nvidia 4070

GeForce RTX 4070

Meer dan snel

Bereid je voor op fantastisch gamen en ontwerpen met de NVIDIA® GeForce RTX™ 4070. Het is gebouwd met de ultra-efficiënte NVIDIA Ada Lovelace-architectuur. Ervaar snelle ray tracing, AI-versnelde performance met DLSS 3, nieuwe manieren om te ontwerpen en nog veel meer.

Nu configureren

* Getoonde afbeelding is alleen voor illustratieve doeleinden. Het geconfigureerde component kan verschillen in merk, uiterlijk en hardwarespecificaties

Aanbevolen specificaties

Zircon Elite

Zircon-Elite

Vanaf €1.950 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 7600
 • Windows 11 Home
 • ASUS® TUF GAMING X670E-PLUS WIFI
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 12 GB GEFORCE RTX 4070
 • 512 GB SOLIDIGM P41+ GEN 4 M.2

Quantum Nova

Quantum-Nova

Vanaf €2.300 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 7700X
 • Windows 11 Home
 • ASUS® ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz KIT
 • 16 GB GEFORCE RTX 4060 Ti
 • 2 TB SAMSUNG 980 PRO M.2

Cobalt Extreme

Cobalt-Extreme

Vanaf €3.510 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i9-14900
 • Windows 11 Home
 • ASUS® TUF GAMING Z790-PLUS WIFI
 • 64 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 16 GB GEFORCE RTX 4080 SUPER
 • 2 TB SAMSUNG 990 PRO M.2

Het ultieme platform voor gamers en makers

Aangedreven door GeForce RTX 40 Series en DLSS 3

nvidia 4070

Nieuwe streaming multiprocessoren

Tot wel 2x de prestaties en energie-efficiëntie

Vierde generatie Tensorkernen

Tot 4X prestaties met DLSS 3
vs. brute-force weergave

Derde generatie RT-kernen

Tot wel 2x de raytracing-prestaties

nvidia-chip

Baanbrekende GPU's

NVIDIA Ada Lovelace-architectuur

nvidia-immersive

Realistische en immersieve graphics

Specifieke raytracing-cores

nvidia-dlss3

AI-versnelde prestaties

NVIDIA DLSS 3

nvidia-reflex

Gamewinnende responsiviteit

NVIDIA Reflex platform met lage latency

nvidia-encode

Gemaakt voor livestreamen

NVIDIA Encoder

nvidia-broadcast

AI-ondersteunde stem en video

RTX videosuperresolutie en NVIDIA uitzendingen

nvidia-studio

Uw creativiteit in stroomversnelling

Nvidia Studio

nvidia-drivers

Prestaties en betrouwbaarheid

Game Ready en Studio Drivers

RAYTRACKING

Hyperrealistisch. Hypersnel.

De Ada-architectuur geeft de volle glorie aan raytracing, wat simuleert hoe licht zich in de echte wereld gedraagt. Met de kracht van de RTX 40-serie en derde generatie RT-kernen, kun je ongelofelijk gedetailleerde virtuele werelden ervaren als nooit tevoren.

rtx on

NVIDIA DLSS 3

De prestatievermenigvuldiger, ondersteund door AI.

DLSS is een revolutionaire doorbraak in AI-ondersteunde graphics, die een ongelofelijke boost in prestaties biedt. Aangedraven door de nieuwe, vierde generatie Tensor-kernen en Optical Flow Accelerator op GeForce RTX 40-series GPU's, maakt DLSS 3 gebruik van AI voor het creëren van extra frames van hoge kwaliteit.

rtx on
rtx on

NVIDIA Reflex

Overwinningen gemeten in milliseconden.

NVIDIA Reflex en GeForce RTX 40-serie GPU's bieden de laagste latency en de beste responsiviteit voor het ultieme competitieve voordeel. Reflex is gebouwd om systeemlatency te optimaliseren en te meten, en biedt snellere doelwitacquisitie, snellere reactietijden, en de beste richtprecisie voor competitieve games.

Topgereedschap voor creatieven.

nvidia-studio

NVIDIA Studio

Jouw ideeën, geaccelereerd door NVIDIA Studio.

Til je creatieve projecten naar een heel nieuw level met NVIDIA Studio. Aangedreven met nieuwe toepassingsgerichte hardware, biedt de RTX 40-serie ongeëvenaarde prestaties in 3d-rendering, video-editing en grafisch design. Ervaar functierijke RTX-acceleratie in de beste creatieve apps, NVIDIA Studio-drivers van wereldklasse ontworpen om maximale stabiliteit te bieden, en een reeks exclusieve tools die de kracht van RTX benutten voor een AI-ondersteunde creatieve workflow.

nvidia encoder

NVIDIA Encoder

De dreamstream.

Steel de show met ongelooflijke graphics en schokvrije livestreaming van hoge kwaliteit. Aangedreven door de 8e generatie NVIDIA Encoder (NVENC), luidt de GeForce RTX 40-serie een heel nieuw tijdperk van high-quality broadcasting in met nieuwe generatie ondersteuning van AV1-encoding, ontworpen voor meer efficiëntie dan H.264, voor glorieuze streams met hogere resoluties. Plus: met exclusieve optimalisatie in je favoriete livestreamapps kun je jouw publiek het beste bieden – iedere keer weer.

nvidia broadcast

NVIDIA Broadcast

Jouw AI-aangedreven thuisstudio.

De NVIDIA Broadcast-app verandert elke kamer in een thuisstudio en tilt je livestreams, voicechats en videoconferenties naar een hoger niveau met krachtige AI-effecten zoals ruisonderdrukking, virtuele achtergronden en meer.

nvidia omniverse

NVIDIA Omniverse

Verbind je creatieve werelden met een universum aan mogelijkheden

NVIDIA Omniverse™ is een samenwerkingsplatform voor 3D-design binnen de NVIDIA Studio-suite met tools voor makers. Gebouwd om workflow te versnellen en apps en middelen te verenigen om je ideeën tot leven te brengen — en snel ook.

nvidia canvas

NVIDIA Canvas

De app die AI in painting stopt.

Gebruik AI om simpele penseelstreken in realistische landschapsbeelden te veranderen. Creëer snel achtergronden, of versnel de verkenning van je concept zodat je meer tijd hebt voor het visualiseren van ideeën.

EXTRA KENMERKEN EN VOORDELEN

nvidia drivers

Stuurprogramma's die geschikt zijn voor gamen

GeForce Game Ready Drivers leveren de beste ervaring voor jouw favoriete games. Ze zijn nauwkeurig afgestemd in samenwerking met ontwikkelaars en uitgebreid getest op duizenden hardwareconfiguraties voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

geforce-experience

Geforce Experience

Leg video's, screenshots en live streams vast en deel ze met vrienden. Houd je drivers up-to-date en optimaliseer je game-instellingen. Met GeForce Experience kan het allemaal. Het is de essentiële aanvulling op je GeForce-grafische kaart.

nvidia gsyc

Nvidia G-Sync

Voor soepele, schokvrije gameplay met hoge refreshrates, plus HDR en meer. Dit is het ultieme gaming-display en de go-to-apparatuur voor enthousiaste gamers.

nvidia ansel

Nvidia Ansel

Verander je screenshots in kunst met deze krachtige in-game fotomodus waarmee je foto's in 360 graden, HDR of geweldige resolutie kunt maken

nvidia virual reality

VIRTUAL REALITY

De best presterende graphics leveren de meest vloeiende, meest meeslepende VR-ervaringen.

nvidia Resizable bar

Verstelbare balk

Resizable BAR is een geavanceerde PCI Express-functie die ervoor zorgt dat de processor toegang heeft tot de volledige framebuffer van de videokaart, wat de prestaties in veel games verbetert.

nvidia pegi

© 2022 NVIDIA Corporation. NVIDIA, het NVIDIA-logo, GeForce, GeForce Experience, GeForce RTX en G-SYNC zijn geregistreerde handelsmerken en/of handelsmerken van NVIDIA Corporation in de Verenigde Staten en andere landen. Alle andere handelsmerken en auteursrechten zijn het eigendom van hun respectievelijke eigenaars.