NZXT H-serie

H500 en H200i

NZXTs visie voor moderne pc's

H500 and H200i

De hele H-serie toont de visie van NZXT voor moderne pc's en omvat de vormfactoren van miditower ATX tot Mini-ITX. Ze omvatten bouwvriendelijke functies zoals een royale luchtstroom, verwijderbare montagebeugels voor ventilatoren en radiatoren, een kabelbeheersysteem waarop patent is aangevraagd, een kenmerkende PSU-shroud en kabelbeheerbalk en een prachtig gehard glaspaneel.

Nu configureren

* Afbeelding is alleen ter illustratie. Getoonde onderdelen zijn mogelijk niet beschikbaar ter configuratie.

H500-kast

H500

Compacte miditower-kast met gehard glas

De H500 toont het kenmerkende kastontwerp van de NZXT H-serie. De elegante volledig stalen constructie omvat het iconische kabelbeheersysteem om het bouwen en upgraden van uw systeem te stroomlijnen. U kunt eenvoudig een krachtig systeem bouwen met veel opties voor opslag en koeling. De H500 heeft twee Aer F*-ventilatoren en een naadloos zijpaneel van gehard glas.

H200i-kast

H200i

CAM-aangedreven premium mini-itx-kast

De H200i toont de visie van NZXT voor het bouwen van moderne pc's. Deze premium mini-ITX-kast heeft een uniek CAM-aangedreven Smart Device dat RGB-verlichting en ventilatorprestaties digitaal aandrijft. U kunt moeiteloos RGB-verlichting en ventilatoren bedienen, terwijl de Adaptive Noise Reduction de akoestiek van uw constructie optimaliseert dankzij machinaal leren en ideale ventilatorinstellingen. Inclusief twee geïntegreerde Aer F-ventilatoren en een RGB-ledstrip om de esthetiek van uw constructie te verbeteren, zoals te zien is op het prachtige geharde glaspaneel van de H200i.

Mooi vakmanschap

De kasten uit de H-serie zijn verkrijgbaar in vier kleurencombinaties en de elegante volledig stalen constructie is in alle maten van de nieuwe H-serie inbegrepen. Het geharde glaspaneel, de kenmerkende PSU-shroud en de iconische kabelbalk om uw prachtige constructies te laten zien.

H-serie gehoekt

Gestroomlijnde koeling

We vereenvoudigden de waterkoeling: een beugel voor de voorste drop-in is ontworpen voor radiatoren tot 280 mm en een geïntegreerde reservoirbevestiging voor systemen met een aangepaste lus. Aer F 120 mm-ventilatoren zijn inbegrepen voor een optimale interne luchtstroom. Om de strakke looks van uw systeem te behouden, zijn front- en PSU-intakes volledig gefilterd.

H-serie zijkant

Smart Controls die er toe doen (i-versies)

Met functies van onze HUE+ en GRID+ V3 digitale controllers, biedt het CAM-aangedreven Smart Device moeiteloze controle over RGB-verlichting en ventilatoren met behulp van onze intuïtieve CAM-software. Kies uit vooraf gedefinieerde belichtings- en ventilatormodi of maak uw eigen modus dat perfect op uw systeem afgesteld is. De meegeleverde RGB-strips hebben individueel bestuurbare led's en u kunt maximaal twee extra strips toevoegen.

smart controls

Aanbevolen specificaties