Hervorm je workflow

Het Intel® Core™ X-serie processorplatform is het ultieme pc-platform voor de ontwikkelaar. Met ontgrendelde processors verlegt het nieuwe Intel® Core™ X-serie processorplatform de grenzen en is het op maat gemaakt voor de geavanceerde workflows van ontwikkelaars, die variëren van foto- en videobewerking, visuele effecten, motion graphics, game-ontwikkeling tot 3D-animatie.

Configureer vandaag nog een PCSpecialist systeem, aangedreven door een processor uit de Intel® Core™ X-serie en verander je workflow!

Nu configureren

Maak kennis met Justin 'Coro' Kaufman, oprichter en art director van Massive Black*. Als één van de meest gevraagde kunstenaars in de gamingindustrie, vertrouwt Coro op de Intel® Core™ i9 Extreme Edition-processor om zijn hoogwaardige illustraties tot leven te brengen. Bekijk het verhaal van Coro om te zien hoe de processors van de Intel® Core™ X-serie zijn creatieve proces hebben hervormd.

Werk harder en doordachter

Hoeveel tijd besteed je aan het renderen van 3D-afbeeldingen? Verander je animatieworkflow met een Intel® Core™ i9 Extreme Edition-processor en ervaar een aanzienlijke prestatieverbetering wanneer je werkt aan 3D-modellering en animatietoepassingen. Zelfs bij zware rekenkundige belasting zoals motion graphics en grootschalige digitale illustraties, hoef je geen concessies te doen aan kwaliteit of efficiëntie.

Maak gebruik van creatieve kracht

Benut de 44 PCI express lanes in de Intel® Core™ X-series processoren om volledig te profiteren van je hardware, zoals videokaarten en USB 2-apparaten. Kies een processor die aan je behoeften voldoet, met een aantal kernen variërend van 6 tot 18, waardoor je creatieve productiviteit nog verder wordt verbeterd. Meer lanes en meer kernen zorgen ervoor dat meer gegevens sneller kunnen worden verwerkt.

Verbeterd reactievermogen

De processors van de Intel® Core™ X-serie zijn klaar om Intel® Optane™-technologie te ondersteunen, voor betere app-reactietijden en systeemversnelling. De Intel® Optane™ SSD 905P is geoptimaliseerd voor je werkstation en bied je een eersteklas opslagervaring, een hoge duurzaamheid en stelt je in staat om vol vertrouwen te ontwikkelen, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden.

Beste op gebied van duurzaamheid, zoals weergegeven in Tom's Hardware bij een vergelijking van de beste SSD's op de markt, op 19 januari 2018. Zie hier https://www.tomshardware.com/reviews/best-ssds,3891.html

© Intel Corporation 2018. Alle rechten voorbehouden. Intel, het Intel-logo, Intel Core en Intel Optane zijn handelsmerken van Intel Corporation of haar dochterondernemingen in de VS en / of andere landen. *Andere namen en merken kunnen worden geclaimd als het eigendom van anderen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.