Deze pagina biedt algemene informatie over een bepaalde categorie. Druk op de knop Help voor informatie over specifieke producten () aan de rechterkant van de configurator.

Staanders voor laptopkoeling
In onze laptop-configurator heb je de mogelijkheid een standaard toe te voegen aan je bestelling. Als je een laptopstandaard combineert met een extern toetsenbord en een muis, kun je een comfortabele werkplek creëren en, nog belangrijker, een gezondere werkhouding aannemen, omdat je niet voorover hoeft te buigen richting je scherm. Het scherm kan op schouderhoogte op een bureau worden geplaatst. De laptopstandaarden die wij momenteel aanbieden zijn van Logitech®.

Heb ik een laptopstandaard nodig?

Een laptopstandaard biedt uitkomst aan gebruikers die langdurig met een laptop willen werken aan een bureau. De standaard geeft je dezelfde vrijheid als een desktopcomputer als je de laptop combineert met een toetsenbord en een muis. Met een laptopstandaard kunnen bedrijven bovendien voldoen aan de huidige wetgeving op het gebied van gezondheid en veiligheid. Volgens deze richtlijnen ben je als werkgever verplicht het gebruik van ergonomische apparatuur te bevorderen.