14"Fusion

Stijlvol, krachtig en lichtgewicht

Nu kopen

Uiterst draagbare uitvoering

10de Generatie Intel® Core Processors

De kern van de Fusion IV is een quad-core 10e generatie Intel® processor, die ongelooflijke prestaties levert in alle omgevingen en applicaties. In combinatie met snel geheugen en Intel® NVMe SSD's, kunt u één van de snelste en meest responsieve laptops in dit segment configureren.

Nvidia GeForce Graphics

De NVIDIA GeForce MX250 grafische kaart is gebaseerd op de Pascal-architectuur en levert echt baanbrekende prestaties, innovatieve technologieën en een superieure energie-efficiëntie. Met een hele reeks andere functies zoals GeForce® Experience™, DirectX 12®, NVIDIA GPU Boost™ 3.0 en NVIDIA CUDA®-technologie, is de Fusion 14" IV de perfecte laptop voor professionals, gamers en ontwikkelaars.

Krachtig, licht en dun

Ontworpen om u de hulpmiddelen te geven om uw creatieve kracht overal en altijd te ontwikkelen. Het chassis, gemaakt van een geheel nieuwe magnesiumlegering, verlegt de grenzen van wat u kunt verwachten van een krachtige laptop. De 14'' Fusion IV is slechts 16,8 mm dik en weegt maar 1,05 kg, doch levert toch ongeëvenaarde prestaties.

16.8mm

Dun

1.05kg

Gewicht

Design van magnesiumlegering

Met een ongeveer 30 % lager gewicht in vergelijking met aluminium, is de 14'' Fusion IV met magnesiumlegering ontworpen voor gebruik onder alle omstandigheden. Door een betere sterkte-gewichtsverhouding in vergelijking met aluminium, kunt u genieten van een verhoogde duurzaamheid en draagbaarheid, zowel in de stad als thuis. Het slanke, compacte magnesiumontwerp zorgt ervoor dat u overal naartoe kunt zonder de noodzaak van een grote bagageruimte.

Spectaculaire beelden

Geniet van de rand-tot-rand-schermtechnologie en haal het maximale uit uw scherm dankzij de superdunne schermranden. Deze superdunne en compacte laptop biedt een meeslepende ervaring, of je nu werkt, ontwikkelt of deelt. Koop uw 14'' Fusion IV laptop en geniet van indrukwekkende grafische beelden terwijl u onderweg bent.

60Hz

Vernieuwingsfrequentie

Full HD

Grafisch

72%

NTSC

Wifi 6

#klyl2hetgj#

USB Type C 3.1

#3wk7sweigg#

#ae5orhylt2#

#6haufhkab4#

Toetsenbord met achtergrondverlichting

De Fusion IV beschikt over een toetsenbord met achtergrondverlichting, waardoor uw zicht in elke omgeving wordt verbeterd. Pas de verlichting aan met meerdere helderheidsinstellingen voor effectief werken, ontwikkelen of delen in donkere omgevingen. Koop uw Fusion IV laptop voor onberispelijke prestaties in elke omgeving.

Aansluitingen

  1. USB 3.1 Type-C
  2. 2 x USB 3.1 Port
  3. HDMI Port
  4. DC-stroomingang
  1. Kensington-beveiligingssleuf
  2. RJ-45-ethernetpoort
  3. USB 2.0
  4. Aansluiting hoofdtelefoon uit/ MIC-in

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.