Intel® Xeon® Scalable Processoren

Buitengewone prestaties. Ongeëvenaarde flexibiliteit.

Nu configureren

Intel® Xeon® Scalable Processoren

Maak kennis met de 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processoren: een gebalanceerde architectuur met ingebouwde AI-versnelling en geavanceerde beveiligingsmogelijkheden, waarmee u uw werklasten veilig neer kunt zetten op de plek waar ze het best presteren – van edge naar cloud.

De 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processor profiteert van decennia aan innovatie voor de meest gebruikelijke werklastvereisten, ondersteund door nauwe samenwerking en diepgaande integratie met 's werelds leidende software- en oplossingsproviders. 3e generatie Intel® Xeon® schaalbare processoren zijn geoptimaliseerd voor veel soorten werklast en prestatieniveaus, allemaal met de consistente, open Intel-architectuur die u kent en vertrouwt.

Datacentrumapplicaties

Terwijl krachtige nieuwe technologieën het bedrijfsleven transformeren, kan Intels enorme oplossingenportefeuille organisaties helpen om deze grensverleggende innovaties in hun voordeel te laten werken.

Cloudcomputing

Meer dan ooit hebben organisaties vandaag de dag remote access nodig, voor computing, opslag en netwerkresources. Intel® Data Center Cloud Solutions zijn ontworpen om betrouwbare, schaalbare en werklast-geoptimaliseerde prestaties te leveren.

Artificiële intelligentie

Terwijl AI meer essentieel wordt voor het bedienen van klanten, blijft het een uitdaging de infrastructuur in te zetten die nodig is voor de ondersteuning van AI. Intel maakt het implementatieproces snel en eenvoudig.

High performance computing

Intel® solutions vormen het hart van een aantal van 's werelds meest krachtige supercomputers. Bereid u voor op het tackelen van de meest complexe werklasten en de uitdagingen van morgen met een krachtig computingplatform, mogelijk gemaakt door Intel.

Advanced analytics

Advanced analytics zijn een essentieel gereedschap geworden voor bedrijven die data gebruiken om werkzaamheden te stroomlijnen en de klantervaring te verbeteren. Intel biedt een stevige basis voor analytics in iedere organisatie.

Creëer echte waarde met Intel edgetechnologie en -oplossingen

We hebben jaren gewijd aan het oplossen van complexe problemen in het afstellen van de kloven tussen operationele IT-processen en het valideren van edgesoftware, en aan het samenwerken met onze partners om honderden marktklare pakketten aan onze klanten te kunnen leveren. Dit alles wordt ondersteund door een betrouwbaar, volwassen development-ecosysteem. U kunt ervan op aan wanneer het telt. Webwinkels, zendmasten, fabrieksvloeren – welke edge u ook maar nodig heeft: Intel maakt uw edge mogelijk.