond de heatpipes.

Hyper 212X

Het nieuwste deel in de zeer populaire Hyper 212-serie, wordt de Cooler Master Hyper 212X op basis van dezelfde gepatenteerde CDC Quad heatpipe array van de 212 EVO, maar deze beschikt over diverse verbeteringen die de prestaties verbeteren en lawaai verminderen. Dankzij de gloednieuwe Smart Engine en POM lager, de 212X is ongelooflijk duurzaam en zal bijna een leven lang meegaan.

€35 incl. BTW