14.1” Gemini II

Productief en stijlvol


We presenteren de Gemini van 14 inch, een laptop op instapniveau waarbij productiviteit en draagbaarheid voorop staan. Deze laptop, voorzien van Intel® Celeron®-processoren, is ideaal voor uw alledaagse computer-behoeften.

Nu configureren

Intel® Celeron®-processoren

Prestaties die waarde toevoegen

U kunt nu genieten van de ervaring waar u naar op zoek was in een notebook op instapniveau, met de beveiligings- en connectiviteitsopties die u nodig hebt om optimaal beschermd te zijn. De Intel® Celeron®-processoren leveren in combinatie met het platform en besturingssysteem van uw voorkeur langer betere prestaties, onder meer als het om graphics gaat. En dat allemaal voor een prijs die is afgestemd op mensen die hun computer af en toe gebruiken maar dan toch een uitstekende ervaring verwachten.

Geweldig scherm

Full HD IPS 1920 X 1080

Met een Full HD 1920 x 1080 IPS-paneel kunt u consequente en accurate kleuren verwachten vanuit elke gezichtshoek. In tegenstelling tot standaardpanelen lichten deze IPS-panelen niet op en vertonen ze ook geen vervormde beeldsporen als ze worden aangeraakt.

IPS-panelen kunnen snelle signalen verwerken zonder gegevensverlies, dankzij het gebruik van koperdraden met een lage weerstand. Ze leveren scherpe beelden en een stabiele reactietijd op.

Slank en robuust

Een zilverkleurig aluminium chassis, slechts 14 mm dik!

De Gemini beschikt over een robuust en slank chassis van aluminium, dat ervoor zorgt dat de laptop, ondanks de geringe afmetingen, een minimalistische afwerking en professioneel uiterlijk heeft en duurzaam is. De Gemini is slechts 14 mm dik en weegt niet meer dan 1,3 kg en is daarom uitermate geschikt om iedere dag mee te nemen, voor productiviteit in een handomdraai, waar u ook bent.

Aansluitingen

  • 1. Micro HDMI1.4a-poort
  • 2. USB 3.0-poort
  • 3. Micro SD-kaartsleuf
  • 4. Aansluiting hoofdtelefoon uit/ MIC-in
  • 5. DC-stroomingang

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.