15.6" Vyper

Vermogen en stijl binnen handbereik


Neem een voorsprong op de concurrentie met de Vyper gaming-laptop van 15,6 inch, aangedreven door de nieuwste Intel® Core™-processoren van de 8e generatie en de nieuwste grafische kaarten uit de NVIDIA® GeForce 10 Series. De Vyper is uitgerust met een mechanisch toetsenbord met meerkleurige verlichting per toets, waardoor u uw laptop volledig kunt afstemmen op uw humeur en omgeving.

Nu configureren

Intel® Core™ Processoren

Prestaties van de 8e generatie


De Vyper van 15,6 inch heeft een verbluffende combinatie van Intel® Core™-processoren van de 8e generatie waarmee u uw dagelijkse taken kunt uitvoeren en kunt genieten van hoogwaardige gaming-capaciteiten.

Met de Vyper, die kan worden geconfigureerd met de i5-processor met vier kernen en i7-processor met zes kernen van de 8ste generatie van Intel, kunt u erop vertrouwen dat u door uw favoriete games heen zult vliegen!

NVIDIA® GeForce® Grafisch

Minimaal gewicht. Maximaal gamen.


Gaming is een manier van leven - een manier van leven die u niet aan uw bureau geketend mag houden.

De Vyper van 15,6 inch kan worden geconfigureerd met GeForce GTX 1050 Ti of GTX 1060 grafische kaarten van NVIDIA, waarbij een geavanceerd ontwerp wordt gecombineerd met fantastische prestaties.

Opslag voor topprestaties

Kortere laadtijden


Met het brede scala van opslagopties kunt u erop vertrouwen dat u uw gehele gaming-bibliotheek kunt installeren en met u mee kunt nemen. Bereik ongekende snelheden met M.2 SSD-opties waarmee overdrachtssnelheden van tot 3500 MB/s mogelijk zijn.

Configureerbare RAM


Stem het geheugen van de Vyper af op uw computerbehoeften met ondersteuning van maximaal 32 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hoge prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Nauwkeurig mechanisch toetsenbord

Gegarandeerd kortere reactietijden dan bij gewone toetsenborden


Zorg ervoor dat elke toetsaanslag wordt geregistreerd en uitgevoerd met het meerkleurige mechanische toetsenbord van de Vyper. U mag verwachten dat het toetsenbord 20-50 miljoen toetsklikken meegaat en met tot wel 8,7% minder kracht kan worden geactiveerd, zodat u sneller kunt handelen en meer kunt doen met één toetsaanslag.

Het mechanische toetsenbord van de Vyper heeft tevens N-key rollover, waardoor de laptop meerdere toetsaanslagen tegelijk kan registreren! Sla nooit meer een toetsaanslag over en handel vol vertrouwen als u in uw favoriete game in lastige situaties terechtkomt.

Volledige RGB-controle

Met RGB-verlichting per toets


Neem de controle over de verlichting volledig over met de Control Center-software. Met een lijst van opties om uit te kiezen, kunt u het toetsenbord naar hartenlust aanpassen. U kunt elke toets afzonderlijk wijzigen of een geheel kleurenspectrum op diverse effecten toepassen. Met de optie om profielen op te slaan, kunt u elke configuratie opslaan en afstemmen op uw stemming en omgeving.

Aansluitingen


 • 1. 2-in-1 kaartlezer (SD/MMC)
 • 2. 2 x USB 2.0
 • 3. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
 • 4. Microfoonuitgang van 3,5 mm
 • 5. 2 x USB 2.0
 • 6. DC-stroomingang
 • 7. HDMI-poort
 • 8. Gigabit-ethernetpoort
 • 9. 2 x USB 3.1
 • 10. 1 x USB 3.1 (Type C)
 • 11. Kensington-beveiligingssleuf

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.