Niet vereist

Producten bekijken

Ionico Series geïntegreerde batterij

Batterijduur

De batterijduur is afhankelijk van de gebruikte applicaties (d.w.z. geavanceerde graphics, gaming), het aantal keren dat iets wordt opgeslagen of opgehaald van het opslagstation, de hoeveelheid geheugen van de laptop, het aantal applicaties en het type applicatie dat wordt uitgevoerd. Hoe vaker je de laptop gebruikt, hoe korter de levensduur van de batterij.

Moet ik extra batterijen bestellen?

Ben je in het bezit van een smartphone, dan zul je bekend zijn met batterijverslechtering, die na verloop van tijd optreedt en afhankelijk is van het gebruik van het toestel. Hetzelfde geldt voor batterijen voor laptops. Dus je kunt overwegen om extra batterijen te bestellen om de levensduur van de batterij te verlengen.

Houd er rekening mee dat veel laptops geïntegreerde batterijen hebben, die niet makkelijk kunnen worden verwijderd. Daarom moet je bij het selecteren van extra batterijen in staat zijn om de batterijklep te kunnen openen. De oude batterij loskoppelen en de nieuwe batterij aansluiten. Vervolgens de klep terugplaatsen. Hiervoor heb je een schroevendraaier met een hele kleine kop nodig.

Als je je laptop overwegend in of rond het huis of kantoor gebruikt, dan heeft het bestellen van extra batterijen mogelijk geen prioriteit. Echter, als je je laptop vaak meeneemt, bijvoorbeeld tijdens zakenreizen, schoolreisjes, op vakantie, kamperen, enz. (en de laptop wordt geleverd met een vervangbare batterij), dan kun je met een reservebatterij je laptop blijven gebruiken na snel de batterij te hebben vervangen.

* Afbeeldingen zijn alleen ter illustratie.

Modeldetails

Aantal cellen
4
Batterijvermogen (Wh)
62
Lithium-ion
Uitneembare accu

2 x batterijpak Ionico-serie

Modeldetails

Aantal cellen
4
Batterijvermogen (Wh)
62
Lithium-ion
Uitneembare accu