Supercharge your gaming.

Ontvang drie games en meer bij aankoop van een in aanmerking komend apparaat aangedreven door een Intel® Core™ i7- of i9-processor en met een Intel® Arc™ 5- of 7-videokaart.

Nu configureren

Verzilver de aanbieding vóór 31 januari 2023.

Aanbevolen specificaties

Arc Master

Arc-Master

Vanaf €2.170 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • ASUS® ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI
 • 32 GB Corsair VENGEANCE 4800MHz
 • 16 GB INTEL ARC A770

Arc Extreme

Arc-Extreme

Vanaf €2.370 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i7-12700K
 • ASUS® ROG STRIX Z690-F GAMING WIFI
 • 32 GB Corsair DOMINATOR PLATINUM 5600 MHz
 • 16 GB INTEL ARC A770

Arc Goliath

Arc-Goliath

Vanaf €2.920 incl. btw en bezorging.

 • Intel® Core™ i9-12900K
 • ASUS® ROG MAXIMUS Z690 HERO WIFI
 • 64 GB Corsair DOMINATOR RGB 5200 MHz
 • 16 GB INTEL ARC A770

Volledige download

Call of Duty®: Modern Warfare® II plaatst spelers in een weergaloos wereldwijd conflict met de terugkeer van de iconische Operators van Task Force 141.

Infinity Ward biedt de fans de allerbeste gameplay, met een volledig nieuwe wapenbesturing, een geavanceerd AI-systeem, een nieuwe Gunsmith en een reeks andere gameplay- en grafische innovaties die de serie naar nieuwe hoogten tillen.

Volledige download

Gotham Knights is een open-wereld actie-RPG die zich afspeelt in de meest dynamische en interactieve Gotham City tot nu toe. Patrouilleer in de vijf verschillende stadsdelen van Gotham, alleen of in co-op, en spring in de nek van de criminele activiteiten, waar ze ook plaatsvinden.

Je erfenis begint nu. Ontdek jezelf als de Knight.

Volledige download

Ghostbusters: Spirits Unleashed is een leuk multiplayerspel dat perfect is voor alle vaardigheidsniveaus. Vier Ghostbusters met protonpacks proberen een spook te vangen op unieke locaties in asymmetrische multiplayergevechten (zowel online als offline). Naarmate spelers verder komen, ontgrendelen ze cosmetische items en upgrades voor zowel de Ghostbusters als de spoken om hun gameplay-ervaring te ontwikkelen. Door de look en feel beleven fans een meeslepende ervaring in het universum, waardoor ze hun Ghostbusting-fantasieën kunnen uitleven. Of je nu jaagt of rondspookt, het spel is eenvoudig te leren en leuk om onder de knie te krijgen!

In-game inhoud

Bloodhunt is een spannend free-to-play battle royale spel dat zich afspeelt in Praag, waar een meedogenloze oorlog woedt tussen verschillende vampierclans. Jaag op je rivalen en de soldaten van de inquisitie en gebruik je bovennatuurlijke krachten om ze te slim af te zijn in deze third-person action shooter. Pak je wapens, voed je met krachtig bloed om sterker te worden, trotseer de zwaartekracht om plotseling toe te slaan, en wordt de heerser van de nacht!

Kies drie van de vijf creatieve titels:

Abonnement van één jaar

Knippen, verfijnen, visuele effecten toevoegen en delen – PowerDirector 365 biedt videobewerkingstools van studiokwaliteit met een intuïtieve workflow.

Volledige download

Adembenemend scherpe afdrukken. Bijsnijden met hoge resolutie in postproductie. iPhone-foto's die eruit zien alsof ze door een DSLR zijn gemaakt.

Het maakt niet uit waarom je je foto's uitvergroot, je wilt altijd de best mogelijke kwaliteit als resultaat. Gigapixel AI is momenteel het enige beschikbare product om foto's uit te vergroten dat daadwerkelijk details kan toevoegen aan je opgeschaalde foto.

Abonnement van drie maanden

XSplit stelt mensen en bedrijven in staat om met elkaar in contact te komen, content te creëren en ideeën te delen.

Produceer virtuele evenementen, creëer live gestreamde content en meer met XSplit Broadcaster. Haal de beste in zijn klasse, door AI-aangedreven, virtuele achtergrondverwijdering, -vervaging en -vervanging in huis met XSplit VCam.

Abonnement van drie maanden

Abonnement van zes maanden

Video Pro X zorgt voor een revolutie op het gebied van videobewerking en levert een indrukwekkend scala aan professionele tools die gebruikmaken van de allernieuwste technologie. Je ontvangt alles wat je nodig hebt om sneller en gemakkelijker een voltooide film te creëren dan met elke andere videobewerkingssoftware.

Start Nu!

Koop een in aanmerking komende Intel® Core™ i7- of i9-processor met een Intel® Arc™ 5- of 7-videokaart.


 1. Ga naar softwareoffer.intel.com/gamingaccess
 2. Log in of maak een account aan. Let op: je hebt je telefoonnummer nodig om je account te verifiëren en toegang te krijgen.
 3. Zodra je account is geverifieerd, log je in en voer je voor 31 januari 2023 je Master Key in om je software te claimen.
 4. Ga akkoord met de algemene voorwaarden van de aanbieding en vul de korte enquête in.
 5. Selecteer en claim de beschikbare softwareartikelen.