GAMING-PC VAN DE MAAND

Beperkte aanbieding op onze Ryzen™ 7-aangedreven Fusion RX gaming-pc!

Januari 2019

Fusion RX

Speel op een hoger niveau met de Fusion RX gaming-pc: aangedreven door de AMD Ryzen™ 7-processor en AMD RADEON™ RX590, allemaal verpakt in de strakke en stijlvolle Corsair 275R Gaming-behuizing.

  • Corsair Carbide Series™ 275R Gaming-behuizing
  • Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming
  • AMD Ryzen™ 7 2700X CPU met acht cores
  • 16GB Corsair DDR4 RAM (2 x 8 GB)
  • 8GB AMD RADEON™ RX 590
  • 256GB ADATA SX6000 PCIe M.2 SSD
  • 2TB Seagate Barracuda HDD
  • Originele versie Windows 10

Nu:

€1.353

Was:

€1.511

Nu kopen
De prijzen zijn juist op het moment van productie. Aanbevolen verkoopprijzen kunnen variëren naar aanleiding van fluctuaties in de marktprijs van de onderdelen. De getoonde afbeeldingen dienen alleen ter illustratie. Het feitelijke product kan qua specificaties en esthetiek afwijken.

Powered by

Kabelmanagement

Onze volledig getrainde en ervaren technici zullen ervoor zorgen dat de kabels in jouw gaming-pc volledig zijn weggewerkt en dat onnodige kabels waardoor jouw pc er netjes en strak uitziet.

Grondig getest

Na de installatie van het besturingssysteem en de drivers worden al onze pc's 24 uur lang op de proef gesteld tijdens een burn-in-test om de stabiliteit en prestaties te garanderen.

Garantie en technische ondersteuning

All onze pc's hebben 3 jaar standaardgarantie en er zijn upgrades beschikbaar.PCSpecialist heeft een volledig getraind team aan ondersteunend personeel dat klaarstaat om je de best mogelijke ondersteuning te bieden.

Uitgelichte onderdelen

AMD Ryzen™ 7 2700X Processor

Game voorbij je verbeelding met de 2de generatie AMD Ryzen™-processor: de intelligente processor. Ervaar elitaire prestaties in spellen, tijdens contentcreatie, en tijdens intensief multitasken. Een prachtig gebalanceerd ontwerp voor serieuze pc-liefhebbers.

AMD RADEON™ RX 590

Maak kennis met de AMD Radeo™ RX 590-grafische kaart om de nieuwste spellen in 1080p en hoger te spelen en een verbeterd 12nm-tech-ontwerp. Deel je hoogtepunten met Radeon™ ReLive en geniet van gamen zonder haperingen indien gecombineerd met de Radeon FreeSync™-technologie.

1080p maximale instellingen*
PUBG
77 FPS
Fortnite
83 FPS
Shadow of the Tomb Raider
69 FPS
Monster Hunter World
63 FPS
Forza Horizon 4
90 FPS
Call of Duty Black Ops 4
125 FPS

Leg de lat hoger

Ontvang tot drie spellen GRATIS met de Fusion RX.

Weer plunderaars af, overleef een apocalyps of leer demonen een lesje met AMD Radeon™ RX 590-graphics. Ga naar de straten van Washington DC terwijl de wereld worstelt om te herstellen van een dodelijke virusuitbraak in Tom Clancy's The Division® 2 of maak een reis terug naar de angstaanjagende straten van Racoon City in de gloednieuwe versie van horror-klassieker Resident Evil™ 2. Speel als Dante, Nero of de mysterieuze V in Devil May Cry™ 5. Hack en sla je een weg door de tot nu toe gekste game van de serie. Krijg de ultieme game-ervaring en prestaties, alleen met Radeon™ RX-graphics. Verhoog het spel met Radeon™.

Meer informatie

X470 AORUS Ultra Gaming

GIGABYTE X470 AORUS gaming-moederborden gebaseerd op de AMD X470 chipset, ondersteunt 2de generatie AMD Ryzen™-processors.

Met AORUS-moederborden, is RGB Fusion zelfs nog beter met digitale leds.* RGB Fusion biedt gebruikers de optie om onboard RGB en externe RGBW / digitale led-lichtstrips te besturen voor hun pc.

Hydro Series™ H60-koeler

Het tweedegeneratieontwerp van de CORSAIR Hydro Series™ H60 vloeibare CPU-koelers biedt krachtige, stille vloeibare koeling. De opnieuw ontworpen ventilator en de radiator met een laag profiel helpen de H60 om uit te blinken in het snel opnemen van warmte van je CPU, terwijl deze er altijd stijlvol uitziet dankzij zijn witte led-verlichte pompkop.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.