Deze pagina biedt algemene informatie over een bepaalde categorie. Druk op de knop Help voor informatie over specifieke producten () aan de rechterkant van de configurator.

Draagtas
Wanneer je accessoires voor een laptop bestelt in onze configurator, kun je kiezen voor een draagtas voor je laptop. We raden je aan een draagtas bij je laptop te bestellen, en wel om de volgende redenen:

  • Een draagtas beschermt je laptop tegen krassen, schokken en beschadigingen indien je laptop per ongeluk valt of er iets op wordt gelegd.
  • In een draagtas kun je allerlei randapparatuur en accessoires handig opbergen en meenemen, zoals de voedingskabel & adapter, een muis/toetsenbord, een bluetooth-dongle, enz.
  • Onze generieke draagtassen zijn eenvoudig van ontwerp, maar speciaal ontwikkeld voor de laptops die we maken. Ze passen dus perfect bij deze laptops, beter dan de meeste andere merken draagtas.

We bieden ook hoogwaardige en betrouwbare oplossingen aan, zoals de rugtas of aktentas van Logitech® waarmee het nog eenvoudiger wordt om je laptop mee te nemen.