Intel® Arc evenwichtige configuraties

Maximale waarde, geoptimaliseerde prestaties

De geest van de 'gaming sweet spot' is springlevend. De grafische kaarten van Intel Arc en de processors van Intel® Core™ vormen de perfecte combinatie voor gamers die de nieuwste technologie en ervaringen wensen zonder veel geld uit te geven!

Aanbiedingen bekijken
Intel Arc Deals

Prestatiegerichte waarde

We hebben meer dan 10.000 datapunten verzameld om de beste combinaties van Intel Core-processors en Intel Arc-grafische kaarten aan te bevelen.

Intel Arc Chart

De beste Intel-CPU's voor je Arc-GPU

Koppel je Intel Arc A380 GPU met een Intel Core i3 of i5, en je A750 en A770 GPU met Intel Core i5 en i7 processors voor de meest uitgebalanceerde en optimale game-ervaring!<

Intel Arc video

Ons werk tonen

Dat zijn heel wat gegenereerde data en veel gegevens om samen te vatten in één enkele grafiek. Als je net als wij bent en de details en technische diepgang wilt begrijpen van hoe we tot de aanbevelingen van deze CPU's en GPU's zijn gekomen, bekijk dan deze video tussen TAP en Ryan die alles zal verduidelijken!

Meer informatie
Intel 13th gen

Intel® Core™-processoren

Upgraden of een nieuw systeem configureren op basis van Intel Core-processors van de 12de of 13de generatie betekent dat je geweldige prestaties mag verwachten. De hybride architectuur van Intel* geeft je gameplay een boost met Intel® Thread Director, waardoor je je potentieel de vrije loop laat met behulp van prestatie-cores en efficiëntie-cores. Of je nu aan het gamen of aan het multitasken bent of iets ongelooflijks wilt creëren, processors van Intel Core bieden je het vermogen om het tot een goed einde te brengen.

Meer informatie

*Intel-technologieën vereisen mogelijk ingeschakelde hardware, software of serviceactivering. Geen enkel product kan 100% betrouwbaar zijn. Je uitgaven en resultaten kunnen variëren. © Intel Corporation

Intel® Arc™ A7 grafische kaart

Hoogwaardig gamen en geavanceerde contentcreatie

Geef je game-instellingen een boost en geniet van vloeiend, hoogwaardig gamen.

Dompel jezelf onder in realistische in-game-omgevingen met DirectX* 12 Ultimate, versneld door raytracing-hardware en Intel® Xe Super Sampling (XeSS).

Onbeperkt creëren, van beeldbewerking tot 8K-videoverwerking en 3D-rendering, allemaal versneld door Intel® Xe Matrix Extensions (Intel® XMX) AI-engines.

Bespaar op bandbreedte met speciale hardware voor AV1-videocodering.

Uitzenden en streamen vanaf elke locatie met geavanceerde streamingtechnologieën.

Meer informatie
ARC gpu

Geweldig wordt steeds beter

Constante updates voegen waarde toe aan de grafische kaarten van Intel Arc

Geen game wordt vergeten. Als je nu een grafische kaart van Intel Arc aanschaft, krijg je de beschikking over een platform dat voortdurend aandacht besteedt aan prestatieverbeteringen en een toewijding toont om ervoor te zorgen dat je altijd de best mogelijke ervaring hebt met nieuwe titels met onze Game On Drivers.

Meer informatie
Arc great drivers

Kennisgevingen en disclaimers

Prestaties variëren naargelang gebruik, configuratie en andere factoren. Meer informatie op intel.com/PerformanceIndex. Je resultaten kunnen variëren. Intel-technologieën vereisen mogelijk ingeschakelde hardware, software of serviceactivering. Geen enkel product of component kan 100% betrouwbaar zijn. © Intel Corporation. Intel, het Intel-logo en andere merktekens van Intel zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen. Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als eigendom van anderen.