GeForce® GTX Battlebox

Bereid u voor. Vecht verder.


De GeForce® GTX Battlebox is een krachtig gaming-platform dat alles biedt wat u nodig hebt voor de ultieme gaming-ervaring. Het extreme vermogen van de beste grafische kaarten ter wereld. De allernieuwste krachtige hardware van toonaangevende systeemfabrikanten. En een geschiedenis waarin elke game wordt gedomineerd.

Geforce GTX is het favoriete gaming-platform voor complexity.

Rory "Dephh" Jackson
Star Player van Complexity

battlebox ultimate

Trek ten strijde met de ultieme GeForce.


Bereid u voor op de strijd met de ultieme gaming-machine, of u nu een ervaren digitale scherpschutter bent of een professionele beoefenaar van eSports. Battlebox Ultimate combineert de extreme kracht van een grafische kaart van GeForce GTX met de allernieuwste hoogwaardige hardware voor een ongelooflijke ervaring, elke keer weer. Bereid u voor. Speel als een professional.

BATTLEBOX ULTIMATE
BATTLEBOX ULTIMATE - LIMITED EDITION

battlebox essential

pc-gaming op zijn best.


Betreed de arena met de Battlebox Essential, een perfect afgestemd platform dat is geoptimaliseerd voor gaming. Het aanbevolen platform voor de beste games van nu zoals Overwatch en League of Legends levert 1080p bij 60 frames per seconde, levensechte ervaringen met DirectX 12, grafische kaarten van de volgende generatie van GeForce GTX en geavanceerde gaming-hardware. Een geheel nieuwe manier om uw game naar het volgende niveau te tillen.

BATTLEBOX ESSENTIAL

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.