Deze pagina biedt algemene informatie over een bepaalde categorie. Druk op de knop Help voor informatie over specifieke producten () aan de rechterkant van de configurator.

Garantie dode pixels
Alle laptopschermen die we aanbieden voldoen aan de normen ISO-9241-302, 303, 305, 307:2008 met betrekking tot pixelgebreken. Overeenkomstig deze ISO-normering zijn pixelgebreken echter toegestaan en kan noch de fabrikant noch leverancier aansprakelijk worden gesteld voor gebreken die vallen binnen deze ISO-norm.

Dode pixels kunnen veel frustratie opleveren, met name als je een dure laptop van topkwaliteit hebt aangeschaft. Om onze klanten te kunnen beschermen tegen mogelijke dode pixels, hebben we twee zeer redelijk geprijsde garantiepakketten samengesteld.

Heb je gekozen voor een dode pixelgarantie en meld je binnen de aangegeven tijdsperiode een dode pixel, dan halen we de laptop bij je op en vervangen het scherm gratis met een scherm zonder gebreken en dezelfde of betere specificaties. Het ophalen en opnieuw bezorgen van het beeldscherm kost je niets. Deze kosten zijn inbegrepen, net als de arbeidskosten. Je kunt gedurende de garantieperiode ongelimiteerd gebruikmaken van deze service.

De dode pixelgarantie vangt aan op de dag waarop je jouw bestelling ontvangt. Eventuele dode pixels moet je melden binnen de garantieperiode om aanspraak te kunnen maken op een vervangend scherm.

Gebarsten, beschadigde of gebroken schermen worden niet gedekt door de dode pixelgarantie, ongeacht de hoeveelheid dode pixels.

Deze garantie biedt geen dekking voor aangeschafte externe monitoren; alleen het scherm van de laptop zelf valt onder deze garantie.