TERUG NAAR BOVEN

Perfect voor uw favoriete e-sporttitels

Aanbevolen FNATIC-PCs

FNATIC Elite


Vanaf €1.230 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 5 3600X
 • 16 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200 MHz
 • 6 GB AMD RADEON™ RX 5600 XT
 • 1 TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 250 GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

FNATIC Pro


Vanaf €1.940 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 7 3800X
 • 16 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200 MHz
 • 8 GB AMD RADEON™ RX 5700 XT
 • 2 TB SEAGATE BARRACUDA HDD
 • 500 GB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

FNATIC Ultra


Vanaf €2.970 incl. btw en bezorging.

 • AMD Ryzen 9 3950X
 • 32 GB Corsair VENGEANCE RGB PRO 3200 MHz
 • 10 GB GEFORCE RTX 3080
 • 4 TB SEAGATE BARRACUDA HDD (5,400)
 • 1 TB SAMSUNG 970 EVO PLUS M.2

Ontworpen en gecreëerd door PCSpecialist

FNATIC gaming pcs

PCSpecialist zijn er trots op om u te voorzien van een gaming platform dat klaar is voor e-sport en wordt onderschreven door één van de beste esport organisaties ter wereld. Speel als een pro en breng je spel op een hoger niveau met Fnatic gaming pc's.

Fnatic eist het maximale van hun gaming pc's en van henzelf om consistent te presteren op het hoogste niveau in de e-sport. De spelers van Fnatic trainen, scrimmen, concurreren in online toernooien en streamen naar hun fans op systemen die zijn gebouwd door PCSpecialist, aangedreven door de nieuwste technologieën van AMD.

Elke Fnatic Gaming PC is versierd met het karakteristieke logo van Fnatic.

Kabelmanagement

Onze volledig getrainde en ervaren technici zullen ervoor zorgen dat de kabels in jouw gaming-pc volledig zijn weggewerkt en dat onnodige kabels waardoor jouw pc er netjes en strak uitziet.

Grondig getest

Na de installatie van het besturingssysteem en de drivers worden al onze pc's 24 uur lang op de proef gesteld tijdens een burn-in-test om de stabiliteit en prestaties te garanderen.

Garantie en technische ondersteuning

All onze pc's hebben 3 jaar standaardgarantie en er zijn upgrades beschikbaar.PCSpecialist heeft een volledig getraind team aan ondersteunend personeel dat klaarstaat om je de best mogelijke ondersteuning te bieden.

DE OFFICIËLE

FNATIC GAMING PC

Of je nu je spuitpatroon in CS:GO wilt verfijnen of je junglen in League of Legends wilt oefenen, de officiële Fnatic gaming pc zal ervoor zorgen dat je die #FNATICWIN krijgt. Op maat gemaakt voor e-sport en competitief gamen, combineert de Fnatic gaming pc een zorgvuldig geselecteerd scala aan componenten om je te voorzien van de voorsprong op je tegenstanders en de vooruitgang die je nodig hebt om je spel naar het volgende niveau te brengen.

De AMD 3rd Gen Ryzen™ processoren en Radeon™ RX grafische kaarten leveren het prestatievoordeel om te winnen in top e-sport titels, waardoor prestatieproblemen van de tafel worden gehaald om volledige focus op het spel zelf te leggen.

Nu beschikbaar voor:

£1,499.00 *

Nu kopen

* Prijs gegeven in GBP. De prijs kan in uw lokale regio verschillen, afhankelijk van de huidige omrekeningskoers. Klik door naar de kassa om de prijs in uw regio te bevestigen.

Getoonde afbeeldingen zijn alleen ter illustratie. Het werkelijke product kan variëren in uiterlijk.

Ontworpen voor gamen

AMD Ryzen™ processors

Winnende prestaties zijn belangrijk. Voor gamers is het het moment waarop je geen milliseconde vertraging kunt veroorloven. Voor streamers is het wanneer je kwaliteit die nergens aan heeft moeten lijden, aan je publiek levert. Het maakt niet uit wanneer je het nodig hebt, AMD Ryzen™ 3000-serie processoren zullen leveren. Omdat de meest geavanceerde desktop-processor ter wereld1 niet alleen maar presteert. AMD Ryzen™ is ontworpen om te winnen.

1. "Geavanceerd" gedefinieerd als superieure procestechnologie in een kleiner knooppunt en unieke ondersteuning voor PCIe® Gen 4 in de gamingmarkt vanaf 26-05-2019. RZ3-14

Buig de regels

AMD Radeon™ RX GPU's

De AMD Radeon™ RX 5700-serie GPU's worden aangedreven door RDNA-architectuur, waardoor er minder vertraging, vermogen en bandbreedte nodig is om hoogwaardige game-ervaringen mogelijk te maken. AMD FidelityFX levert geweldig uitziende beelden door meerdere effecten automatisch in te klappen in minder shaderpassages om de overbelasting te verminderen en uw GPU vrij te maken voor de ervaring vol emoties die u verlangt.

WELKOM IN DE WERELD VAN E-SPORT

FNATIC IS EEN LEIDER VAN DE WERELDWIJDE PROFESSIONELE E-SPORTBEWEGING.

Fnatic werd in 2004 door Sam en Anne Mathews opgericht in de begindagen van de professionele videogame-industrie, Fnatic heeft sindsdien de nieuwe wereldsport helpen vormgeven tot een snelgroeiend fenomeen.

De kern ervan wordt gevormd door de getalenteerde professionele spelers van Fnatic, die honderden toernooien hebben gewonnen en een gemeenschap van tientallen miljoenen fans hebben geïnspireerd. Fnatic's spelers van wereldklasse vertegenwoordigen Fnatic in alle hoeken van de wereld en wonen meer dan 75 internationale evenementen per jaar bij in 9 verschillende wedstrijden (LoL, Dota 2, CS:GO, Apex Legends, Clash Royale, PUBG Mobile, Rainbow Six, FIFA en Fortnite). Met meer dan een decennium van grote overwinningen blijft het Fnatic-team zijn plaats innemen in de voorhoede van de industrie.

Meer dan alleen een team, het is de missie van Fnatic om e-sport in elk huishouden te brengen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Londen, de operatie van Fnatic strekt zich uit over San Francisco, Berlijn, Belgrado en Kuala Lumpur. Van het ontwerpen van hardware-apparatuur en kleding tot het lanceren van ervaringen in de gemeenschap, Fnatic is toegewijd aan het opbouwen van het eerste wereldwijd erkende lifestylemerk dat uit de wereld van de e-sport is ontstaan, en aan het blijven vermaken van nieuw publiek over de hele wereld.

esports equivalent of football super-team Real Madrid

Europe's biggest and most successful team

Een besproken geschiedenis & mijlpalen

15

Jaren aan de top

55m

Wereldwijd publiek

209

Kampioenschappen

370+

Gewonnen medailles

30

Verschillende Games

$15m

Gewonnen prijzengeld

Geen BS e-sportuitrusting

Na 11 jaar van bloed, zweet en gebroken apparatuur... weet Fnatic wat e-sporthardware geweldig maakt. Bij e-sportapparatuur gaat het om eenvoud, comfort en betrouwbaarheid - het is precies wat je nodig hebt om te presteren en niets anders. Fnatic Gear, apparatuur van professionele kwaliteit, ontworpen door één van 's werelds beste e-sportteams.

Met uw PC configureren

Een paradijs voor elke gameliefhebber

Het Fnatic hoofdkwartier in Londen

Fnatics HQ is gevestigd in het hart van Londen, uitgerust met PCSpecialists Fnatic gaming pc's om de Fnatic spelers een platform te bieden om hun vaardigheden aan te scherpen in hun favoriete e-sportspellen.

Het hoofdkwartier van Fnatic beschikt over verschillende gameruimtes en hun eigen eigen streamingkamer, die allemaal worden aangedreven door Fnatic gaming pc's. Het is echt een geweldige plek voor het Fnatic-team om het kamp op te starten, om er zeker van te zijn dat ze de beste apparatuur gebruiken om op te oefenen.

Wij gebruiken cookies om u een betere service te bieden. Ga door met browsen als u hier tevreden mee bent, of lees ons privacybeleid hier.