15.6" Optimus PRO Serie

Krachtig gamen onderweg

Nu kopen

Configureer je nieuwe 15,6-inch Optimus PRO-serie laptop met 10e generatie Intel® Core™ Processors en NVIDIA® GeForce® RTX graphics voor krachtige game-ervaringen in elke omgeving.

10de Generatie Intel® Core Processors

Prestatievermogen van Desktop-Kaliber met laptops aangedreven met 10de Gen Intel® Core™. Voltooi taken sneller en maak sneller verbinding met ongelooflijk snelle turbo boost technologie 3.0, versneld Intel® Optane™ Geheugen en hyper-threading. Beleef en deel de ultieme game-ervaring.

 • 8

  Cores

 • 16

  Threads

 • 5.10Ghz

  Maximale turbofrequentie

Ongelooflijk dunne randen

Ervaar het grootst mogelijke scherm door het verkleinen van die randen en ervoor te zorgen dat je je concentreert op je entertainment en gameplay. In combinatie met vernieuwingsfrenquenties van 120 Hz biedt de 15,6-inch Optimus PRO-serie minder schermscheuren en ongelooflijk realistische beelden onderweg.

Maximaal...

 • 120hz

  Vernieuwingsfrequentie

 • 1920 x 1080

  Full HD

 • 15.6"

  Display

Nvidia® GeForce® rtx Grafisch

Aangedreven door NVIDIA® Turing GPU-architectuur voor real-time ray tracing-prestaties, geniet van je favoriete titels met de 15,6-inch Optimus PRO-series gaming-laptop.

Kies tussen NVIDIA® GeForce® GTX 1650 en RTX 2060 grafische kaarten om het gewenste draagbare systeem naar jouw eisen te configureren. Ga de uitdaging aan in de meest uitdagende, grafisch intensieve games of stream je favoriete films op hoge bioscoopkwaliteit.

Verlichting en snelle gebaren

Controleer je omgeving met het toetsenbord met meerkleurige achtergrondverlichting en het numerieke toetsenbord. Kies uit de vele kleurmogelijkheden in het bedieningspaneel en de aanpasbare helderheidsinstellingen die bij je stemming passen.

Profiteer van snelle touchpad-bediening met het ingebouwde Multi Gesture Touch Pad. Je kunt sneller scrollen, in- of uitzoomen en dingen overslaan met de beschikbare multitouch-bewegingen. Geef je creativiteit en productiviteit een boost terwijl je onderweg bent.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.