15.6" Octane V

De kracht van een desktop-pc


Ervaar met de Octane de ultieme 15,6-inch gaming laptop. Dankzij de 8ste generatie Intel® Core™-desktopprocessors en NVIDIA™ GeForce RTX-technologie, kan de Octane de desktopconcurrenten gemakkelijk bijhouden.

De Octane V, die in een agressief en stijlvol chassis zit en over een aanpasbaar meerkleurig led-toetsenbord beschikt, zal niet onopgemerkt blijven

Nu configureren

Intel® Core™ Processoren

Prestaties van de 8e generatie


Configureer uw nieuwe gaming-laptop uit een selectie van Intel® Core™ i5 & i7 CPU's om de kracht van de 8e generatie Intel® Core™ op uw concurrenten los te laten.

Ervaar desktopprestaties met desktoponderdelen. De Octane maakt het mogelijk om Intel desktopprocessors volledig te benutten in een compacte en mobiele vormgeving.

Wees voorbereid op fantastische en meeslepende ervaringen in games, VR en entertainment, waar het leven u ook brengt.

NVIDIA GEFORCE RTX

RTX. It's On !.


De 15,6-inch Octane kan geconfigureerd worden met de NVIDIA® GeForce® RTX 2060, RTX 2070 en RTX 2080 grafische kaarten, voor desktopwaardige gamingprestaties en realtime raytracing onderweg.

Ongelooflijk snelle, stille prestaties. Realtime Raytracing. En de mobiliteit van de dunste, lichtste ontwerpen ter wereld. Het is alles waar je naar op zoek bent om op je best te kunnen gamen. En dat alleen in de gamelaptops van GeForce RTX.

Potentieel voor overklokken

Haal het beste uit uw laptop


Neem de controle over het overklokproces over met de Control Center-software. Verhoog uw grafische prestaties met meer dan 10% met één enkele klik.*

Pas de Octane aan jouw behoeften aan en kies uit vier prestatiemogelijkheden: Stil, Energiebesparend, Performance en Entertainment.

*Gebaseerd op 3DMark 11-benchmarks van de Octane met GTX 1060 en GTX 1070 met een overclock-prestatieverhoging van respectievelijk 12,2 en 9,6%.

Breid uw opslag uit

Kortere laadtijden


Kom nooit meer zonder ruimte te zitten - breid uw capaciteit uit met 2 optionele harde schijven. Dankzij de M.2-sleuf kunt u supersnelle NVMe SSD's gebruiken om uw prestaties te verhogen met snelheden die wel 6 x hoger liggen dan bij een standaard SSD.

Veelkleurig toetsenbord met achtergrondverlichting

Maak het persoonlijk


Pas het toetsenbord aan uw persoonlijkheid aan. Dankzij het spectrum van beschikbare kleuren kunt u elke combinatie kiezen die past bij uw stemming. De Octane IV van 15,6 inch heeft programmeerbare macrotoetsen zodat u sneltoetsen kunt toewijzen voor het personaliseren van uw speelstijl.

Configureerbare RAM


Stem het geheugen van de Octane IV af op uw computerbehoeften met ondersteuning van tot wel 64 GB en de keuze uit snelheden van 2133 MHz en 2400 MHz.

Met DDR4-technologie - waarmee hogere prestaties, hogere DIMM-capaciteiten en verbeterde gegevensintegriteit worden geboden terwijl het energieverbruik laag wordt gehouden.

Krachtige prestaties voor gaming


NVIDIA G-SYNC geeft je meer van wat je wilt in een game-ervaring. Soepele immersie zonder haperingen. Baanbrekende technologie

Tackle ieder spel zonder haperingen, stotteren, flikkeringen of artefacten. G-SYNC matcht de refresh rate van het scherm dynamisch met de frame rate van de GPU. Nu beschikbaar om te configureren met een 4K-scherm, voor een super gedetailleerd beeld met hoge dichtheid, gecombineerd met IPS-technologie voor een scherp beeld met levensechte kleuren.

Dankzij de kracht van een desktopcomputer en de draagbaarheid van een laptop, kun je altijd en overal gamen. Gebruikmakend van Intel®'s 8ste generatie desktopprocessors, in combinatie met NVIDIA® RTX Series GPU's met raytracing-capaciteit, kan de Octane IV zelfs de meest krachtige desktopcomputers met gemak bijhouden.

Aansluitingen


 • 1. Lijningang van 3,5 mm
 • 2. Hoofdtelefooningang van 3,5 mm
 • 3. Hoofdtelefoonuitgang van 3,5 mm
 • 4. 2-in-1 audio-aansluitpunt (hoofdtelefoon / S/PDIF) van 3,5 mm
 • 5. USB 2.0
 • 6. USB 3.0
 • 7. Kensington-beveiligingssleuf
 • 8. RJ-45-ethernetpoort
 • 9. Thunderbolt™ 3 / USB 3.1 Gen 2 combipoort (Type C)
 • 10. USB 3.1 Gen 2 (Type C)
 • 11. 2 x USB 3.0 (1 x gevoed, AC/DC)
 • 12. 6-in-1 kaartlezer (MMC/RSMMC/SD/Mini SD/SDHC/SDXC)
 • 13. HDMI 1.4b-/2.0-uitgangspoort met HDCP
 • 14. 2 x MiniDisplayPort v1.3
 • 15. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.