UNLOCKED 9de generatie INTEL® Core™ i9-9900KS Special Edition-processor

's Werelds beste gamingprocessor, nu nog beter.1

Deze release van de speciale editie is de beste gamingprocessor onder de 9de generatie desktopprocessoren, gebouwd voor ultieme gamers die de beste prestaties verlangen en extra rekenkracht willen ontketenen met extra ruimte om over te klokken.

Nu configureren

ALL-CORE.

HARDCORE.

GET THE BEST NOW

Elite-prestaties

Unlocked 9de generatie Intel® Core™
i9-9900KS Special Edition-processor

Snellere rekenkracht Geen zorgen.

De Unlocked 9de generatie Intel® Core™ i9-9900KS Special Edition-processor is de beste desktopprocessor voor gaming van Intel® 1, met tot wel 5,0 GHz all-core turbo, rechtstreeks vanuit de verpakking. Unlocked en overklokbare2 processoren kunnen op hogere piekfrequenties opereren, waardoor je in staat bent je prestaties tot voorbij de grenzen van de fabriekswaarden te pushen.

Beter nog, met behulp van Intel® Performance Maximizer kun je je rekenkracht automatisch verhogen en een voorsprong op de concurrentie nemen. Het werkt door het prestatie-DNA van je pc te analyseren en op maat gesneden instellingen te programmeren voor extra hoofdruimte en op maat gekalibreerde opties om te overklokken.

En met het aanvullende Intel® Performance Tuning Protection Plan is je processor verzekerd, mocht deze het begeven door het overklokken, waardoor je jouw systeem zonder zorgen kunt finetunen en je grenzen kunt verleggen.

ERVAAR EEN CONCURRENTIEVOORDEEL

MET OVERKLOKKEN

MINIMALISEER LAADTIJDEN MET INTEL®

OPTANE™ MEMORY

1 Intel® Core™ i9-9900KS is een speciale editie van de Intel® Core™ i9-9900K, met nog betere prestaties. In prestatietests gebruikte software en workloads kunnen geoptimaliseerd zijn voor prestaties op alleen microprocessoren van Intel. Prestatietests, zoals SYSmark en MobileMark, worden gemeten door specifieke computersystemen, componenten, software, operaties en functies. Door veranderingen aan deze factoren kunnen de resultaten afwijken. U kunt het beste andere informatie en prestatietests raadplegen om u te helpen bij het volledig evalueren van uw mogelijke aankopen, inclusief de prestatie van dat product in combinatie met andere producten. Ga voor meer informatie naar www.intel.com/benchmarks. Zoals gemeten door prestaties in benchmark-modus in het spel (score en/of frames per seconde) indien beschikbaar, of frames per seconde wanneer benchmark-modus niet beschikbaar is. Vergeleken processors voor PC-gaming: 9e generatie Intel® Core™ i9-9900KS, 9de generatie Intel® Core™ i9-9900K, Intel® Core™ i9-9980XE Extreme Edition, Intel® Core™ i9-9960X X-serie en Intel® Core™ i9-9940X X-serie; en AMD Ryzen™ 9 3900X, AMD Ryzen™ 7 3800X, AMD Ryzen™ 7 3700X, AMD Ryzen™ 5 3600X en AMD Ryzen™ 7 2700X. Prijzen van vergeleken producten kunnen afwijken. Configuraties: Grafische kaart: Nvidia GeForce RTX 2080 TI, Geheugen: 2x8GB DDR4 of 4x4GB DDR4 (2666, 2933 of 3200 per hoogste snelheid van de overeenkomende processor), Opslag: Intel Optane SSD 900P, OS Windows 10 Pro 1903 v175 19H1 (RS6). Resultaten: 9e generatie Intel® Core ™ i9-9900KS scoorde beter op de meerderheid van de 20+ geteste games. 2 Het aanpassen van de kloksnelheid of spanning kan de levensduur van de processor en andere systeemcomponenten beschadigen of verkorten en kan de stabiliteit en prestaties van het systeem verminderen Productgaranties zijn mogelijk niet van toepassing als de processor buiten de grenzen van de specificaties gebruikt wordt. Informeer voor aanvullende details bij de fabrikant van het systeem en/of de componenten. De functies en voordelen van Intel-technologieën zijn afhankelijk van de systeemconfiguratie en vereisen mogelijk de activatie van hardware, software of services. Prestaties variëren afhankelijk van de systeemconfiguratie. Geen enkel product of component kan absoluut veilig zijn. Neem contact op met uw systeemfabrikant of verkoper of lees meer op intel.com. *Andere namen ofmerken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen. © Intel Corporation. Intel, het Intel-logo, Intel Core en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation in de VS en/of andere landen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.