Laptop gekocht bij Pcspecialiist

RudKos

New member
Laptop besteld en binnen de vooropgestelde tijd geleverd.
In het begin zijn al die mails die je krijgt over de voortgang wat verwarrend, na tel met pcspecialist de geruststelling gekregen dat het om automatische mails gaat en dat laptop binnen de voorziene tijd afgewerkt is, en dat was ook zo.
Van de laptop ben ik zeer tevreden, nog nooit zo een snelle opstart gezien en super kwaliteit.

Dan de levering, zoals verwacht heeft dit 6 werkdagen geduurd. Enkel was echt allemaal onduidelijk. Ik krijg een mail van Fedex dat het pakket is ontvangen en levertijd 2 dagen. Krijg dan nog een mail met datum en voor 18u levering.
Heel de dag zitten wachten en om iets na 18u nieuwe update dat het pakket onderweg is en geen leveringsdatum. Je kan de status telkens refreshen en je ziet dan dat je pakket van de een locatie naar de andere gaan maar telkens geen leveringsdatum gekend. Na dag 4 krijg ik een melding dat er problemen zijn met vrijgave. "de importeur moet nodige gegevens doorsturen". Na een paar uur bel ik naar contactcenter van Fedex en krijg de melding "we proberen je te bereiken maar hebben geen GSMnr of mailadres" wat op zich raar is want voor het verkrijgen van de status update moet je toch een mailadres opgeven. Nu moest ik zelf mijn bestelbon of factuur doormailen naar een bepaalde dienst zodat pakket kon worden vrijgegeven.
Dit onmiddellijk gedaan en weer wachten. Volgende dag rond 2u in de nacht kijk ik terug naar status en jawel het pakket is vrijgegeven en word afgeleverd tussen 8u en 18u. Joepie ....... jammer genoeg veranderd de status opnieuw naar geen afleveringsmoment gekend....tsssss.
Ik stuur nu een mail naar Fedex met de vraag wanneer wordt het pakket geleverd. Plots zelfde dag rond 11u jawel de levering is er. Ze bellen aan en ik zeg ik kom naar beneden, en toen ik beneden was, was leverancier al verdwenen en stond pakket gewoon voor de deur.
Geen handtekening geen controle kunnen doen.
Gelukkig is alles inorde en gelukkig voor pcspecialist ben ik niet van kwade wil, want wie gaat bewijzen dat ik pakket echt heb ontvangen. Dus bij deze alles goed ontvangen en werkt perfect. De koerierdienst Fedex shame on you!!!! Ohja nog geen antwoord op mijn mail naar Fedex.
 
Top