15.6" Recoil Serie

De Ultieme Gaming-Laptop

Nu kopen

De 15,6-inch Recoil-serie gaming-laptop, met een scherm met extreem smalle randen met het oog op draagbaarheid en prestaties. Configureerbaar met de nieuwste 10e generatie Intel® Core™-processors en een selectie van NVIDIA® GeForce® RTX, RTX SUPER en Max-Q graphics

10de Generatie Intel® Core Processors

Desktopkaliber prestaties met 10e generatie Intel® Core™. Voltooi processen sneller en maak sneller verbinding met turbo boost technologie 3.0, versnelde Intel® Optane™ Memory en hyper-threading. Leef en deel de ultieme game-ervaring met behulp van 10e generatie Intel® Core™ processoren.

 • 8

  Cores

 • 16

  Threads

 • 5.10Ghz

  Maximale turbofrequentie

Supersnelle gamebeelden

Ga verder in je gameplay met een hoog vermogen van 240Hz verversingsfrequenties en opmerkelijk smalle schermranden. Domineer je vijanden vanaf het begin door middel van het grootste mogelijke scherm, waardoor het beeld minder scheurt voor extreem snelle, meeslepende game-ervaringen. Concentreer je op je entertainment en gameplay met de 15,6" Recoil Serie.

Maximaal...

 • 240hz

  Vernieuwingsfrequentie

 • 1920 x 1080

  Full HD

 • 15.6"

  Display

Nvidia® Geforce® RTX Grafisch

Aangedreven door NVIDIA Turing GPU Architecture voor real-time ray tracing prestaties, configureer je nieuwe 15,6" Recoil met NVIDIA® GeForce® RTX 2060, RTX 2070 SUPER of RTX 2080 Max-Q Graphics.

Ervaar edge-to-edge gamevisuals met ongelooflijk snelle, stille prestaties. Het is alles wat je wilt om zo goed mogelijk te gamen. En het is alleen beschikbaar op NVIDIA® GeForce® RTX-game-laptops.

Mechanisch RGB-toetsenbord

Zorg ervoor dat elke toetsaanslag wordt uitgevoerd met het meerkleurige mechanische RGB-toetsenbord van de Recoil Serie. Je kunt tot 20-50 miljoen toetsaanslagen verwachten qua duurzaamheid en tot 8,7% minder gewicht nodig om te bedienen, waardoor je sneller kunt handelen en sneller van de ene toetsaanslag naar de andere kunt. Verlicht je type-ervaring door middel van RGB voor gepersonaliseerd werken, creëren en gamen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.